• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۸۸۴۶۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۲
آذربایجان شرقی » سیاسی

تاکید امام جمعه تبریز بر نظارت جدی دولت بر بازار

امام‌ جمعه تبریز گفت: دولت نباید بازار را به حال خود رها کند بلکه باید به آن نظارت جدی همراه با تذکرات شفاهی و کتبی و برخورد‌های قانونی داشته باشد.

تاکید امام جمعه تبریز بر نظارت جدی دولت بر بازار

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی حجت الاسلام والمسلمین احمد مطهری‌اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز در مصلای امام خمینی با اشاره به جراحی اقتصادی صورت گرفته توسط دولت اظهار کرد: حالا که دولت چنین تصمیمی گرفته است، ما نیز از آن حمایت می‌کنیم اما باید دانست که نگرانی‌هایی در این خصوص بین مردم وجود دارد.

 وی ادامه داد: گرانی‌ها با طرح حذف ارز ترجیحی طبیعی است، اما باید در برابر این گرانی‌ها، دولت تدابیری داشته باشد از جمله آن افزایش میزان یارانه‌ها و مبلغ کالابرگ؛ چرا که مبلغ کنونی کالابرگ، اصلا جوابگوی گرانی‌ها نخواهد بود.

خطیب نماز جمعه تبریز با بیان اینکه مقدار کنونی کالابرگ، جوابگوی میزان تورم و گرانی نیست گفت: مردم انتظار افزایش مبلغ کالابرگ را دارند و این خواسته به‌حق مردم است و دولت باید به آن توجه کند.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری‌اصل بخشی از جنگ ترکیبی آمریکا و اسراییل علیه جمهوری اسلامی را جنگ اقتصادی دانست و تصریح کرد: باید قوانین زمان جنگ را پیاده کرده و به مفسدان اقتصادی هیچگونه ارفاق و چشم‌پوشی نشود.

 وی عدالت را اصل مسلم در جمهوری اسلامی دانست و گفت: باید با قاطعیت با محتکران، گران فروشان و ملتهب‌سازان بازار برخورد کرد؛ از تولیدکنندگان و توزیع کنندگان متخلف گرفته تا متخلفان خُرد.

امام جمعه تبریز همچنین از مردم خواست که در خرید اقلام مختلف عجله‌ای نداشته باشند چرا که اقلام کالابرگ به وفور وجود دارد و در روز‌های آتی، بازار از این اقلام، اشباع خواهد شد.

نماینده ولی فقیه در استان در ادامه خطبه ها با اشاره به موضوع اغتشاشات صورت گرفته در کشور اظهار کرد: این اغتشاشات مسلما توطئه دشمن است و به هیچ وجه در داخل کشور برنامه‌ریزی نشده بود. امریکا موضوع را مدیریت کرده و اسرائیل به صحنه آمده است.

وی با تشریح نقشه این اغتشاشات گفت: دشمنان به دنبال تجزیه ایران و از بین بردن حکومت جمهوری اسلامی ایران هستند ولی این اهداف شوم در سایه تبیین رهبر معظم انقلاب و بصیرت افزایی ایشان، حضور آگاهانه مردم و برخورد سریع نیرو‌های اطلاعاتی، انتظامی و قضائی خنثی شده است.

حجت الاسلام والمسلمین مطهری اصل با اشاره به عشق مردم آذربایجان به مقام معظم رهبری تصریح کرد: مردم، بازاریان، کارمندان و حتی معترضان و منتقدان دولت، صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند.

وی با قدردانی از نیروهای انتظامی، بسیج، سپاه و ارتش گفت: در جریان این اغتشاشات، بسیاری از این افراد اجازه آسیب رسیدن به مردم را نداده و خود، مظلومانه شهید شدند. ننگ بر امریکا که افراد مطرود را در سازمان ملل به عنوان مردم ایران جا می‌زند، اما این مرد و زن مطرود در نظر مردم ایران لجن هستند. مردم ایران کسانی هستند که در تجمعات ضد تروریستی، میلیونی حاضر شدند و مثل همیشه از انقلاب و آرمان‌هایش دفاع کردند.

امام جمعه تبریز افزود: مردم فهیم آذربایجان هم با شرکت در راهپیمایی ۲۲ دی‌ماه خطاب به آمریکا و صهیونیستهای غاصب، شعار «آذربایجان اویاخدی، انقلابا دایاخدی» سر دادند و وفاداری خود را به انقلاب اسلامی و امام خامنه‌ای نشان دادند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
لزوم راه اندازی کرسی های آزاد اندیشی در دانشگاه ها
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ اسفند ۱۴۰۴
تشکیل ۶ کارگروه تخصصی در شورای راهبردی بانوان و خانواده هرمزگان
تقویم و اوقات شرعی زنجان ۶ اسفند ماه ۱۴۰۴
۵۱ درصد از اراضی مستعد زنجان زیر چتر آبیاری نوین
دعای هر روز و روز هفتم ماه مبارک رمضان
مهلت بخشودگی جرائم مالیاتی زنجان تا ۱۴ اسفند
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
ضرورت احداث کمپ ترک اعتیاد در بستان‌آباد
کشف ۳۱ هزار لیتر سوخت قاچاق در حاجی آبادِ هرمزگان
گسترش همکاری ها بین آذربایجان شرقی و جمهوری آذربایجان
ایران جان، مقوم انسجام و امید ملی
هشدار نارنجی تشدید گردوخاک با منشا عراقی در خوزستان
نظارت هوشمند در جاده‌های سیستان و بلوچستان تقویت می‌شود
اختصاص ۲ آمبولانس پیشرفته به بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان
اعتبار امروز تبریز ریشه در هویت تاریخی آن دارد
بارش پراکنده باران در سمنان
هم‌اندیشی فرمانده سپاه خوزستان با قضات بسیجی؛ قدردانی از همراهی دستگاه قضا در مأموریت‌ها
لزوم رعایت توصیه‌های ایمنی هنگام استفاده از شوینده‌ها
اضافه شدن یک دستگاه آمبولانس به ناوگان نقلیه بیمارستان بزرگ دزفول
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
شیفت عصر مدارس مازندران فردا چهارشنبه تعطیل شد/ فعالیت ادارات تا ۱۲ ظهر
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
تماس تلفنی وزرای امور خارجه ایران و امارات
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۵ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)