• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۹۰۲۹۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۵
خراسان شمالی » اقتصادی
معاون پرستاری وزیر بهداشت خبر داد:

عزم وزارت بهداشت برای اصلاح نظام پرداخت و بازتوزیع عادلانه کارانه پرستاران

معاون پرستاری وزیر بهداشت از عزم جدی این وزارتخانه برای اصلاح نظام پرداخت و بازتوزیع عادلانه کارانه پرستاران خبر داد.

عزم وزارت بهداشت برای اصلاح نظام پرداخت و بازتوزیع عادلانه کارانه پرستاران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان شمالی ؛ سومین نشست هم‌اندیشی مدیران پرستاری منطقه آمایشی ۹ کشور امروز چهارشنبه ۱۶ مهرماه با حضور دکتر عباس عبادی معاون پرستاری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دکتر احمد نجاتیان رئیس کل سازمان نظام پرستاری کشور، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در بجنورد برگزار شد.
وی با اشاره به مشکلات موجود در تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری گفت: پایین بودن نرخ تعرفه‌ها سبب شده حتی در صورت پرداخت کامل مطالبات، تراز مالی بسیاری از مراکز منفی باقی بماند و این موضوع نشان می‌دهد نظام سلامت در یک دهه گذشته با نوعی رکود نسبی در حوزه پرداخت‌ها مواجه بوده است.
وی افزود: از جمله برنامه‌های در دست اقدام وزارت بهداشت، استانداردسازی نیروی انسانی، جذب سالانه تعداد مشخصی پرستار، افزایش نرخ تعرفه خدمات و پیگیری موضوع مسکن پرستاران به‌ویژه در کلان‌شهر‌ها است.
دکتر عبادی گفت: در نظام پرداخت فعلی هنوز اشکالاتی وجود دارد و لازم است مدل پرداخت مبتنی بر عملکرد واقعی اصلاح شود. 
وی ادامه داد: در گذشته مبنای پرداخت صرفاً بر اساس سابقه و مرتبه شغلی بود، در حالی که در نظام تعرفه باید سختی کار و تعداد بیماران نیز لحاظ شود؛ موضوعی که در بخش پزشکی اجرا شده و باید در پرستاری نیز عملیاتی شود.
وی با اشاره به رشد محسوس پرداخت‌ها در سال‌های اخیر اظهار کرد: میانگین کارانه پرستاران در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ حدود ۸۰۰ هزار تومان بود، اما اکنون به بیش از ۹ میلیون تومان رسیده و این رشد نشان‌دهنده توجه ویژه وزارت بهداشت به معیشت جامعه پرستاری است.
معاون پرستاری وزیر بهداشت از اصلاحات انجام‌شده در نظام‌نامه توزیع کارانه نیز خبر داد و گفت: در سند جدید بازتوزیع، عدالت بیشتری برقرار شده و بسیاری از چالش‌های گذشته برطرف خواهد شدو این سند پس از طی مراحل نهایی و با امضای وزیر بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور ابلاغ می‌شود.
وی افزود: در حال حاضر میانگین حدود پنج درصد از پرستاران کشور در بخش‌های غیر بالینی فعالیت دارند که باید به چرخه بالینی بازگردند تا بهره‌وری و عدالت در توزیع خدمات افزایش یابد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: نقش پرستاری بر هیچ‌کس پوشیده نیست و در گذشته پرستار تنها به عنوان همکار بیمارستانی دیده می‌شد، اما امروز نقش آن در سلامت جامعه پررنگ‌تر از همیشه است.
دکتر سید احمد هاشمی با تأکید بر ضرورت توجه به مطالبات پرستاران گفت: اصلاح تعرفه‌ها و پرداختی‌ها در سال‌های اخیر بخشی از دغدغه‌ها را کاهش داده است، اما با توجه به تورم و فشار‌های اقتصادی، این اقدامات هنوز پاسخگوی کامل نیاز‌های جامعه پرستاری نیست.
دکتر هاشمی با اشاره به کمبود نیرو در بخش‌های پرستاری بیان کرد: در حال حاضر ضریب پرستار به بیمار در استان ۰.۹۸ است و با توجه به نبود کمک‌پرستار، بسیاری از وظایف بر دوش پرستاران قرار می‌گیرد که فشار زیادی را متحمل می‌شوند.
وی گفت: در آزمون اخیر استخدامی، ۱۴۰ پرستار سهمیه استان بوده‌اند که نتایج آن در انتظار اعلام است. 
همچنین پیگیر برگزاری آزمون ویژه برای جذب کمک‌پرستاران و اختصاص سهمیه به استان هستیم و درخواست حمایت در این خصوص را داریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی در پایان با اشاره به فرا رسیدن روز پرستار اظهار کرد: لازم است برنامه‌ای درخور شأن پرستاران تدارک دیده شود تا ضمن قدردانی از تلاش آنان، از این فرصت برای تقویت روحیه و همدلی در جامعه پرستاری استفاده شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو زمین‌لرزه پیاپی وراوی شهرستان مهر را لرزاند
پیش بازی‌های روز دوم از هفته دهم لیگ برتر فوتبال
تقویم روز و اوقات شرعی شانزدهم آبان به افق آبادان و خرمشهر
کاهش ۵۰ درصدی آب ورودی سد‌های خراسان شمالی 
آمادگی می‌تواند پایلوت طرح ملی حکمرانی داده و آموزش مدیران هوشمند باشد
مضرات نوشیدن آب سرد برای بدن
جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
خبرنگار صداوسیما جایگاه نخست رویداد رسانه‌ای «ن» را به‌دست آورد
امشب، آخرین مهلت ثبت نام آزمون دکتری ۱۴۰۵
گلایه اهالی روستای طَورِه شوط از عدم تکمیل مدرسه
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان (شانزدهم آبان ۱۴۰۴)
آغاز لیگ برتر بدمینتون مردان کشور با نمایش قدرت تیم‌های برتر
آغاز لیگ برتر بدمینتون بانوان کشور با گرامیداشت یاد زنده‌یاد صابر کاظمی
عبور تولید شمش آلومینیوم کشور از مرز ۳۵۰ هزار تن در سال ۱۴۰۴
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ضرورت تعامل و همکاری‌ صداوسیما با حوزه‌های علمیه
برپایی کاروان سلامت در مایان 
آغاز دوره میکرو رسانه همارسا از مخاطب منفعل تا روایتگر فعال
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
داستان یک نردبان
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
زاگرس جنوبی جهرم بازی برده را واگذار کرد
حملات رژیم صهیونیستی به مواضع حزب الله در جنوب لبنان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)