• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۴۹۸۷
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۴:۳۶
کرمان » سیاسی

راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ جلوه قدرت ملی و بصیرت دینی

امام‌جمعه موقت کرمان گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ جلوه قدرت ملی و بصیرت دینی بود.

راهپیمایی ۲۲ بهمن؛ جلوه قدرت ملی و بصیرت دینی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کرمان حجت الاسلام علی توکلی، امام‌جمعه موقت، در خطبه اول نماز جمعه با اشاره به فضیلت‌های ماه مبارک رمضان اظهار داشت: خوشا به سعادت کسانی که از برکات ماه شعبان بهره‌مند شده و جان خود را برای میزبانی از ماه مبارک رمضان آماده کرده‌اند؛ چراکه این ماه، سرشار از برکت، رحمت و مغفرت الهی است.

وی با تأکید بر ضرورت پاک‌سازی روح در این ماه پرفضیلت افزود: مؤمنان باید با دوری از آلودگی‌ها، از فرصت‌های معنوی پیش‌رو نهایت استفاده را ببرند. رسیدگی به ایتام، کنترل زبان و گوش، مهرورزی و صله‌رحم از مهم‌ترین توصیه‌های دینی در این ایام است.

امام‌جمعه موقت با تبیین نقش محوری زبان در زندگی فردی و اجتماعی تصریح کرد: زبان همچون شمشیری دو لبه است که می‌تواند هم اصلاح‌گر باشد و هم ویرانگر. این عضو کوچک هم قادر است دل‌ها را به یکدیگر نزدیک کند و هم می‌تواند عامل تفرقه و دوری شود؛ بنابراین در ماه رمضان باید بیش از هر زمان دیگر بر کلام خود مراقبت کرده و از دروغ‌پراکنی پرهیز کنیم.

حجت‌الاسلام توکلی در ادامه، خطاب به فعالان رسانه‌ای و اهل قلم گفت: کسانی که تریبون، قلم یا رسانه‌ای در اختیار دارند، موظف‌اند مطالبی امیدبخش منتشر کنند و از دامن‌زدن به شایعات و ایجاد تفرقه بپرهیزند؛ چراکه قلم، در واقع زبانِ مجازی انسان است.

وی تأکید کرد: این مسئولیت خطیر تنها مختص به ماه رمضان نیست، بلکه صاحبان تریبون در تمام ایام سال باید نقش اصلاح‌گری ایفا کنند. در رسانه‌ها و کلاس‌های درس نباید مطالبی مطرح شود که جامعه را دچار شک، تردید و ناامیدی کند.

خطیب جمعه با بیان اینکه بسیاری از چالش‌های اجتماعی با مدیریت زبان مرتفع می‌شود، خاطرنشان کرد: گاهی یک «زخم زبان» گره‌هایی در زندگی ایجاد می‌کند که جبران آن به‌سادگی ممکن نیست.

وی در پایان خطبه اول، ضمن توصیه همگان به دعا و نیایش افزود: در هنگام نماز، دست‌های خود را به درگاه الهی بلند کنید؛ چراکه پیامبر اکرم (ص) همواره بر دو موضوع «دعا» و «کنترل زبان» تأکید فراوان داشتند.

حجت‌الاسلام علی توکلی در خطبه دوم نماز جمعه، راهپیمایی ۲۲ بهمن را جلوه‌ای روشن از قدرت ملی و بصیرت مردم ایران دانست و گفت: این حضور جانانه، مورد تقدیر رهبر انقلاب قرار گرفت و نشان داد ملت ایران با وجود مشکلات و گلایه‌ها، همچنان پای انقلاب، کشور و رهبری ایستاده‌اند.

وی افزود: مردم ایران دشمن‌شناس، زمان‌شناس و لحظه‌شناس هستند و با حضور خود، به بدخواهان داخلی و دشمنان خارجی درس دادند. همین حضور‌های مردمی است که انقلاب را زنده نگه داشته و کشور را با هدایت و درایت رهبر انقلاب از پیچ‌های خطرناک عبور داده است.

امام جمعه موقت با دعا برای سلامتی سید علی خامنه‌ای تأکید کرد: تنها جمله‌ای که می‌توان در وصف این شکوه مردمی گفت جزاکم‌الله خیرالجزاء است و قدرت این حضور، کمتر از توان نظامی و موشکی نیست.

وی با اشاره به ادامه جنگ ترکیبی دشمن اظهار داشت: دشمن امروز باور‌ها و افکار مردم را هدف قرار داده و تلاش می‌کند عقلانیت را از جامعه بگیرد، اما هنوز درک نکرده که ایمان با وجود این ملت عجین شده است؛ ملتی که فرمانده بزرگی، چون حاج قاسم سلیمانی را تقدیم انقلاب کرده است.

حجت‌الاسلام توکلی با اشاره به سیاست جمهوری اسلامی در برابر دشمنان گفت: مذاکره در منطق نظام، نه از سر اعتماد بلکه یک تاکتیک برای جلوگیری از اجماع جهانی علیه ایران است. جمهوری اسلامی انعطاف دارد، اما انفعال ندارد و پس از ۴۶ سال همچنان بر اصول و آرمان‌های خود پایبند است.

وی در پایان تصریح کرد: یاری رهبری و همراهی مردم، دشمن را به زانو درخواهد آورد و امروز بیش از هر زمان دیگری باید قدردان این رهبری حکیم بود و برای ایشان دعا کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حضور با شور و شعور نوجوانان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
رئیس قوه قضائیه وارد اصفهان شد
آمادگی جبهه مستقلین و اعتدالگرایان ایران برای حضور در انتخابات شوراها
رئیس قوه قضاییه وارد استان اصفهان شد
افتتاح نمایشگاه توانمندی هنرستان‌های مراغه
حقیقت جویی موضوع برگزیده یک جشنواره کتابی
استقبال گسترده مردم فریمان از پایگاه سیار اهدای خون
برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت در لرستان
کتابهای حوزه مقاومت در هفته ای که گذشت
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سرخه
پیش بینی جوی پایدار در بیشتر مناطق کشور
برگزیدگان چهارمین رویداد «مشهد، شهر کتاب‌خوان‌ها» معرفی شدند
آشنایی کودکان با تاریخچه ساعت در یک کتاب
فروش بیش از ۲۵ هزار جلد کتاب در پویش مژده گل
اعلام زمان خاکسپاری پیکر عنایت بخشی
پیام تسلیت رئیس سازمان سینمایی در پی درگذشت عنایت بخشی
جریمه ۲۰ درصدی پرسپولیسی‌ها بابت ناکامی در بازی‌های اخیر
۸ طلا و برنز نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی فجیره امارات
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۲۷ بهمن
رئیس‌جمهور فرارسیدن روز ملی صربستان را تبریک گفت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فرمانده جدید دانشگاه دافوس ارتش منصوب شد
سرلشکر حاتمی: دافوس قدمگاه بزرگان ارتش است
ماچادو شریک جرم ربایش مادورو است
اختلال در سایت ایران خودرو از آغاز ثبت نام
واکسیناسیون تب برفکی دام‌ها در طارم ، زنجان
دوازدهمین نمایشگاه سالانه گل ارکیده در شیکاگو
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی
اجرای نخستین تراموای شهری کشور در تبریز
راه‌آهن سریع‌السیر ارومیه – تبریز؛ مسیر جدید رشد و تجارت در شمال‌غرب کشور
امروز هوای ۲۰ شهر خوزستان آلوده است
حادثه مرگبار بر اثر برخورد پراید و تریلی در میمه
رفع تصرف چند هزار متر مربع از اراضی دولتی در خوزستان
نبرد با ایران برای ترامپ درس عبرت خواهد شد
مراسم چهلم شهدا و جانباختگان فتنه آمریکایی - صهیونی دی
متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان سال آینده به ۹۰ درصد می‌رسد
سایپا: به دلیل تقاضای زیاد، سایت ثبت نام کند شده است  (۶ نظر)
اختلال درسایت ثبت نام محصولات سایپا  (۶ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات سایپا  (۳ نظر)
روایتی از شبی که شهید زلفی آسمانی شد  (۳ نظر)
اوج تقاضای مصرف برق کشور به ۴۶ هزار و ۳۶۹ مگاوات رسید  (۲ نظر)
افزایش ۲۱ درصدی ورودی سدها و کاهش ۵ درصدی ذخایر آبی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
ورود موج دوم سامانه بارشی به چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
کنفرانس امنیتی مونیخ به «سیرک مونیخ» تبدیل شده است  (۱ نظر)
تعویق آزمون‌های سراسری امکان پذیر نیست  (۱ نظر)
کجا نوشته شده حقوق طی سال فقط یک بار افزایش پیدا کند؟  (۱ نظر)
محدودیت پروازی جنوب‌شرق در چارچوب اطلاعیه‌های هوانوردی  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی فردوس در درگیری مسلحانه با قاچاقچیان مواد مخدر  (۱ نظر)
حضور داور کردستانی در کلینیک داوری جهانی رشته کاراته  (۱ نظر)
دستگیری اعضای یک گروه خشن تروریستی در گلستان  (۱ نظر)
عصبانیت رژیم صهیونیستی از توهین ترامپ به هرتزوگ  (۱ نظر)