• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۷۱۹۲
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۵
بین الملل » آمریکا

ترامپ مذاکرات تجاری با کانادا را به دلیل «آگهی جعلی» متوقف کرد

رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد تمام مذاکرات تجاری با کانادا را در واکنش به پخش یک آگهی تلویزیونی از سوی دولت ایالتی اونتاریو که به گفته او «جعلی» و «گمراه‌کننده» بود به حالت تعلیق درآورده است.

ترامپ مذاکرات تجاری با کانادا را به دلیل «آگهی جعلی» متوقف کرد
 
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما، از نیویورک، به نقل از رسانه‌های آمریکایی، این تصمیم ناگهانی تنش‌های اقتصادی میان دو کشور را که از متحدان دیرینه در ناتو و تجارت محسوب می‌شوند به مرحله تازه‌ای از بحران کشانده است.
 
ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی خود «تروث‌سوشال» نوشت: «بنیاد رونالد ریگان اعلام کرده است که کانادا در یک آگهی تلویزیونی به‌ صورت جعلی از سخنرانی ریگان استفاده کرده که در آن به‌ اشتباه، رئیس‌جمهور فقید آمریکا را منتقد تعرفه‌ها نشان داده است، بر اساس این رفتار فریبکارانه، تمامی مذاکرات تجاری با کانادا از همین لحظه متوقف می‌شود.»
 
این گزارش‌ها افزودند: آگهی مورد اشاره بخشی از پویش تبلیغاتی ۷۵ میلیون دلاری دولت ایالتی اونتاریو در آمریکا بوده که هدف آن، انتقاد از تعرفه‌های وارداتی ترامپ علیه کالاهای کانادایی اعلام شده است. 
 
در این آگهی، با استفاده از صدای واقعی رونالد ریگان از یک سخنرانی رادیویی در سال ۱۹۸۷، این‌گونه القا شده که رئیس‌جمهور وقت آمریکا مخالف سیاست‌های تعرفه‌ای بوده است.
 
در ادامه گزارش آمده است: بنیاد ریاست‌جمهوری رونالد ریگان با انتشار بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی X اعلام کرد، دولت ایالتی اونتاریو بدون دریافت اجازه رسمی، بخش‌هایی از سخنرانی ریگان را به‌ صورت «تحریف‌شده و خارج از ترتیب اصلی» مورد استفاده قرار داده و اکنون گزینه‌های حقوقی برای پیگیری این اقدام را بررسی می‌کند.
 
همچنین مارک کارنی، نخست‌وزیر کانادا، که اخیراً برای کاهش تنش‌های تجاری با ترامپ به واشنگتن سفر کرده بود، هنوز واکنشی رسمی به این تصمیم نشان نداده است، در مقابل، داگ فورد، نخست‌وزیر ایالت اونتاریو، در گفت‌وگو با خبرنگاران گفته است: «می‌دانم رئیس‌جمهور آگهی ما را دیده و احتمالاً خوشحال نشده، اما ما به دفاع از منافع اقتصادی کانادا ادامه خواهیم داد.»
 
به گزارش رسانه‌های آمریکایی: ترامپ در پیام دیگری مدعی شده است که هدف از این آگهی «دخالت در تصمیم دیوان عالی ایالات متحده» بوده است. 
 
قرار است دیوان عالی در ماه نوامبر درباره میزان اختیارات رئیس‌جمهور در اعمال تعرفه‌های گسترده، به عنوان بخشی از قانون اختیارات اضطراری، تشکیل جلسه دهد، این در حالی است که دو دادگاه پایین‌تر اعلام کرده بودند که ترامپ نمی‌تواند به‌ صورت یک‌جانبه تعرفه‌های جهانی وضع کند.
 
در پایان این گزارش‌ها آمده است: ترامپ که از آغاز دور دوم ریاست‌جمهوری خود رویکردی سخت‌گیرانه‌تر در قبال تجارت بین‌المللی در پیش گرفته، پیش‌تر نیز تعرفه‌های سنگینی بر واردات فولاد، آلومینیوم و خودرو از کانادا وضع کرده بود. 
 
در واکنش، دولت اتاوا نیز تعرفه‌های متقابل بر برخی کالاهای آمریکایی اعمال کرد، هرچند بخش‌هایی از صنعت خودروسازی را از آن مستثنی ساخت. 
 
این تصمیم تازه ترامپ، هم‌زمان با آمادگی سه کشور آمریکا، کانادا و مکزیک برای بازبینی توافق‌نامه «ایالات متحده ـ مکزیک ـ کانادا» (USMCA) اعلام شده است؛ توافقی که ترامپ در دوره نخست ریاستش آن را جایگزین نفتا کرد، اما اکنون نسبت به آن نیز ابراز نارضایتی دارد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بیش از ۹۰ درصد سد کرج خالی است
روز حماسه‌ساز سیزده آبان نقطه اوج استکبارستیزی
اوقات شرعی اهواز، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تجلیل از برگزیدگان جشنواره شهیده ریحانه سلطانی نژاد
فرآوری غلات و حبوبات زنجان با ۵۰ واحد بوجاری فعال
ممیزی و ارزیابی زیرساخت‌ها و عملیات فرودگاه بین‌المللی کیش
اطلاعیه قطعی گاز در روستای کبیر ۳
نمایش قدرت پتروشیمی ایران در جزیره کیش
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۲ آبان ۱۴۰۴
آغاز عملیات برگردان از کابل مسی به فیبر ملی بازار بزرگ تبریز
زنجان؛ روایت یک تیم فناور در حوزه هوش مصنوعی
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
هدف اصلی امریکا، تجاوز به کشورها با هدف چپاول و غارت
لیوا: تیم والیبال ایران واقعا قدرتمند است
وحدت فرماندهی و تصمیم‌گیری پایه پدافند غیرعامل
سوزارا: آینده والیبال زنان ایران روشن است
رویداد استانی گفت‌وگوی اجتماعی با تشکل‌های دانش‌آموزی لرستان
رزمایش پدافند غیر عامل در دبیرستان خاتم الانبیاء کیش
دیدار وزیر امور خارجه با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
فردا ۱۲ آبان، تاخیر در آغاز فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۶ شهرستان خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
آخرین وضع مصدومان سپاهان
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
پزشکیان: اراده ایران بر گسترش صنعت هسته‌ای است
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
تشییع پیکر مطهر آیت الله موسوی از علمای بزرگ خوزستان
اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای تعریض جاده قره پشتلوی زنجان
مدال طلا را برای سربلندی کشورم کسب کردم
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)