• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۰۹۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۷:۳۲
اجتماعی » حقوقی و قضایی
تأکید دادستان کل کشور

تطهیر پهلوی، بخشی از جنگ ترکیبی دشمن است

دادستان کل کشور با هشدار درباره تحریف تاریخ و تطهیر رژیم پهلوی در شبکه‌های اجتماعی، گفت: دستگاه قضائی با قاطعیت در حال رسیدگی به پرونده عوامل حمله به مساجد و مراکز مذهبی است.

موحدی: تطهیر پهلوی در فضای مجازی بخشی از جنگ ترکیبی دشمن است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حجت الاسلام محمد موحدی، دادستان کل کشور در یادواره شهداء میثاق با شهیدان مسجد سپهسالار حسین(ع) با هشدار درباره تشدید جنگ ترکیبی دشمن، به‌ویژه در فضای مجازی، گفت: امروز شبکه‌های اجتماعی به‌صورت شبانه‌روزی در حال تطهیر رژیم منحوس پهلوی و تحریف واقعیت‌های تاریخی پیش از انقلاب هستند و متأسفانه بخشی از جوانان و نوجوانان به دلیل ناآشنایی با محرومیت‌ها و اوضاع آن دوران، در معرض فریب این تبلیغات قرار می‌گیرند.

وی با اشاره به فتنه اخیر افزود: حمله به مساجد، امامزادگان، دفاتر ائمه جمعه، اماکن مذهبی و توهین به قرآن کریم، کاملاً هدفمند و معنادار است؛ چرا که مسجد همواره سنگر اصلی انقلاب اسلامی و مرکز ثقل هدایت دینی، فرهنگی و سیاسی جامعه بوده و همچنان نیز چنین جایگاهی دارد.

این مقام عالی قضائی با تأکید بر نقش بی‌بدیل مساجد و نماز‌های جمعه گفت: مساجد همچنان مرکز تبیین سیاست‌های کلان اسلام و نظام اسلامی هستند و دشمن به‌خوبی از این تأثیرگذاری آگاه است و از همین رو، این مراکز را هدف حمله قرار می‌دهد.

حجت الاسلام موحدی با توصیه مؤکد به مطالعه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی افزود: رهبر معظم انقلاب در این بیانیه، به‌صورت مستند و روشن، وضعیت کشور پیش و پس از انقلاب و مسیر آینده را ترسیم کرده‌اند و مطالعه دقیق آن، مانع تأثیرپذیری از بمباران تبلیغاتی دشمن می‌شود.

دادستان کل کشور با اشاره به خدمات گسترده جمهوری اسلامی در حوزه‌های زیرساختی گفت: توسعه راه‌های روستایی، برق‌رسانی، آب‌رسانی، گازرسانی، احداث مراکز درمانی، آموزشی، دانشگاهی، صنعتی و تأمین مسکن قشرهای محروم از جمله دستاورد‌هایی است که نشان‌دهنده توزیع عادلانه‌تر امکانات در کشور پس از انقلاب است.

وی با یادآوری دوران دفاع مقدس افزود: در شرایطی که کشور با جنگ تحمیلی، تحریم‌های سنگین و کاهش شدید درآمد‌ها مواجه بود، نه‌تنها خدمات به مردم متوقف نشد، بلکه حتی حقوق کارکنان دولت نیز بدون وقفه پرداخت می‌شد که این موضوع، بیانگر استحکام و کارآمدی نظام جمهوری اسلامی است.

دادستان کل کشور با اشاره به حوادث اخیر گفت: دستگاه قضائی با قاطعیت، دقت، سرعت و در عین حال با رعایت کامل موازین قانونی و شرعی، در حال رسیدگی به پرونده عوامل آشوب، حمله به مراکز نظامی، بسیج و اماکن مذهبی است.

وی افزود: بسیاری از عوامل اصلی شناسایی و دستگیر شده‌اند و روند رسیدگی قضائی طبق تشریفات قانونی ادامه دارد و مجازات‌ها نیز با عدالت و بدون اغماض اعمال خواهد شد.

دادستان کل کشور در پایان با اشاره به توصیه‌های رهبر معظم انقلاب به جوانان در حوزه‌هایی همچون علم، معنویت، اقتصاد، عدالت، استقلال، عزت ملی و سبک زندگی افزود: دشمن با ترویج مظاهر فرهنگ غربی و تغییر تدریجی سبک زندگی اسلامی، در پی تضعیف باور‌های دینی و تسهیل نفوذ فرهنگی است و مقابله با این طرح، نیازمند هوشیاری مردم و مسئولان است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
طنین جمع خوانی کلام وحی در مسجد جامع مراغه
افتخار آفرینی داور کاراته چهارمحال و بختیاری
ثبت‌نام نخبگان برای جذب به عنوان هیئت علمی از امروز
هفته ۱۱ لیگ برتر هندبال بانوان؛ پیروزی صدرنشین‌ها و شکست استقلال در خانه
«کمان» روایت هشت سال یادداشت روزانه است
هفته ۱۴ لیگ برتر هندبال مردان؛ صدرنشینی مس کرمان در روز پیروزی سپاهان
آخرین مهلت رسیدگی به صلاحیت نامزد‌های انتخابات شورا‌های اسلامی
برتری مدعیان در هفته بیست و چهارم لیگ برتر فوتسال ایران
سحری کامل و افطار سبک؛ رمز حفظ سلامت روزه‌داران در ماه رمضان
پایش عملکرد بیمارستان‌های ارومیه در مدیریت پسماند‌های عفونی
پیش‌بینی بارندگی پراکنده در شمال کشور
تشریح مسائل کلان و راهبردی استان سیستان و بلوچستان
فشار مذاکراتی و جنگ روانی؛ دو دلیل تحرکات نظامی آمریکاست
دستگیری سه حفار غیرمجاز در سلطانیه
پیش‌بینی تحقق بیش از ۸۰ درصدی اعتبارات عمرانی زنجان تا پایان سال
حادثه برای یک فروند هواپیمای آموزشی در نوبران
درخشش هنرمند زنجانی در جایزه ملی «روایت پیشرفت»
دستگیری عامل آتش سوزی تالاب انزلی
ثبت‌نام بیش از ۴ هزار داوطلب انتخابات شورا‌های روستا؛ تمدید مهلت ثبت‌نام تا پایان امروز
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
یک فروند هواپیمای نهاجا دچار سانحه شد
آغاز عملیات اجرایی بزرگ‌ترین طرح راهسازی کهگیلویه و بویراحمد
میوه و تره‌بار از ۱۵ اسفند کالابرگی می‌شود
سرمایه گذاری روسیه در میادین نفتی ایران
تمدید مهلت ثبت‌نام انتخابات شورا‌های روستایی تا فردا شب ساعت ۲۲
دعای هر روز و روز اول ماه مبارک رمضان
آذربایجان غربی سردتر می‌شود
بازداشت ۳۴ اغتشاشگر و تروریست خیابانی
اوقات شرعی اهواز، ۳۰ بهمن ۱۴۰۴
یارانه بهمن‌ماه دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
تمرین آزادسازی کشتی ربوده شده در رزمایش ایران و روسیه
لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده کاهش آلودگی هوای تهران
پیش بینی رگبار باران در برخی مناطق
پایان موفق رزمایش مرکب دریایی ایران و روسیه در جنوب ایران
۸۰۰۰ آشپزخانه مهدوی آماده طبخ غذای گرم برای نیازمندان در ماه رمضان
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)