• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۸۳۷۶۰
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۴۰۴ - ۱۵:۱۷
اجتماعی » جامعه و شهری

امضای تفاهمنامه طرح احداث بخش توسعه شرقی خط ۴ مترو تهران

تفاهمنامه احداث بخش توسعه شرقی خط ۴ مترو پایتخت با حضور شهردار تهران منعقد شد؛ این طرح مهم شهری، خط ۴ مترو را به مناطق منتهی الیه شرق تهران می‌رساند.

** تفاهمنامه طرح احداث بخش توسعه شرقی خط ۴ مترو تهران منعقد شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، دکتر زاکانی در مراسم انعقاد تفاهمنامه احداث توسعه شرقی خط ۴ مترو گفت: توسعه بخش شرقی خط ۴ متر تهران از منتهی‌الیه شرق تهران آغاز می‌شود. پس از عبور از نقاط پرجمعیت پایتخت با خطوط ۲ و ۱۰ مترو نیز تقاطع دارد. جز این توسعه برای احداث خطوط ۸، ۹، ۱۰ و ۱۱ مترو نیز شرکت‌های داخلی و خارجی به تفاهم رسیده‌ایم و تاکنون عملیات ساخت خط ۱۰ آغاز شده است و زمین‌های لازم برای احداث خط ۸ و ۹ نیز به پیمانکار تحویل داده‌ایم. 

شهردار تهران افزود: در ساخت ایستگاه‌های این بخش از مترو تهران در تلاشیم تمامی ملاحظات پدافند غیرعامل را لحاظ کنیم تا در صورت نیاز از این ایستگاه‌ها به عنوان پناهگاه نیز استفاده شود. همچنین طراحی ایستگاه‌های بخش شرقی خط ۴ مترو تهران مبتنی بر معماری ایرانی - اسلامی خواهد بود.

معاون شهردار پایتخت نیز با اشاره به اهمیت طرح توسعه بخش شرقی خط ۴ مترو گفت: این طرح با طول ۱۱.۲ کیلومتر و دارا بودن ۱۰ ایستگاه، از مناطقی در شرق تهران عبور می‌کند که ساکنان آن تاکنون از دسترسی به مترو محروم بوده‌اند. این بخش از خط ۴ در «ایستگاه بهار» و در مجاورت دانشگاه فنی شهید عباسپور به پایان می‌رسد.

محسن هرمزی، با اشاره به توجه مدیریت شهری جدید به تقویت و توسعه حمل و نقل عمومی، گفت: در این دوره تمرکز ما بر توسعه حمل و نقل عمومی است به طوری‌که تکمیل شبکه و توسعه خطوط هفت‌گانه مترو و همچنین احداث خطوط جدید مدنظر بوده است.

گفتنی است، خط ۴ مترو به طول ۲۰ کیلومتر، از ایستگاه شهید کلاهدوز در شرق تهران آغاز شده و با ۱۹ ایستگاه تا ایستگاه ارم سبز در غرب پایتخت ادامه دارد. اما به موجب مطالعات صورت گرفته در طرح جامع حمل و نقل ریلی تهران، این خط نیازمند توسعه از دو سمت شرق و غرب می‌باشد تا دامنه فراگیری پهنه‌های شهری و همچنین میزان مسافرپذیری خط به بالاترین حد ممکن برسد.

 در این زمینه طرح توسعه غربی خط مذکور از ایستگاه ارم سبز تا میدان چهارباغ به طول تقریبی ۵/۴ کیلومتر و با ۳ ایستگاه از مدت‌ها پیش آغاز شده است و حالا نوبت به شروع عملیات اجرایی طرح توسعه شرقی خط ۴ رسیده تا امتداد شرقی آن از ایستگاه شهید کلاهدوز تا پردیس فنی-مهندسی شهید عباسپور در منطقه حکیمیه شکل بگیرد. طبق پیش بینی‌های صورت گرفته، برآورد می‌شود در افق طرح، حدود ۲۵ درصد از کل مسافران خط ۴، مراجعانی باشند که از ایستگاه‌های بخش توسعه شرقی آن استفاده خواهند کرد.

انتخاب گزینه نهایی برای مسیر طرح توسعه شرقی خط ۴ مترو با در نظر گرفتن معیار‌های مختلف از قبیل مسائل شهرسازی و نیاز‌های حمل و نقلی، توسط مشاوران ذی صلاح صورت پذیرفته است.

با تکمیل طرح توسعه شرقی خط ۴ محله‌های تهران نو، تهرانپارس (شرقی و غربی)، دردشت، حکیمیه، میدان شقایق و میدان شاهد به همراه دانشگاه آزاد واحد تهران شمال و پردیس فنی - مهندسی شهید عباسپور تحت پوشش خطوط راه آهن ریلی شهر تهران قرار خواهند گرفت. این توسعه در نقطه پایانی خود به یک پارکینگ زیرزمینی منتهی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز به کار پردیس خبرگزاری صداوسیما
رادیو تریبون معرفی ظرفیت‌ها و پیشرفت استان‌ها در خراسان جنوبی
استخدام در صداوسیما - استان مرکزی
تداوم روز‌های آلوده با چاشنی رطوبت و مه در خوزستان
اعزام ۹۵ دانش آموز کلاله‌ای به مناطق عملیاتی جنوب کشور
آغاز جشنواره تئاتر مازندران
پیروزی تیم ملی بسکتبال با ویلچر بانوان مقابل تیم فیلیپین
تأکید ایران و کرواسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه محیط‌زیست
رونمایی از دیوارنگاره جدید میدان فلسطین
افزایش نقدشوندگی از اهداف راه اندازی مرحله معاملات پایانی
اعزام کاروان راهیان نور دانش آموز دختر بهشهری به جنوب کشور
بررسی نقش پژوهش‌های راهبردی در بهره وری انرژی
بررسی لایحه «نحوه مدیریت تعارض منافع در انجام وظایف قانونی و ارائه خدمات عمومی» در کمیسیون اجتماعی
سارقان ۵۰۰ کیلوگرم غلات در دام پلیس اندیمشک
جریمه میلیاردی قاچاقچی گل مصنوعی در لرستان
بررسی گزارش بسیج سازندگی در کمیسیون حمایت از تولید مجلس
پاداش مدال آوران بازی‌های آسیایی جوانان بحرین پرداخت شد
دستغیب برای ارائه گزارش دیوان محاسبات به کمیسیون بودجه می‌آید
ابوالفضل زندی در صدر جدول رده بندی جهانی
برادران صادقیان رقبای خود را در رقابت‌های جهانی پاریس شناختند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
یکطرفه شدن جاده چالوس از بعدازظهر امروز جمعه
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)