• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۱۲۹۷۵
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۸
ورزشی » فوتبال و فوتسال

حسینی: استقلال غافلگیر شده بود/ موافق برگزاری دربی در اراک نیستم

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم گفت: بازیکنان ما عملکرد خوبی داشتند و در بسیاری از دقایق بازیکنان استقلال غافلگیر شدند.

حسینی: استقلال غافلگیر شده بود/ موافق برگزاری دربی در اراک نیستم
به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری صدا و سیما، مجتبی حسینی سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک در نشست خبری پس از پایان بازی با استقلال که با شکست سه بر یک تیمش به پایان رسید، اظهار کرد: از حضور گرم هواداران در این دیدار تشکر می‌کنم. فارغ از نتیجه، نمایش تیم ما قابل قبول بود، هرچند که نتیجه دلخواه را کسب نکردیم. بازیکنانم فوتبال خوبی ارائه کردند، اما متاسفانه گل‌هایی دریافت کردیم که از نظر ما بسیار نامناسب بود.

وی افزود: در بخش‌هایی از نیمه اول کنترل بازی در اختیار ما بود، اما یک پنالتی مفت و به‌نظر من غیرضروری به حریف تقدیم کردیم. بازیکن حریف با توپ به سمت محوطه ما حرکت می‌کرد و حتی در حال خروج از منطقه جریمه بود که بازیکن ما مرتکب خطا شد. علاوه بر این، در لحظات پایانی نیمه اول غافلگیر شدیم و گل دوم را دریافت کردیم.

سرمربی آلومینیوم اراک خاطرنشان کرد: نیمه دوم را خوب آغاز کردیم و توانستیم یکی از گل‌ها را جبران کنیم. با این حال، باز هم از یک ضربه سر بازیکن کوتاه‌قد استقلال گل خوردیم که نشان‌دهنده نبود تمرکز کامل در برخی صحنه‌ها بود. با این حال از عملکرد کلی تیم راضی هستم و مطمئنم که تیم ما می‌تواند پیشرفت کند.

حسینی در واکنش به اخراج یکی از بازیکنان تیمش گفت: دلیل این تصمیم داور را درک نکردیم. یا باید VAR وارد شود یا داور تصمیم قطعی بگیرد. بازیکنی که اخراج شد، یکی از بهترین‌های ما در این دیدار بود و کارت زرد دوم غیرمنصفانه بود. وقتی تیم عقب است و برای جبران تلاش می‌کند، اخراج بازیکن شرایط را سخت‌تر می‌کند و تعویض‌های ما نیز بی‌اثر شد.

سرمربی آلومینیوم در پاسخ به پرسشی درباره بی‌تجربگی بازیکنان جوان تیمش تأکید کرد: با این نظر موافق نیستم. تیم ما فوتبال خوبی ارائه کرد و در دقایق زیادی حریف غافلگیر شد. بازیکنان ما پرس سنگین و اعتمادبه‌نفس بالا داشتند و دو وینگر خطرناک استقلال را به‌خوبی مهار کردند. اما پنالتی مفت و گل سوم که در شرایط نامناسب زده شد، جریان بازی را به نفع حریف تغییر داد. وقتی بازیکن اخراج شد، شرایط پیچیده‌تر شد و بازی سه بر یک به سود استقلال تمام شد.

حسینی درباره عملکرد تیم در دفاع و اشتباهات فردی گفت: ما پیش از این دیدار یکی از بهترین خطوط دفاعی لیگ را داشتیم، اما با خوردن گل‌های ساده، خودمان زمینه شکست را فراهم کردیم. فوتبال ورزشی غیرقابل پیش‌بینی است و همانطور که گاهی با شانس می‌بریم، امروز نیز شرایط به سود حریف رقم خورد.

وی با اشاره به بازیکنان خارجی و داخلی استقلال بیان کرد: استقلال دو بازیکن مؤثر در جناحین دارد که بخش عمده حملات تیمشان با خلاقیت و سرعت آنها شکل می‌گیرد. در فوتبال ایران بازیکنان بااستعداد فراوان داریم که باید فرصت بازی پیدا کنند تا بتوانند رشد کنند و عملکرد بهتری داشته باشند.

در پایان، حسینی درباره برگزاری دربی در اراک گفت: برگزاری چنین دیداری در اراک تصمیم مناسبی نیست. سال گذشته هم چند دیدار مهم و حساس اینجا برگزار شد و چمن ورزشگاه در فصل سرما آسیب‌پذیر است. بهتر است مسابقات حساس در شهر‌ها و ورزشگاه‌های مختلف کشور برگزار شود تا فشار روی اراک کاهش یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مسابقات اتومبیلرانی قهرمانی استان در بروجرد
بازدیداستاندار قم از محل احداث نیروگاه خورشیدی در جاده قم به گرمسار
رزمایش ارزیابی آمادگی مولدهای برق اضطراری در مراکز حیاتی لرستان
معرفی برترین‌های مسابقات بومی محلی دختران بسیجی استان قم
پیروزی النصر با درخشش رونالدو
قهرمانی رقابت‌های منطقه ۶ جوانان کشور از آن پینگ‌ پنگ‌ باز قمی شد
پیش بینی بارش باران در ارتفاعات سمنان
انسداد تونل دومن نیم در جاده بجنورد - اسفراین به مدت نیم ساعت
فردا، آغاز با تاخیر فعالیت ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس ۴ شهرستان خوزستان
جهاد تبیین سنگر مقابله با جنگ نرم دشمن
برتری خارج از خانه آرسنال صدرنشین در هفته دهم لیگ برتر انگلیس
انفجار و آتش‌سوزی در کارگاه شارژ کپسول گاز در شیراز
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۰ آبان ۱۴۰۴
حضور داور چهارمحال و بختیاری در سمینار نیم سال دوم داوران
بهره برداری از ۹ زمین چمن مصنوعی در سراب و مهربان تا سال آینده
کشف بزرگترین مرکز ماینر غیرمجاز جنوب شرق کشور در زاهدان
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در میامی
آتش سوزی یک خانه در بندرعباس جان دو کودک را گرفت
نشست یک ساختمان پنج طبقه در سپیدار اهواز
بسته خبر‌های کوتاه ۱۰ آبان ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
جهاد نهاجا برای دفاع از مرز‌های هوایی ایران مایه افتخار است
تایید قهرمانی کشتی آزاد ایران در رقابت‌های جهانی ۲۰۱۵
فرصت طلایی ایران در عصر چندقطبی شدن جهان
بدرفتاری کارمندان دولت را گزارش کنید
اعلام نتایج اولویت بندی طرح مادران ایران خودرو؛ ۱۱ آبان
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود
پاسخ دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فوت مادر مهریزی
نتانیاهو برای اهداف داخلی، به دنبال از سرگیری جنگ است
آتش‌سوزی در مراتع شمال معلم‌کلایه
دیدار تیم‌های صنعت نفت آبادان و برق شیراز در مرحله سوم جام حذفی
امضای قرارداد‌های بزرگترین طرح جمع‌آوری گاز‌های مشعل
تساوی استقلال و فولاد در دربی خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ آبان ۱۴۰۴
تحویل ویلای ۸ هزار متری متهم چای دبش به بانک ملت
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
کالابرگ به شیوۀ جدید عرضه می شود  (۱ نظر)
قهرمانی بلند قامتان ایران در والیبال بازی‌های آسیایی جوانان  (۱ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
پیش ثبت نام ۷۳۰ نفر برای تشرف به حج تمتع ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
انتشار فراخوان برای پیشنهاد شعار مشترک فاطمیه ۱۴۰۴  (۱ نظر)