• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۷۳۱۶۸
تاریخ انتشار: ۳۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۰
اقتصادی » آب و انرژی

اهتمام صنعت پتروشیمی بر تأمین خوراک پایدار

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، تولید صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۴ را با وجود وقوع جنگ ۱۲ روزه قابل دفاع دانست و توسعه میدان‌ها، جمع‌آوری گاز‌های مشعل و سرمایه‌گذاری در طرح‌های کاهش مصرف گاز را از راهکار‌های صنعت پتروشیمی برای تأمین خوراک پایدار برشمرد.

اهتمام صنعت پتروشیمی بر تأمین خوراک پایدار

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سعید باغبانی درباره آخرین وضع تولید صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۴ با بیان اینکه عملکرد این صنعت با وجود وقوع جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، نسبت به پارسال تفاوتی نداشته و قابل دفاع است، اظهار کرد: حدود ۳۲ میلیون تن محصول از ابتدای امسال تاکنون در این صنعت تولید شده که ۵.۵ میلیارد دلار درآمد ارزی کسب شده است، همچنین بر اساس ۱۹ طرحی که در برنامه بهره‌برداری برای امسال قرار دارند که از بین آنها ۶ طرح تکمیل شده است، ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد.

وی در زمینه برنامه‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای فعال کردن ۲۲ درصد ظرفیت خالی تولید در صنعت پتروشیمی تصریح کرد: حدود ۲۲ میلیون تن از ظرفیت نصب‌شده صنعت در سال ۱۴۰۳ استفاده نشده که حدود ۷۰ درصد آن به‌دلیل کمبود خوراک بوده است. اگر صنعت پتروشیمی بتواند تأمین خوراک را حل کند، قادر خواهد بود بخش قابل توجهی از ظرفیت خالی را به‌کار گیرد. افزون بر این، حل مشکلات تجهیزاتی و فرآیندی و پایداری تولید نیز در فعال کردن ظرفیت تولید مؤثر است.

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی، مشارکت در توسعه میدان‌های بالادستی، جمع‌آوری گاز‌های مشعل و بهینه‌سازی مصرف سوخت را ازجمله راه‌حل‌های رفع مسئله تأمین خوراک صنعت پتروشیمی دانست و اظهار کرد: در زمینه حضور پتروشیمی‌ها در توسعه میدان‌های بالادستی، قرارداد پتروشیمی باختر و پتروفرهنگ در میدان‌های بالادستی امضا شده است و در روز‌های آینده تنفیذ می‌شود، همچنین در بخش جمع‌آوری گاز‌های مشعل نیز اقدام‌های مطلوبی از سوی پتروشیمی‌ها در حال اجرا است. برای نمونه شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج‌فارس در فاز نخست ۹۴ میلیون فوت‌مکعب در روز از محل گاز‌های مشعل جمع‌آوری کرده است.

باغبانی درباره مشارکت شرکت‌های پتروشیمی در صرفه‌جویی گاز گفت: واحد بهینه‌سازی مصرف انرژی شرکت ملی صنایع پتروشیمی پارسال موفق شد با تخصیص درآمد حاصل از فرهنگ‌سازی و پویش کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی، همسو با عمل به مسئولیت‌های اجتماعی، تجهیزات با کیفیت بالاتری را در برخی نقاط کشور جایگزین کند. این اقدام‌ها به کاهش مصرف و در نتیجه افزایش تولید در پتروشیمی‌های زاگرس و پردیس منجر شد.

وی ادامه داد: اوراق ویژه‌ای نیز برای مشارکت در طرح پویش کاهش ۱۰ درصدی وجود دارد که اگر شرکت‌های پتروشیمی در این طرح‌ها سرمایه‌گذاری کنند، می‌توانند درصد بالایی از خوراک گازی خود را تأمین و در زمان محدودیت‌ها استفاده کنند.

مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی با بیان اینکه گاز با قیمت پایین و بدون رعایت الگوی مصرف در دسترس مردم قرار دارد، اظهار کرد: بالاترین قیمت سوخت در کشور به خوراک پتروشیمی‌ها اختصاص دارد و شرکت‌های پتروشیمی می‌توانند با اقدام‌های اصلاحی در بخشی که بهای کمتری برای گاز پرداخت می‌شود، گاز را به قیمت کمتری دریافت کنند.

باغبانی درباره برنامه‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای استمرار تولید پایدار پتروشیمی‌های خوراک گازی در فصل زمستان با توجه به ناترازی انرژی گفت: یکی از برنامه‌ها، استفاده از همین طرح کاهش ۱۰ درصدی مصرف انرژی است. افزون بر این، مذاکراتی برای اصلاح رویکرد دریافت گاز در فصل زمستان انجام‌شده که می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در تأمین کمبود خوراک گازی فصل زمستان داشته باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در چاراویماق
طنین کلام وحی قاریان محفل در پارک ماهیگیر کیش
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
برگزاری هشتمین سالگرد شهید مدافع حرم در تبریز
آغاز رقابت برای بهترین های سال فیفا
احیای زمین‌های بایر پس از ۴ دهه رکود
برگزاری آزمون کارآموزی وکالت، پس از تصویب قانون مجوز‌های کسب و کار
بیروت‌ بدون مقاومت ، شهر بی‌دفاع می‌شود
برنامه شهیدانه در پهندر دودانگه
آغاز روند افزایشی دمای هوا در سمنان
تأکید رئیس جمهور بر اهمیت مسئولیت‌پذیری و اصلاح رفتار مدیریتی
یک طلا، دو نقره و یک برنز در کوراش به ایران رسید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
تقابل گفتمان‌ها؛ از آپارتاید علمی غرب تا زکات‌العلم انقلاب اسلامی
هم‌اندیشی طلاب و بانوان زنجانی با محوریت بصیرت فاطمی
نخستین دوره آموزشی هفتمین دوره انتخابات شوراهای اسلامی در زنجان
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
ساپینتو: از تساوی ناامید هستم؛ کارمان به اما و اگر کشیده
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)