• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۸۷۷۲
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت

فرمانده سپاه تهران بزرگ با تشریح جزئیات عملیات موشکی در دفاع مقدس ۱۲ روزه، گفت: دشمن ۹ لایه پدافند به هم پیوسته از کشورهای همسایه تا سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده بود، اما در گام اول بیش از ۵۰ درصد از حدود ۵۰۰ موشک و پهپاد ما در اهداف تعیین شده اصابت کرد.

*** هدف‌گیری پایگاه «العدید» دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار حسن حسن‌زاده روز دوشنبه در آیین گرامیداشت سالروز میلاد با سعادت حضرت زینب کبری (س) و همایش شوراهای ۹ نفره طرح امام جواد (ع) که در جوار حرم امام راحل برگزار شد، با بیان اینکه امروز روز میثاق با امام و آرمان‌های ایشان است، گفت: امامی که استکبارستیزی را از اصول انقلاب اسلامی می‌دانست و ما افتخار می‌کنیم که در آستانه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ در حرم مطهرش با آرمان‌هایش تجدید عهد می کنیم.

وی با اشاره به جنگ ۱۲روزه، افزود: به فضل پروردگار و به واسطه تلاش رزمندگان جبهه مقاومت و ایستادگی ملت بزرگ ایران، شاهد افول آمریکا و درخشش هرچه بیشتر آرمان‌های انقلاب اسلامی هستیم و در آینده نزدیک، یکی از پرشکوه‌ترین و باعظمت‌ترین اجتماعات ضداستکباری را در ۱۳ آبان مقابل لانه جاسوسی آمریکا شاهد خواهیم بود.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با اشاره به نقش بی‌بدیل آموزش و پرورش، تاکید کرد: تمام مدیران، فرماندهان، دانشمندان، حقوقدانان و مسئولان امروز نظام، از رأس نظام تا روسای قوا، وزرا، فرماندهان نظامی و انتظامی، پزشکان و حقوقدانان، بدون استثنا کسانی هستند که پشت میزهای دانش‌آموزی نشسته و حدود ۱۲ سال تحت آموزش و تربیت معلمان این مرز و بوم قرار گرفتند.

وی با بیان اینکه افتخارات میدان‌های مختلف مرهون همین نظام آموزشی است، افزود: شهیدان حاجی‌زاده، سلامی، رشید، باقری، طهرانچی، شهریاری، فخری‌زاده و همه دانشمندان شهید، نمونه‌های درخشانی از این تربیت هستند، تمام مسئولان آینده کشور نیز قطعاً از میان همین دانش‌آموزان امروز خواهند بود.

سردار حسن‌زاده با تشریح جزئیات عملیات موشکی در جنگ ۱۲ روزه، گفت: دشمن با برنامه‌ریزی برای مهار قدرت موشکی ایران از مبدا، ۹ لایه پدافند به هم پیوسته از کشورهای همسایه تا سرزمین‌های اشغالی ایجاد کرده بود، اما در گام اول بیش از ۵۰ درصد از حدود ۵۰۰ موشک و پهپاد ما در اهداف تعیین شده اصابت کرد.

وی ادامه داد: تا موج بیست و دوم، با کاهش تعداد شلیک‌ها، درصد اصابت موشک‌ها به ۱۰۰ درصد رسید و حتی شلیک یک تک موشک نیز حساس‌ترین نقاط دشمن را هدف قرار داد. هدف‌گیری پایگاه «العدید» آمریکا نیز آن‌ها را به آتش‌بس التماسی واداشت. این موفقیت‌ها، محصول تربیت در آموزش و پرورش و کلاس‌های درس است.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با انتقاد از نگاه صرفاً آموزشی به مدارس، تصریح کرد: مدرسه، جامع‌ترین جامعه کوچک برای تمرین اداره جامعه است. دانش‌آموزان امروز، مدیران و حکمرانان فردای کشورند. شوراهای ۹ نفره باید با مشارکت دانش‌آموزان، معلمان و والدین، مسائل مدرسه را احصا و برای رفع آنها راه‌حل بیابند، برنامه‌ریزی و با مشارکت همگانی اجرا کنند.

وی افزود: برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، علمی، ورزشی، اردوهای تفریحی، زیارتی و راهیان پیشرفت، از جمله زمینه‌های فعالیت این شوراهاست. اگر این مشارکت و کار گروهی در مدارس نهادینه شود، در پنج تا ۱۰ سال آینده شاهد تحول در حکمرانی و کارآمدی اداره کشور خواهیم بود.

فرمانده سپاه تهران بزرگ با گرامیداشت یوم الله ۱۳ آبان، گفت: امسال باید پیام دانش‌آموزان و جوانان به آمریکا این باشد که جنایت و تهاجم، فقط بیداری ملت‌ها را در پی دارد.

وی تاکید کرد: دشمن می‌خواهد در سه محور «غنی‌سازی اورانیوم»، «توان موشکی» و «نفوذ منطقه‌ای» ما را محدود کند، اما ۱۳ آبان امسال شاهد خواهیم بود که دانش‌آموزان با در دست گرفتن پرچم‌های جبهه مقاومت، نمایش دست سازه‌های موشکی و هسته‌ای و تصاویر شهدا، عزم خود را برای ایستادگی و رساندن ایران به قله‌های پیشرفت نشان می‌دهند.

سردار حسن‌زاده خاطرنشان کرد: این حرکت با عظمت، که با هدایت شوراهای ۹ نفره به عنوان اولین برنامه قله‌ای انجام می‌شود، قطعاً در مواضع دشمن تأثیر خواهد گذاشت.

این مسئول با قدردانی از تولیت و مدیران حرم امام خمینی (ره)، خاطرنشان کرد: بسیاری از مراسمات ارزشی و انقلابی و مناسبت‌های ملی و مذهبی در جوار حرم مطهر حضرت امام برگزار می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
از گذشته درس بگیرید.....و..از خطرات و فرصت های تکنولوژی نوین آگاه و بروز شوید...تا حوادث تلخ گذشته را تکرار نکنید
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری ورزش صبحگاهی در ۱۰ پارک کاشان
اجرای طرح اتصال در آذربایجان شرقی
۱۱۵ محکوم امنیتی در تهران تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند
مروری بر برنامه‌های سیما
چراغ شایعات خاموش! / افزایش قیمت برق کذب است
اجرای عملیات کنترل شده سوزاندن علف های هرز در محدوده داخلی فرودگاه کرمانشاه
افزایش وزنی صادرات غیرنفتی در هفت ماهه امسال
توزیع ۶۹۵ میلیون مترمکعب گاز طبیعی در صنایع مازندران
رفع مشکل معارضات پل مهریان یاسوج پس از ۶ سال
فردا؛ قطعی گاز در محور زیوه درشهرستان ارومیه
اختصاص ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای ساخت اسکله صیادی در بوموسی
درخشش بانوی دوچرخه سوار استان در لیگ برتر
قدردانی از زحمات پرستاران در بیضا
نمایشگاه ملی جوانی جمعیت در بجنورد آغاز به کار کرد
نیرو‌های مسلح دیوار اقتدار ملی را مستحکم‌تر از همیشه ساخته‌اند
۷ دهک واجد شرایط دریافت کالابرگ الکترونیک مشخص شوند
فرمانده جدید تیپ ۳۱۶ شهید قهرمان معرفی شد
جابجایی بیش از یک میلیون و ۴۰۳ هزار تن کالای اساسی از بندر امام خمینی
تجلیل از همسر شهید امدادگر محمد علی عزیزی
خودکفایی ایران در تعمیرات اساسی هواپیما
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آلودگی هوای مشهد رو به افزایش است
پیروزی المپیاکوس در شب درخشش طارمی
افزایش تعداد مصدومان تصادف دو اتوبوس در جاده مخصوص کرج به ۲۶ نفر
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد
کارگروه ویژه رسیدگی به مطالبات پرستاران تشکیل شد
لحظه «تصمیم»؛ وقتی عقربه‌های ساعت بیمارستان بعثت از حرکت ایستاده بود
اعلام اسامی برترین‌های چهل و هشتمین دوره مسابقه های سراسری قرآن
نتایج روز هشتم بازی‌های آسیایی جوانان؛ بحرین
سرقت مسلحانه از طلافروشی در رودان
تحقق ۶۰ درصد توسعه شبکه فیبر نوری تا پایان دولت چهاردهم
بازدید رئیس مجلس از جشنواره همام، ویژه آثار هنرمندان توان یاب
ریابکوف: روسیه شانه به شانه در کنار ایران ایستاده است
«مثل آینده تصمیم بگیرید» همان تقدم ‎امر ملی بر جناحی است
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت
ترکیه ۴۴ فروند جنگنده یوروفایتر تحویل می‌گیرد
مرمت و احیای بنای تاریخی سه‌گوش اهواز  (۲ نظر)
غرب آسیا پس از سه‌هزار سال به صلح پایدار می‌رسد  (۱ نظر)
گلایه از پرداخت نشدن معوقات فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی  (۱ نظر)
چین به محدودیت‌های تجارت با ایران پاسخ مناسب می‌دهد  (۱ نظر)
زادگاه مبین عظیمی غرق در جشن و شادی  (۱ نظر)
ادامه روند کاهشی نرخ بیکاری  (۱ نظر)
اروپا می‌خواهد به هر قیمتی جنگ اوکراین را ادامه دهد  (۱ نظر)
سفر معاون ارشد امنیتی وزارت کشور افغانستان به تهران  (۱ نظر)
نماینده پارلمان اروپا: جهان نباید از کنار جنایات اسرائیل بگذرد  (۱ نظر)
انتشار اسناد جدیدی از لانه جاسوسی برای اولین بار  (۱ نظر)
هدف‌گیری پایگاه العدید، دشمن را به آتش‌بس التماسی واداشت  (۱ نظر)
اطلاعیه توانیر درباره شایعه افزایش تعرفه‌های برق  (۱ نظر)