• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۲۶۰۳
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۶:۵۸
سیاسی » عمومی

مخبر: امام راحل در تمامی زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا بودند

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام راحل در حرم مطهر امام خمینی (ره) گفت: تجربه انقلاب اسلامی نشان داده است حل مسائل پیچیدۀ کشور، از دفاع مقدس تا ناترازی‌ها، همواره با تکیه بر جوانان بوده است.

مخبر: امام راحل در تمامی زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا بودند

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  محمد مخبر پیش از ظهر امروز (سه شنبه) در مراسم تجدید میثاق با آرمان‌های امام خمینی (ره) که با حضور ده‌ها نفر از جوانان، دانشجویان و نخبگان و همچنین معاونان و مدیران بنیاد ایران پیشرفته برگزار شد، با اشاره به اینکه مهم‌ترین بحث در تجدید میثاق با امام راحل احصای آرمان‌های امام است، تصریح کرد: توصیۀ من به جوانان این است که آرمان‌های امام خمینی (ره) را بررسی و شناسایی کنند و ثمرات آرمان‌هایی را که به انجام رسیده و آسیب‌هایی را که آرمان‌های به فعلیت نرسیده ایجاد کرده‌اند شناسایی نمایند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در ادامه تصریح کرد: امام خمینی در هیچ‌یک از مقاطع انقلاب اسلامی - چه زمانی که در قدرت و چه زمانی که در تبعید بودند - هیچ‌گاه سکوت و سکون و بی حرکتی نداشتند؛ ایشان هیچ‌گاه به‌صورت خطی عمل نکردند، بلکه با حرکت‌های نمایی توانستند پیش‌آفرینی کنند و همواره و در همۀ زمینه‌ها یک رهبر تحول‌گرا باشند.

دکتر مخبر با تاکید بر نقش رهبری امام راحل اظهار داشت: امام خمینی توانستند پیش‌آفرین باشند، چون تمام حرکت‌های ایشان چه در انقلاب اسلامی، چه در مدیریت دفاع مقدس با جوانان بود و همین مسئله سبب سرنگونی نظام شاهنشاهی و ایجاد انقلاب اسلامی و نیز پیروزی در جنگ شد.

وی در ادامه افزود: امام خمینی (ره) یک آینده پژوه تراز بودند و راهبرد‌های ایشان بر پایه الگو‌های روز حکمرانی مبتنی بود و تاریخ اثبات می‌کند وقتی امام می‌گفتند شاه باید برود؛ حکومت اسلامی باید تشکیل شود و آمریکا هیچ غلطی نمی‌تواند بکند، صرفا براساس پیش‌بینی سیاسی نبود، بلکه ایشان مبتنی بر نسخه‌های حکمرانی نو، به این نتیجه رسیده بود که در راستای پیش‌آفرینی در حوزه‌های سیاسی، اجتماعی و مدیریتی باید سازوکار و ساختاری در کشور ایجاد شود، تا آمریکا به معنای واقعی کلمه، هیچ غلطی نتواند انجام دهد.

مشاور و دستیار مقام معظم رهبری در ادامه با بیان این نکته که ضعف امروز نظام ناترازی در بخش‌های مختلف است، تاکید کرد: ناترازی‌هایی که امروزه در بخش‌های مختلف اعم از بودجه، برق، گاز و... وجود دارد، می‌تواند نقطه درخشان آینده ایران اسلامی و جوانان باشد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه کشور در بسیاری از حوزه‌های سخت‌افزاری دچار کمبود نیست، تصریح کرد: حل مسائل اساسی کشور بیش از هر چیز به راهکار‌های نرم‌افزاری، مدیریتی و فناورانه نیاز دارد.

دکتر مخبر با اشاره به توان بازدارندگی جمهوری اسلامی از جمله در حوزه‌های موشکی، پهپادی و فضایی افزود: تمام تحولات زندگی امام راحل با محور جوانان بود؛ میانگین سنی فرماندهان جنگ که از سوی امام منصوب می‌شدند کمتر از سی‌وپنج سال بود و این دستاورد‌ها نتیجۀ اعتماد به نسل جوان و تداوم همان مسیر تحولی است که امام راحل بنیان گذاشتند.

همچنین در این مراسم که با میزبانی تولیت حرم مطهر امام راحل (ره) برگزار شد، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی ضمن قدردانی از حضور مشاور و دستیار مقام معظم رهبری، مدیران عالی بنیاد ایران پیشرفته و جمع کثیری از جوانان نخبه و پژوهشگران فعال کشور، گفت: تدبیر رهبری انقلاب در انتصاب جناب آقای دکتر مخبر و تشکیل چنین بنیادی، نشان از آن دارد ریاست بنیاد ایران پیشرفته نسبت به جوانان و ماهیت کار با آنها شناخت کافی و وافی دارد و کسانی را همراه می‌کند که در کنار تأمل و تفکر، به فکر معنویت و البته اقدام موثر و عملیات محور باشند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
پیش بینی کاهش دما در استان قزوین 
تغذیه صحیح در سحر های ماه مبارک رمضان
استقرار ۶۹اکیپ راهداری در گردنه‌ها و راهدارخانه‌های آذربایجان غربی
اردوی تیم‌های آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان و پاراکانو در تهران
کاشت نهال با نام هر فرد در اطراف فرودگاه
۶۰۱ کودک تحت سرپرستی بهزیستی خراسان جنوبی
پایان مرحله دوم متمرکز لیگ برتر هندبال مردان
تعیین تکلیف سه و نیم همت مولدسازی املاک و شفاف‌سازی دارایی‌ها در کیش
خسارت ۱۶ همتی به کشاورزی آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی، سرما و سیل سه‌ضربه مهلک بر پیکره زراعت استان وارد کردند
محافظت از هفت گونه جانوری اردبیل تشدید شد
اجرای طرح بهسازی مسیر روستایی چم فرج مسجدسلیمان
سامانه بارنامه نوین با قابلیت‌های داده‌محور رونمایی شد
توزیع قرآن کریم بین مساجد استان قزوین
واژگونی وانت نیسان در جاده ابوالحیات –قائمیه یک کشته برجا گذاشت
برگزاری «جشن سحر خیزان کوچک» ویژه دختران مکلف در نیشابور
«صنم» به کتابفروشی‌ها رسید
اعلام اسامی داوران هفته ۲۵ لیگ برتر فوتسال
مهار شکستگی در خط انتقال روستایی شادگان
شناسایی گروه سه نفره سرقت خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)