• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۱۵۲۸
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۳
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

برنامه‌های رادیو صبا در ماه مبارک رمضان

رادیو صبا همزمان با آغاز ماه مبارک رمضان، با تدارک مجموعه‌ای متنوع از برنامه‌های سحرگاهی، افطاری و شبانگاهی، همراه لحظه‌های ناب شنوندگان در این ماه مبارک است.

برنامه‌های رادیو صبا در ماه مبارک رمضان

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  «دو قدم مانده به تو»، «ماه من سلام» و «تحسین»، تلاش کرده است تا با تلفیقی از معارف قرآنی، روایت‌های مردمی و طنز اخلاق‌محور، فضایی معنوی برای شنوندگان فراهم کند.

در ساعات سحرگاهی، ویژه‌برنامه «دو قدم مانده به تو»، هر روز ساعت ۴:۳۰ بامداد، پخش می شود. این برنامه با استناد به آیات قرآن و آموزه‌های اخلاقی، به فضیلت ماه رمضان و اهمیت روزه‌داری می‌پردازد. پخش دعای سحر، سخنرانی بزرگان دین، تواشیح و موسیقی‌های متناسب با حال و هوای این ماه، از جمله بخش‌های شنیدنی این برنامه است که فضایی معنوی برای آغاز یک روز نورانی فراهم می‌کند.

در ادامه حال و هوای معنوی صبحگاهی، برنامه «زمزمه آسمانی»، ساعت ۸:۳۰، با نگاهی قرآنی به آثار شادی و نشاط در زندگی انسان می‌پردازد و تلاش می‌کند تصویری امیدبخش از زیستن مؤمنانه ارائه دهد. همچنین «راه روشن (نهج‌البلاغه)» ساعت ۸:۴۵ در هر قسمت به بازگویی یکی از حکمت‌های گهربار حضرت امیرالمؤمنین امام علی (ع) اختصاص دارد و دریچه‌ای کوتاه، اما عمیق به معارف نهج‌البلاغه می‌گشاید.

در ساعات میانی روز، «سجده‌گاه» ساعت ۱۲:۱۵، با معرفی مساجد تاریخی ایران، شنوندگان را به سفری معنوی در معماری و تاریخ اسلامی می‌برد. پس از آن، «سی روایت سی نشانه»، ساعت ۱۳:۴۵، با روایت مصداق‌های عینی آیات قرآن در زندگی افراد مختلف، پیوندی ملموس میان کلام وحی و زندگی امروز برقرار می‌کند. ساعت ۱۴:۰۰ نیز «موج نارنجی» گلچینی از بهترین‌های رادیو صبا در ماه رمضان را برای مخاطبان پخش می‌کند.

برنامه «زیر چتر خاطره»، ساعت ۱۵:۴۵، با بیان خاطرات شنوندگان از ماه مبارک رمضان، فضایی صمیمی و مردمی ایجاد می‌کند و نشان می‌دهد رمضان در دل هر ایرانی روایت خاص خود را دارد. کمی پیش از افطار، «باغ رضوان» ساعت ۱۷:۱۵، با روایت داستان‌های قرآنی، مخاطبان را با مفاهیم عمیق دینی آشنا می‌سازد.

ویژه‌برنامه افطار با عنوان «ماه من سلام»، ساعت ۱۷:۳۰، پخش می‌شود. این برنامه با استناد به آیات قرآن و آموزه‌های اخلاقی، ضمن پرداختن به آداب و رسوم ماه رمضان، نگاهی به تحول دل‌ها در این ماه نورانی دارد و لحظاتی تأمل‌برانگیز را تا لحظه اذان برای شنوندگان رقم می‌زند.

در ساعات شبانگاهی، «دفتر عقیق»، ساعت ۲۰:۰۰، با روایت داستان و خوانش متون ادبی، به بیان فضایل امام علی (ع) می‌پردازد و جلوه‌هایی از سیره علوی را بازتاب می‌دهد. «شیرین‌بیان»، ساعت ۲۱:۳۰، نیز با بازخوانی داستان‌هایی از استان‌های مختلف کشور، فرهنگ‌ها و آیین‌های رمضانی ایرانیان را معرفی می‌کند و رنگین‌کمانی از سنت‌های بومی را به تصویر می‌کشد.

در پایان شب، برنامه ترکیبی و طنز «تحسین» ساعت ۲۲:۰۰، با رویکردی شاد و در عین حال اخلاق‌محور، به فضائل انسانی می‌پردازد و کسانی را که در زندگی روزمره مصداق این ویژگی‌های نیکو هستند، مورد قدردانی قرار می‌دهد. این برنامه با زبان طنز تلاش می‌کند خوبی‌ها را برجسته کند و نشان دهد که می‌توان با لبخند نیز به ترویج اخلاق پرداخت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مشکلات پیش روی طرح‌های عمرانی، پیگیری شد
گرامیداشت یاد و خاطره ۲ استاد پیشکسوت پزشکی اهواز
عمق محرومیت در جنوب استان کرمان
نایب‌قهرمانی مناطق نفت خیز جنوب در لیگ برتر وزنه‌برداری
قهرمانی کاژه تهران در لیگ دسته یک بدمینتون
تمرکز دولت حمایت از کسب و کارهای خرد
برگزاری دوره دانش افزایی مربیان کاراته در گیلان
بازدید استاندار از کارخانه‌های شن و ماسه، سازه‌های بتنی و تولید لوله
بهارجمع خوانی قرآن کریم در کرمان
پیوند عمیق بم وسیستان وبلوچستان
برگزاری مرحله اول انتخابی بوکس زنان خوزستان
انتخاب ایران به عنوان معاون کمیته ویژه منشور ملل متحد
اختصاص بیش از ۵۲ هزار میلیارد تومان برای آبادانی لرستان
تصادف مرگبار در جاده گرمسار به ایوانکی
اطلاعیه رسمی باشگاه استقلال درباره نتایج آسیایی
اقامه نماز جمعه در شهر‌های گیلان
خبر‌هایی از بزرگداشت شهدای شبه کودتای دی ماه در سمنان
ماه رمضان؛ ماه تضرع و تقرب به خدا
دمای تهران ۱۱ درجه گرم‌تر از شرایط معمول
بهره‌مندی ۲۴ روستای شرق شعیبیه و میان آب، از آب شرب پایدار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
تداوم اجاره همسر در اروپا
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است  (۱ نظر)
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود  (۱ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
افزایش سه برابری یارانه فرزندان خانواده‌های دارای حداقل سه فرزند در دهک‌های ۱ تا ۴  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند  (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
انتشار آثار جدید از شاعر مشروطه  (۱ نظر)
دعوت از ورزشکار مراغه‌ای به اردوی تیم ملی والیبال ساحلی نوجوانان  (۱ نظر)
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت  (۱ نظر)