• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۱۸۶۸۵
تاریخ انتشار: ۲۷ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۵
آذربایجان غربی » اجتماعی

مشاور وزیر آموزش و‌پرورش: آموزش و پرورش اولویت نخست دولت است

مشاور وزیر آموزش و‌پرورش گفت : اتمام طرح های نیمه‌تمام آموزشی و اجرای فعالیت‌های جهادی در این حوزه به‌صورت جدی پیگیری می شود و آموزش و پرورش اولویت نخست دولت است.

مشاور وزیر آموزش و‌پرورش: آموزش و پرورش اولویت نخست دولت است

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش، در دیدار با یاسر رهبردین معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری آذربایجان غربی، با قدردانی از همراهی و پیگیری‌های مجموعه استانداری و فرمانداری‌های استان در حوزه مدرسه‌سازی، اظهار کرد: پیگیری‌های مستمر و دغدغه‌مندانه مجموعه استانداری و فرمانداری‌ها در موضوع احداث مدارس و رسیدگی به مسائل حوزه تعلیم و تربیت، نقش مهمی در تقویت اراده و افزایش انگیزه در بدنه اجرایی پروژه‌ها دارد و این همراهی، سرمایه‌ای ارزشمند برای نظام آموزشی کشور است.

فرشته حشمتیان با تأکید بر اینکه آموزش و پرورش اولویت اول دولت است، افزود: در دولت، اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام آموزشی و اجرای فعالیت‌های جهادی در این حوزه به‌صورت جدی در دستور کار قرار دارد و تلاش می‌کنیم با هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، عقب‌ماندگی‌ها را جبران کنیم.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رویکرد نظارتی این وزارتخانه تصریح کرد: نگاه نظارتی ما با هدف شتاب‌دهی، تسهیل و رفع موانع اجرایی است، نه صرفاً نظارت شکلی؛ به همین دلیل، معین‌های مناطق انتخاب شده‌اند و پروژه‌ها به‌صورت پروژه به پروژه در حال رصد و پایش مستمر هستند.

حشمتیان با ارائه آماری از اقدامات انجام‌شده در سطح کشور گفت: در سطح ملی، ۲۵۰۰ پروژه آموزشی به بهره‌برداری رسیده است و خوشبختانه در استان آذربایجان غربی نیز ۲۹۱ پروژه آموزشی تا پایان سال جاری به اتمام خواهد رسید که این آمار نشان‌دهنده تلاش جدی مدیران و مجموعه‌های اجرایی استان است.

وی با اشاره به نقش کلیدی مدیران استانی و شهرستانی خاطرنشان کرد: خوشبختانه مدیران استان و شهرستان‌ها پای کار هستند و همین حضور میدانی و مسئولیت‌پذیری، روند اجرای پروژه‌ها را تسریع کرده است. در عین حال، یکی از موضوعات مهم و نیازمند راهبری ویژه، مسئله انشعابات مدارس در حال تأسیس است که باید با هماهنگی بین‌بخشی، به‌صورت منسجم دنبال شود.

مشاور عالی وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه سطح دغدغه‌مندی مسئولان آذربایجان غربی نسبت به آموزش و پرورش قابل تقدیر است، افزود: دغدغه و حساسیت مسئولان استانی در قبال مسائل آموزش و پرورش در این استان در سطح بالایی قرار دارد و این موضوع، نویدبخش اتفاقات مثبت در آینده نظام تعلیم و تربیت استان است.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت نگاه علمی به توسعه آموزش و پرورش تصریح کرد: پیشرفت واقعی آموزش و پرورش زمانی محقق می‌شود که با پژوهش، تحقیق و تصمیم‌سازی علمی همراه باشد؛ از این رو، تقویت رویکرد‌های پژوهش‌محور در کنار توسعه فضا‌های آموزشی، یک ضرورت انکارناپذیر است.

در این دیدار، علی‌اکبر صمیمی مدیرکل آموزش و پرورش استان آذربایجان غربی و هیئت همراه نیز حضور داشتند و بر تداوم همکاری‌های مشترک برای رفع چالش‌ها و تسریع در تکمیل پروژه‌های آموزشی تأکید شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شوراهای روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
تشدید نظارت بر بازار توزیع کالا‌های اساسی در دزفول 
آغاز عملیات آسفالت جاده روستای گردشگری دِه‌نو شهرستان هندیجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱ اسفند ۱۴۰۴
تسریع در روند اجرای طرح چندمنظوره نیایش دزفول
اوقات شرعی اهواز، یکم اسفند ۱۴۰۴
دعای هر روز و روز دوم ماه مبارک رمضان
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱ اسفند ۱۴۰۴ به افق قم
تیم کاترینا قهرمان مسابقات فوتسال جام فجر در سراب
پایان اولین دوره مسابقات قهرمانی روستایی ویژه جانبازان و توان‌یابان گیلان در سنگر
آمادگی کامل منطقه اهواز برای تأمین سوخت نوروزی 
چهار خطه شدن مسیر پل مقاومت شهدا تا هریس
تمدید مهلت نام‌نویسی انتخابات شورا‌های اسلامی روستا درقم
تمدید بخشودگی ۷۰۰ میلیون تومانی جرایم مالیاتی تا ۱۴ اسفند
تامین حدود ۶۷۰ تن میوه و خرمای تنظیم بازار در آذربایجان شرقی
آغاز سرمایه‌گذاری‌های صنعتی در منطقه ویژه جازموریان در آینده نزدیک
آتش در تالاب انزلی فروکش کرد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ به افق قم
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
گفتگوی تلفنی وزیران امور خارجه ایران و عربستان سعودی 
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)