• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۹۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۴۰۴ - ۰۱:۰۰
آذربایجان شرقی » اجتماعی
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر:

ماموریت ستاد امر به معروف و نهی از منکر فرهنگی و ترویجی است

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تاکید بر اینکه ماموریت این ستاد فرهنگی و ترویجی است و ابزار برخورد سلبی ندارد گفت:کاهش دادن امر به معروف به موضوع حجاب ظلم به این فریضه است و مسئولیت اجرایی این حوزه بر عهده وزارت کشور و استانداری‌ها است.

ستاد امر به معروف ستاد حجاب نیست

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی،حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری در نشست خبری تبریز گفت:وظیفه ستاد امر به معروف و نهی از منکر در موضوع حجاب کاملاً فرهنگی و ایجابی است و مسئولیت اجرایی بر عهده وزارت کشور و استانداری‌ها قرار دارد. 

وی گفت:ستاد تنها شاخص‌ها را تعیین کرده دوره‌های آموزشی برگزار می‌کند و گزارش‌ها را برای مراجع قانونی ارسال می‌کند.

حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری با تشریح روند ساختارسازی و سیاست‌های ستاد طی سال‌های اخیر مجموعه فعالیت‌ها و چالش‌های این نهاد را توضیح داد.

وی با اشاره به تصویب قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر در سال ۱۳۹۴ گفت: پس از ابلاغ سیاست‌های کلی توسط رهبر انقلاب اسلامی و بررسی در مجمع تشخیص مصلحت نظام، ساختار‌های جدید ستاد شکل گرفت و چهار ماموریت اصلی شامل ترویج، نظارت، اجرا و حمایت تعریف شده است.

حجت‌الاسلام طاهری با بیان اینکه محدود کردن امر به معروف به یک موضوع خاص ظلم به این فریضه است افزود: ستاد در حوزه‌های خانواده، حکمرانی، فضای مجازی و سبک زندگی دوره‌های آموزشی برگزار کرده و اکنون پنج مدل آموزشی در سامانه ستاد فعال است.

وی گفت:گفتمان‌سازی و فرهنگ‌سازی محور اصلی فعالیت‌های این مجموعه است و تولیدات رسانه‌ای، پویش‌های فرهنگی و حضور در جشنواره‌ها نیز در همین راستا انجام می‌شود.

وی با اشاره به اصل هشتم قانون اساسی و ضرورت نظارت مردم بر دولت، تشکیل شورا‌های امر به معروف در دستگاه‌های اجرایی را از دیگر اقدامات ستاد عنوان کرد و گفت: این دستگاه‌ها موظف‌اند مصادیق معروف و منکر را در حوزه کاری خود شناسایی کنند؛ از جمله صیانت از بیت‌المال به عنوان یک معروف بزرگ و مقابله با تخلفات اقتصادی به عنوان یکی از مهمترین منکرات.

وی در توضیح مصادیق حوزه بانکی نیز گفت:پرداخت وام قرض‌الحسنه از مصادیق معروف است و دریافت جریمه دیرکرد در برخی موارد منکر تلقی می‌شود که بانک‌ها باید برای اصلاح آن پیشنهاد ارائه دهند.

دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر با تشریح سازوکار‌های حمایتی این نهاد بیان کرد: حمایت ستاد محدود به تذکر لسانی در موضوع حجاب نیست؛ بلکه اعتراض به تخلفات اداری، گزارش فساد مالی یا انتصاب‌های نادرست نیز مورد حمایت قانونی قرار می‌گیرد.

وی از تشکیل شعب ویژه برای رسیدگی به این پرونده‌ها و همکاری بیش از ۵۰۰ وکیل جهادی بدون دریافت حق‌الوکاله خبر داد.

حجت‌الاسلام محمدحسین طاهری با اشاره به ثبت بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفرساعت آموزش در سال گذشته گفت: با وجود گستردگی فعالیت‌ها، ستاد در بسیاری از استان‌ها کمتر از ۱۰ نیرو دارد و حجم بالای مطالبات مردمی ناشی از ترک فعل برخی دستگاه‌ها باعث شده درخواست‌هایی خارج از وظایف ستاد مطرح شود.

وی با اشاره به سیاست‌های ستاد در حوزه فضای مجازی تاکید کرد:هیچ‌کس قائل به بستن فضای مجازی نیست.

حجت‌الاسلام طاهری گفت:سیاست رسمی ستاد، قانونمند کردن این فضاست همان‌گونه که در قوانین ترافیکی و مالیاتی برای ایجاد نظم محدودیت‌هایی وجود دارد.

وی با تاکید بر اینکه کار فرهنگی زمان‌بر است از رسانه‌ها خواست نقش مطالبه‌گرانه و اثرگذار خود را در اصلاح فرهنگی ایفا کنند.

وی افزود: عملکرد درست رسانه‌ها می‌تواند بسیاری از مشکلات فرهنگی، اقتصادی و حتی سیاسی را کاهش دهد و ستاد برای شفاف‌سازی و مقابله با شایعات نیازمند همکاری نزدیک خبرنگاران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اهدای زندگی از دل یک حادثه، جوان بوکانی فرصت دوباره به بیماران بخشید
مشارکت کودکان در حکمرانی شهری شرط تحقق حقوق کودک
اجرای ۱۴ پروژه راهداری در خاتم و مروست
فریاد حمایت از فلسطین در ورزشگاه بارسلون
ویژه برنامه سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب
اسامی نفرات دعوت شده به اردوی تیم کشتی فرنگی جوانان
آغاز رزمایش جهادگران فاطمی ۵ در اردبیل
کسب یک مدال طلا و پنج برنز توسط قهرمانان‌ام‌ام‌ای استان زنجان
تاکید دادستان تهران بر هم‌افزایی دستگاه‌ها در حوزه حجاب و عفاف
بیانیه استانداران و روسای استان‌های مناطق ساحلی دریای خزر
اجرای موفق طرح حامی در مدارس کشور
دولت بر مشارکت گسترده، سلامت و رقابت عادلانه در انتخابات تأکید دارد
افزایش پایداری شبکه برق در شبکه آبرسانی کرخه و شاوور
کاربرد فناوری هسته‌ای در آبزی پروری
اعزام ۷۰۰ مبلغ در دهه دوم فاطمیه به مناطق مختلف خراسان جنوبی
تقریظ کتاب توسط رهبر معظم انقلاب مروج ارزش‌های اسلامی است
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ایران همچنان در رده سوم
برنامه ریزی بیش از ۶ هزار ویژه برنامه برای هفته بسیج در خوزستان
توقیف ۴۳۰۰ کیلوگرم چوب و زغال بلوط از کارگاه غیر مجاز در فلاورجان
نقش مهم داده‌های مکانی و فناوری‌های نوین در صنعت آب و برق
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازدید استاندار کرمان از کلاس‌های کانکسی هنرستان فدک
برندگان مرحله ششم پیش‌فروش سکه مشخص شدند
تقویم و اوقات شرعی زنجان سه شنبه ۲۷ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی
چه کسی باعث ناترازی بانک آینده شد؟
پیگیری دغدغه رئیس جمهور در سیستم آموزش عالی کشور
تداوم تخلفات در نبود نظارت
قصه چهار سال بلاتکلیفی استخر نیمه‌تمام ولیعصر زنجان
دریای خزر، نیازمند همکاری مشترک استانهای ساحلی پنج کشور
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۷
برپایی نمایشگاه عرضه محصولات روستایی در چهار باغ اصفهان
­ اسماعیلی، مرد طلایی کشتی فرنگی ایران
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
اجرای برج‌ نگاره «قهرمان» بر پیکره برج آزادی
فرخی دومین طلایی ایران در کشتی فرنگی
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود  (۲ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
سردار حسن‌زاده: قدرت موشکی ایران مهار شدنی نیست  (۱ نظر)
قانون اساسی بالاترین سند ملی برای دفاع از کشور  (۱ نظر)
آغاز مذاکرات ایران و چین برای اتصال ریلی شرق به غرب  (۱ نظر)
منابع انسانی موتور محرک تعلیم‌وتربیت است  (۱ نظر)
اهدای اعضای زنِ ۳۵ ساله دچار مرگ مغزی در بیمارستان شهید ستاری قرچک  (۱ نظر)
طرح نماد، سرمایه‌های اجتماعی را حفظ می‌کند  (۱ نظر)
استاد دانشگاه امیرکبیر در لیست پراستناد‌های ۲۰۲۵  (۱ نظر)
دیپلمات روس: قطعنامه آمریکا درباره غزه بسیار مبهم است  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)