• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۰۰۴۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۳:۴۰
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
صالحی امیری؛

سرمایه اجتماعی، مهم‌ترین پشتوانه نظام حکمرانی

وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر نقش اعتماد عمومی در تداوم مسیر توسعه گفت: ارتقای کارآمدی، شفافیت در تصمیم‌گیری و ارتباط مؤثر با جامعه، از الزامات بازسازی و تقویت سرمایه اجتماعی است.

سرمایه اجتماعی، مهم‌ترین پشتوانه نظام حکمرانی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،سیدرضا صالحی‌امیری امروز در نشست شورای اداری لرستان ، با تبیین الزامات حکمرانی مؤثر در شرایط کنونی کشور ، بر ضرورت انسجام ملی، همدلی مدیریتی و تقویت سرمایه اجتماعی تاکید کرد.

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود : سرمایه اجتماعی، زمانی تقویت می‌شود که مردم احساس شنیده‌شدن، مشارکت و رضایتمندی داشته باشند. 

وی با تاکید بر ضرورت انسجام ملی و پاسخگویی مؤثر به مطالبات مردم، گفت: تامین معیشت، اشتغال، امنیت و ارتقای کیفیت زندگی شهروندان، نیازمند همدلی، همگرایی مدیریتی و تمرکز بر منافع عمومی است؛ مسیری که بدون وفاق و کارآمدی، به توسعه پایدار منتهی نخواهد شد.

صالحی‌امیری با بیان اینکه مسئولیت اصلی نظام اداری، پاسخگویی به نیاز‌ها و مطالبات واقعی مردم است،  افزود : امروز همه ارکان اجرایی و مدیریتی کشور یک مأموریت مشترک دارند و آن، خدمت صادقانه به مردم و تلاش برای بهبود معیشت، ایجاد اشتغال پایدار، ارتقای امنیت و تقویت زیرساخت‌های توسعه است.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به شرایط پیچیده منطقه‌ای و بین‌المللی گفت : عبور موفق از این شرایط، مستلزم پرهیز از اختلاف‌افکنی، تقویت همگرایی نهادی و تمرکز بر منافع ملی است. هر میزان که انسجام و کارآمدی در نظام تصمیم‌گیری افزایش یابد، امکان مدیریت چالش‌ها و پاسخگویی مؤثر به مطالبات اجتماعی نیز تقویت خواهد شد.

صالحی‌امیری ، استان لرستان را برخوردار از ظرفیت‌های کم‌نظیر تاریخی، فرهنگی و تمدنی دانست و  افزود : لرستان، یک قلمرو تمدنی با پیشینه‌ای عمیق در تاریخ ایران است که می‌تواند به یکی از پیشران‌های اصلی توسعه پایدار، به‌ویژه در حوزه گردشگری و اقتصاد فرهنگ، تبدیل شود.

وزیر میراث‌فرهنگی با اشاره به جایگاه جهانی ایران در حوزه میراث‌فرهنگی گفت : ایران با برخورداری از آثار متعدد ثبت‌جهانی و پرونده‌های آماده ثبت، از سرمایه‌ای تمدنی و هویتی بی‌بدیل برخوردار است که بهره‌برداری هوشمندانه از آن، نقش مهمی در تقویت هویت ملی، امید اجتماعی و توسعه متوازن مناطق مختلف کشور ایفا می‌کند.

صالحی‌امیری از برنامه‌های این وزارتخانه برای شهرستان پلدختر و استان لرستان خبر داد و افزود: احداث موزه تمدنی و مردم‌شناسی پلدختر، توسعه زیرساخت‌های گردشگری، جذب سرمایه‌گذاران و معرفی ظرفیت‌های استان با بهره‌گیری از ابزار‌های نوین و رسانه‌ای، از جمله محور‌های اصلی برنامه‌های پیش‌رو است که با همکاری مدیریت استان دنبال خواهد شد.

وی ضمن قدردانی از صبوری و همراهی مردم لرستان تاکید کرد: دولت از مشکلات، فشار‌های اقتصادی و کاستی‌ها آگاه است و با وجود محدودیت‌ها، تلاش می‌کند همزمان پاسخگوی مطالبات مردم و الزامات کلان کشور باشد. تقویت اعتماد عمومی و رضایتمندی مردم، اصلی‌ترین سرمایه برای تداوم مسیر توسعه و پیشرفت ایران است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح خانه موسیقی تهران
ماهواره «پایا» با دقت تصویربرداری زیر ۳ متر به بهره‌برداری رسید
افتتاح خانه موسیقی تهران
هشدار پلیس راه لرستان درباره لغزندگی جاده‌ها
آبیاری تنظیم شده پیش از بروز سرما راهی برای کاهش خسارت‌
اقدامات بسیج سازندگی جلوه‌ای از همبستگی اجتماعی و خدمت بی‌منت
دهه فجر یادآور آرمان‌های آزادی‌خواهی و استقلال ملت بزرگ ایران
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۵ بهمن ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۴
۲۶ میلیارد تومان اعتبار برای احیای قنوات زنجان
رزمایش توزیع ۲۰۰ بسته معیشتی در زنجان
اصلاح و بهسازی جاده زنجان، دندی و تکاب
تقویم و اوقات شرعی چهار شنبه ۱۵ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
کشف بیش از ۱.۵ تن آرد قاچاق در هوراند
ضرورت توجه به دستاوردهای انقلاب اسلامی در برنامه‌های دهه فجر
انتظار فرج، برترین عبادت‌ها و زمینه‌ساز حکومت جهانی مهدی موعود (عج)
توقیف کامیون حامل مرغ زنده بدون مجوز در بندرانزلی
پخت کیک ۴۷ متری در میانه
اعدام سازی وارد مرحله جدید شد؛ حرکت جدید معاندین در انتشار اخبار دروغ!
اعزام تیم‌های ارزیاب به منطقه سیس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
رئیس‌ جمهور دستور «مذاکره مشروط» با آمریکا را تأیید کرد
بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور
زلزله ۴ ریشتری در عسلویه
رزمایش اقتدار ورزش ایران
آغاز مرحله چهارم تخصیص طرح رفع سوءتغذیه
مهار آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
جهانگیر: ۲۲۵ متخلف ارزی احضار شدند
دشمن در صورت خطا، پشیمانی سختی در انتظارش است
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محور‌های پرتردد
فعالیت ۱۱۰۴ خانه محیط زیست در شهر تهران
استاندار تهران: عبور از دوره گذار اقتصادی نیازمند همراهی مردم است
آتش‌سوزی در بازارچه جنت‌آباد تهران
مرزبانی کشور امروز در اوج اقتدار و استحکام قرار دارد
چمران : رفع آلودگی هوا تنها برعهده شهرداری نیست
ویدیو کنایه‌آمیز به ترامپ و شکست پروژه‌های آمریکا علیه ایران
آمریکا اگر جنگی راه بیندازد، این‌بار جنگ منطقه‌ای خواهد بود  (۲ نظر)
موافقت هیئت دولت با تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی مسکن  (۱ نظر)
بهینه‌سازی از راهکارهای اصلی کاهش مصرف انرژی کشور است  (۱ نظر)
حملات رژیم اسرائیل به لبنان مصداق بارز جنایت جنگی است  (۱ نظر)
اجرای طرح مهتا و کارافن در لرستان  (۱ نظر)
آمریکا و انگلیس بنیانگذاران گروه‌های تروریستی در جهان هستند  (۱ نظر)
الزام ادارات به نصب نیروگاه های پشت بامی خورشیدی  (۱ نظر)