• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۳۶۱۴
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۳:۱۹
اجتماعی » جامعه و شهری

نصب تابلو‌های پرچمی شهدا در معابر پایتخت

آیین رونمایی از «تابلو‌های پرچمی و دیوارکوب سردر کوچه‌ها» همزمان با ایام گرامیداشت هفته دفاع مقدس امروز چهارشنبه ۹ مهرماه در میدان شهدا برگزار شد.

نصب تابلوهای پرچمی شهدا در معابر پایتخت
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران، در این مراسم گفت: یکی از محور‌ها و اولویت‌های مهم در حوزه فرهنگی و معنوی مدیریت شهری، توجه به شهدا و معرفی آنها در قالب تابلو‌های شهری است. نام‌گذاری کوچه‌ها و معابر پایتخت با نام مبارک شهدا موضوعی است که در کمیسیون فرهنگی شورای شهر و کمیته نام‌گذاری به‌طور جدی پیگیری می‌شود و با مشارکت مردم و بررسی میدانی معابر فاقد نام، در حال تکمیل است.
 
محمدمهدی حسن‌زاده افزود ، بر اساس آمارگیری دقیق سال گذشته، حدود یک‌چهارم کوچه‌ها و معابر شهر تهران فاقد نام شهید هستند. همچنین، یک‌چهارم دیگر اگرچه به نام شهید مزین شده‌اند، اما تابلو و تصویر شهید در سردر آنها نصب نشده است. در کنار آن، نزدیک به یک‌چهارم تابلو‌های موجود نیز به دلیل شرایط محیطی آسیب دیده یا دچار خدشه شده‌اند و در نهایت تنها یک‌چهارم از تابلو‌های شهدا در وضعیت سالم قرار دارند و همین موضوع ضرورت بازنگری و اجرای طرح جامع تابلو‌های شهدا را دوچندان کرد.
 
وی افزود: این طرح سه بخش اصلی دارد: نخست، طراحی و نصب تابلو‌های جدید سردر کوچه‌ها که با همکاری هنرمندان و کارشناسان فرهنگی در سه ماه اخیر نهایی شده است؛ دوم، اجرای تابلو‌های علمکی شهدا که به‌صورت جانبی روی علمک‌های ورودی کوچه‌ها نصب می‌شوند و با رنگ قرمز در کنار تابلو‌های آبی معابر جلوه‌ای تازه به سیمای شهری می‌بخشند؛ و سوم، نصب تصاویر شهدا در ورودی‌های اصلی شهر تهران. نمونه اولیه این طرح در مقابل حرم مطهر امام خمینی (ره) اجرا و پس از دریافت بازخورد‌ها اصلاح شد و اکنون مرحله نخست آن در اتوبان خلیج فارس از عوارضی تا آزادگان با ۱۵۰ تیر اصلی و تصاویر ۳۰۰ شهید آغاز خواهد شد.
 
حسن‌زاده تأکید کرد: شهدایی که تصاویرشان در این مسیر‌ها نصب می‌شود از اقشار مختلف هستند؛ از روحانیون، دانشجویان و دانش‌آموزان گرفته تا ارتشی‌ها، سپاهی‌ها، بسیجیان، شهدای امنیت، سلامت، مدافعان حرم و شهدای هسته‌ای که همگی از فرزندان پایتخت به شمار می‌آیند. وی همچنین از اجرای این طرح در سه مسیر دیگر شامل بخشی از اتوبان تهران-کرج، جاده خاوران و مسیر منتهی به پردیس تا پایان سال خبر داد.
 
به گفته مسئول سازمان بسیج شهرداری تهران، سه طرح اصلی شامل تابلو‌های جدید سردر کوچه‌ها، تابلو‌های علمکی شهدا و تصاویر شهدا در ورودی‌های شهر تهران، گام‌های اساسی سازمان در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت هستند که با همکاری کمیته نام‌گذاری، مناطق شهرداری و مشارکت مردم اجرا می‌شوند. این برنامه قرار است تا پایان سال بخش قابل توجهی از پایتخت را پوشش دهد و سیمای شهر را بیش از گذشته مزین به یاد و خاطره شهیدان سازد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
رادیو زنجان با برنامه جمعه گوروشی میزبان استان‌های آذری زبان شمالغرب کشور
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
کارگاه شعر مکتب گمنامی در زنجان به روایت تصویر
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
پیام تسلیت استاندار آذربایجان شرقی به مناسبت درگذشت پیشکسوت فرش
ایستگاه پایانی بیست‌وهفتمین جشنواره قصه‌گویی آذربایجان شرقی
کسب رتبه نخست رادیو آبادان در بین مراکز صدای کشور
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۵ دی ۱۴۰۴
اوقات شرعی اهواز، ۵ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۵ دی ۱۴۰۴ به افق قم
شناسایی ۳۵۸ ملک مازاد برای مولدسازی در آذربایجان شرقی
پرتاب سه ماهواره ایرانی، نماد بلوغ علمی ایران
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری
پایان رقابت دسته ۹۴ کیلوگرم لیگ برتر وزنه‌برداری در اهواز
قرآن و نهج‌البلاغه بهترین سلاح برای مقابله با هجمه دشمن
آشنایی کودکان با نحوه حفاظت از محیط‌زیست در شهرستان کیار
پایان هفته سمنان با آسمانی غبارآلود
ضرورت توسعه مسکن و اشتغال در گیلان با بهره‌گیری از اراضی بلا استفاده
کنترل و پایش واحد‌های صنعتی تولید کننده گرد و غبار در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تخریب بیش از ۱۰۰ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در منطقه کرشت پردیس
رهبر انقلاب: آیت‌الله میلانی واقعاً احیاگر حوزه علمیه مشهد بود
رقابت‌های فینال و رده بندی پنج وزن نخست امشب برگزار می‌شود
امروز؛ اختتامیه جشنواره تئاتر شهر
پیش بینی بارش باران در نوار شمالی؛ آلودگی هوا در برخی شهر‌ها
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۴ دی
نقش‌آفرینی مجریان رسانه ملی در صیانت از زبان فارسی
ساپینتو: از پیروزی مقابل المحرق و صعود خیلی خوشحالم
آغاز عرضه بنزین سوپر وارداتی در تهران
فردا، آخرین مهلت پذیرش بدون آزمون دانشجو در دانشگاه تهران
تاکید بر ضرورت کار کارشناسی و دقت نظر در بررسی لایحه بودجه
مظفری‌زاده: پیگیری حق و حقوق باشگاه از طریق کمیته استیناف هستیم
محمد جمالو؛ رئیس سازمان ثبت احوال کشور شد
معرفی اعضای هیئت مدیره جدید خانه موسیقی
نجات جان اتباع افغانستانی از مرگ حتمی توسط مرزبانان خراسان رضوی
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
اژه‌ای: مقابله دستگاه قضا با فساد، گزینشی نیست  (۱ نظر)
مدارس آذربایجان‌غربی روز چهارشنبه ۳ دی ماه تعطیل شد  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)
این بار سلاح سرما علیه مردم غزه  (۱ نظر)