• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۸۸۳۴
تاریخ انتشار: ۰۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۹:۳۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی

دشمن وادار به پذیرش اقتدار ایران شد

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا با بیان اینکه دشمن وادار به پذیرش اقتدار ایران شد، گفت: نظام اسلامی در ادامه جنگ خود را برای نبردی فرسایشی آماده کرد و به صورت متوالی و از موشک‌های قدرتمندتر استفاده شد.

*** دشمن وادار به پذیرش اقتدار ایران شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار «رسول سنایی‌راد» معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا امروز (پنج‌شنبه) در همایش دوسالانه پیشکسوتان روحانی نیرو‌های مسلح در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال بختیاری در سالن همایش‌های کوثر با تبریک هفته بسیج، اظهار داشت: هر کس که دغدغه پیشرفت و عزت نظام اسلامی دارد، بسیجی است.

سردار سنایی‌راد: انسجام مردم پشت سر ولایت، دشمن را مجبور به توقف جنگ ۱۲ روزه کرد.

وی ادامه داد: جنگ ۱۲ روزه، جنگی ترکیبی چند لایه و مدرن با استفاده از همه تجارب گذشته و فناوری‌های نوین دشمن بود و لذا دشمن با زدن فرماندهان و دانشمندان و استفاده از عناصر نفوذی تغییر نظام جمهوری اسلامی را دنبال می‌کرد.

سنایی‌راد با اشاره به بحران‌های پیش روی رژیم صهیونسیتی، افزود: صهیونسیت‌ها معتقدند که از این بحران‌ها خارج نمی‌شوند مگر اینکه به ایران ضربه محکمی بزنند به‌گونه‌ای که توان هسته‌ای و مشکی ایران نابود شود.

وی اضافه کرد: آنچه موجب شد دشمن دست به چنین خطایی بزنند یک اشتباه محاسباتی بود، و به‌عنوان مثال گمان می‌کردند رهبری جایگاه کاریزماتیک خود را از دست داده است.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا تصریح کرد: مفروض دیگر دشمن این بود که جمهوری اسلامی بازوان قدرت خود را در منطقه از دست داده است. مفروض دیگر این بود که مردم ایران در شرایط اعتراضی به سر می‌برند و با کوچکترین جرقه به میدان می‌آیند.

وی ادامه داد: مفروض دیگر این بود که سلطنت‌طلبان آماده قیام هستند و با کوچکترین اقدام خارجی آنها نیز می‌تواند در این میدان فعال شوند. مفروض دیگر این بود که در بین نیرو‌های مسلح فقط فرماندهان همراه نظام هستند و بازدن فرماندهان این جریان قطع می‌شود.

سنایی‌راد گفت: دشمنان گمان می‌کردند با زدن شبکه یکپارچه پدافند و خط مقدم موشک‌های ایران، توان موشکی ایران از بین می‌رود.

وی خاطر نشان کرد: البته دشمن برخی مسایل را محاسبه نکرده بود که اولین مورد آن نقش و جایگاه رهبری بود، دومین مسأله انسجام ملی با محوریت ولایت و هویت ایرانی اسلامی مردم ما بود. اشتباه دیگر دشمن نقش رزمندگان دهه هفتادی بود که حماسه‌ها و رشادت‌هایی از جنس آبشناسان و خرازی آفریدند.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا افزود: در جنگ ۱۲ روزه از روز پنجم کاملا موازنه به نفع ایران اسلامی شد و این به واسطه نبرد عاشورایی رزمندگان اسلام بود به گونه‌ای که با وجود دیدن شهادت همرزم خود، داوطلبانه در میدان می‌ماند.

وی تاکید کرد: ما اقتدار را با شلیک موشک به منصفه ظهور رساندیم و این اقتدار در داخل تولید قدرت و در خارج تولید اعتبار می‌کرد لذا مردم جهان دیدگاه بسیار خوبی نسبت به ایران پیدا کردند که جلوه‌هایی از آن در حج و زیارت اربعین مشهود بود.

سنایی‌راد تصریح کرد: نظام اسلامی در ادامه جنگ خود را برای نبردی فرسایشی آماده کرد و به صورت متوالی و از موشک‌های قدرتمندتر استفاده شد.

وی افزود: رژیم صهیونیستی میزان قابل توجهی از تخریب‌ها را برای اولین بار تجربه کرد، در صورتی که در جنگ‌های قبلی رژیم صهیونسیتی چنین حجم تخریبی را شاهد نبود و حتی در جنگ امنیتی نیز شکست را تجربه کرد.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرماندهی معظم کل قوا افزود: دشمن وادار به پذیرش اقتدار ایران اسلامی شد و لذا با واسطه کردن قطر، خواستار توقف جنگ شدند.

وی گفت: دشمنان گمان می‌کردند بازوان ایران اسلامی را زده‌اند در حالیکه امروز «صادقون» به عنوان جریان شفاف مقاومت در انتخابات عراق رای بسیار خوبی کسب کرد.

سردار سنایی‌راد گفت: امروز اگرچه حزب‌الله با چالش‌هایی مواجه است ولی نسبت به ۵-۶ ماه پیش وضعیتی متفاوت دارد. امروز دشمن احساس می‌کنند حتی مقبره سیدحسن نصرالله نیز الهام بخش شده است.

وی اضافه کرد: امروز لازم است با امید آفرینی و پرهیز از یاس، برون رفت از حالت نه جنگ و نه صلح و پذیرش مقطع جدید، حفظ آمادگی‌ها و دادن پیام قدرت به‌دشمن، افزایش تاب‌آوری، کار اقتصادی و جلب رضایت مردم به‌عنوان راهکار‌های پیشرو خود را آماده کنیم.

وی گفت: ایران اسلامی برای تحقق این راهکارها، ظرفیت‌هایی از جمله موقعیت ژیو‌پلیتکی، زبان فارسی و خصلت تمدنی حماسه ساز، جایگاه منحصر‌به‌فرد رهبری در بین مردم، تجربه کار فرهنگی اثر بخش، تجارب مواجهه با تحریم‌ها را در اختیار دارد.

همایش دوسالانه پیشکسوتان روحانی نیرو‌های مسلح در استان‌های اصفهان، یزد و چهارمحال بختیاری امروز با حضور روحانیون بازنشسته ارتش، سپاه، فراجا، وزارت دفاع به میزبانی مرکز آموزش توپخانه و موشک‌های شهید صیاد شیرازی نیروی زمینی ارتش برگزار شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)