• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۷۶۴۷۴
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۲۶
بین الملل » آمریکا
رئیس جمهور ونزوئلا؛

ارتش و مردم ونزوئلا امنیت کشور را در برابر تهدیدات حفظ کرده‌اند

نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا گفت: ارتش و مردم ونزوئلا امنیت کشور را در برابر تهدیدات حفظ کرده‌اند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از کاراکاس، رئیس‌جمهور ونزوئلا در نخستین واکنش به ادعاهای دونالد ترامپ درباره انجام عملیات نظامی علیه تأسیسات ساحلی ونزوئلا، بدون تأیید یا تکذیب رسمی این حمله گفت: ممکن است ظرف چند روز آینده درباره این موضوع صحبت کند.
 
نیکلاس مادورو رئیس‌جمهور ونزوئلا در اولین اظهار نظر خود پیرامون ادعای حمله سازمان سیا به خاک این کشور، از ارائه جزئیات خودداری کرد و تنها اعلام داشت که احتمالاً روزهای آینده در این خصوص سخن خواهد گفت.  
ارتش و مردم ونزوئلا امنیت کشور را در برابر تهدیدات حفظ کرده‌اند ارتش و مردم ونزوئلا امنیت کشور را در برابر تهدیدات حفظ کرده‌اند ارتش و مردم ونزوئلا امنیت کشور را در برابر تهدیدات حفظ کرده‌اند

مادورو در مصاحبه‌ای که از شبکه دولتی VTV پخش شد، در پاسخ به سؤال مستقیم درباره حمله ادعایی آمریکا گفت: این ممکن است موضوعی باشد که شاید ظرف چند روز دیگر، درباره‌اش صحبت کنیم.
 
وی در عین حال بدون ذکر جزئیات بیشتر افزود: آنچه می‌توانم بگویم این است که سیستم دفاع ملی ما، که ترکیبی از نیروی مردمی، نظامی و پلیس است، تمامیت ارضی، صلح کشور و امنیت تمام قلمروهای ما را تضمین کرده و تضمین می‌کند. ملت ما در امنیت و آرامش به سر می‌برد.
 
دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا، اواخر هفته گذشته در مصاحبه‌ای برای اولین بار از انجام یک حمله به یک تأسیسات بزرگ مرتبط با قاچاق مواد مخدر در سواحل ونزوئلا سخن گفت، اما جزئیات دقیقی ارائه نداد.
 
بر اساس گزارش سی‌ان‌ان، سازمان سیا در ماه دسامبر (آذر ماه) عملیاتی با پهپادهای مسلح علیه یک تأسیسات بندری در سواحل ونزوئلا انجام داد که به ادعای واشنگتن، توسط باند ترن د آراگوآ برای انبار و حمل مواد مخدر به کشتی‌ها استفاده می‌شد، این حمله در صورت تائید، اولین عملیات شناخته شده سیا در داخل خاک ونزوئلا از زمان آغاز استقرار گسترده نیروهای نظامی ترامپ در دریای کارائیب است.
 
از ۲ سپتامبر (۱۱ شهریور)، ۳۴ قایق در ۲۸ حمله جداگانه در آب‌های بین‌المللی توسط نیروهای آمریکایی منهدم شده است و واشنگتن مدعی است این قایق‌ها حامل مواد مخدر بوده‌اند، اما تاکنون هیچ مدرک یا شواهد مستندی برای اثبات این ادعا ارائه نکرده است.
 
مادورو در همین مصاحبه که در حضور همسرش سیلیا فلورس و معاون ارشد فرهنگی و ارتباطات فردی نیانیز برگزار شد، همچنین درباره تماس تلفنی با ترامپ توضیح داد و گفت: ما فقط یک مکالمه تلفنی داشتیم. او روز جمعه ۲۱ نوامبر از کاخ سفید با من تماس گرفت و من در کاخ میرافلورس بودم.
 
رئیس‌جمهور ونزوئلا تأکید کرد: این گفتگوی ۱۰ دقیقه‌ای محترمانه و بسیار با احترام بود، اما تحولات پس از این مکالمه خوشایند نبوده است.
 
پیش از این، ترامپ نیز به خبرنگاران تأیید کرده بود با مادورو تماس تلفنی داشته، اما درباره محتوای آن توضیحی نداد و تنها گفت: نمی‌خواهم درباره‌اش نظر بدهم؛ پاسخ، بله است. نمی‌گویم خوب یا بد بود. یک تماس تلفنی بود.
 
تنش‌های میان کاراکاس و واشنگتن در هفته‌های اخیر پس از اعلام ترامپ مبنی بر محاصره کامل کشتی‌های نفتکش تحریمی که به سواحل ونزوئلا تردد می‌کنند و توقیف دو نفتکش حامل نفت خام ونزوئلا به شدت افزایش یافته است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
افزایش پوشش ابر و وزش باد در لرستان
بر پایی جشن نیمه شعبان در مسجد نیمه سوخته بروجرد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۶ بهمن ۱۴۰۴
توجه ویژه به علم آموزی بعد از انقلاب در لرستان
بارش باران و رویش بذر امید در دل کشاورزان لرستانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
عراقچی: مذاکرات روز جمعه در مسقط برگزار می‌شود
لرستان غرق در شادی ولادت آخرین منجی عالم بشریت
افتتاح پروژه آب‌رسانی به روستای «بدرآباد علیا» خرم‌آباد
اعزام ۲۰۰ نفر از دانشجویان دانشگاه آزاد لرستان به مناطق عملیاتی جنوب
ورزشی‌های پانزدهم بهمن ماه در استان سمنان
افتتاح مرکز جامع سلامت شهرستان شاهین‌دژ
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
خبر‌هایی از برگزاری جشن های نیمه شعبان در استان سمنان
مروری بر وقایع و رویداد‌های ۱۵ بهمن ۵۷
کشف بیش از ۳۰ میلیارد ریالی احشام و طیور بدون مجوز در تالش
پیشرفت ۶۰ درصدی بلوار فرهنگ شهرکرد
بهره برداری از واحد تولیدی دمنوش های گیاهی در شاهرود
رشد تولید و اشتغالزایی با تکیه بر دانش بومی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بارش برف و باران در بیشتر استان‌های کشور/ افزایش سرمای هوا در استان‌های کشور
اجرای «کارت امید مادران» از فروردین ۱۴۰۵
آیین بزرگداشت منوچهر محمدی در جشنواره فیلم فجر برگزار شد
استمرار بارش‌ها در بیشتر مناطق کشور
بارش برف و باران همچنان ادامه دارد
جشن ازدواج آسان در دانشگاه افسری امام علی (ع)
ترافیک پرحجم در محور هراز
عبداللهی: صیانت از نیرو‌های مسلح خط قرمز قوه قضائیه است
عیادت معاون قوه قضائیه از جانبازان حملات تروریستی اخیر
افتتاح خانه موسیقی تهران
کشف محموله ۱۴ تنی تجهیزات قابل استفاده در اغتشاشات
اعطای مرخصی به ۲۲۰ زندانی در دزفول
تصمیم‌گیری خارج از چارچوب، بازار خودرو را متلاطم کرد
کاشت بیش از ۲۰ هزار اصله نهال در بوستانی جنگلی چیتگر
در پیام رسان های داخلی به سازمان اطلاعات سپاه پیام دهید
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)