• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۲۶۴۶۱
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۹
سیاسی » امنیتی و دفاعی

آمریکا ایران را با هیچ کشور دیگری اشتباه نگیرد

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا گفت: آمریکا نباید کشورمان را با برخی کشور‌ها که هیچ پیشینه تمدنی و تاریخ ملی ندارند، اشتباه بگیرد؛ ایران نه لیبی است، نه سوریه و نه ونزوئلا.

آمریکا ایران را با هیچ کشور دیگری اشتباه نگیرد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، سردار «رسول سنایی‌راد» درباره تحرکات اخیر ناو‌های آمریکایی در منطقه، اظهار داشت: روزگاری حرکت ناو هواپیمابر و اعزام چند پرنده جنگی می‌توانست تولید وحشت کند و اراده‌ها را تحت تأثیر قرار دهد؛ اما امروز شرایط کاملاً متفاوت است.

وی افزود: ایران با ملتی که هشت سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشت، نسل‌های جدیدی که حماسه مقاومت در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه را مشاهده کردند و پیشینه تمدنی درخشان، کشوری است که در برابر امپراتوری‌های جهانی ایستاده است؛ دشمنانی که آمدند، اما با ذلت و بدنامی رفتند؛ بنابراین نباید کشورمان را با برخی کشور‌ها که هیچ پیشینه تمدنی و تاریخ ملی ندارند، اشتباه گرفت؛ ایران نه لیبی است، نه سوریه و نه ونزوئلا.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا خاطرنشان کرد: آنچه اکنون شاهد آن هستیم، نوعی قدرت‌نمایی از سوی دشمنان است تا شاید به زعم خود بتوانند از آن برای میز مذاکره استفاده کنند؛ اما این هم اشتباه است؛ زیرا در میز مذاکره نیز همان پشتوانه دفاع مقدس هشت ساله و حماسه ۱۲ روزه برای ما وجود دارد.

سردار سنایی‌راد تصریح کرد: آمریکایی‌ها برداشت ناقص و تصور غلطی از مردم و کشور ما دارند و فکر می‌کنند اقداماتی که در برخی نقاط جهان جواب داده، اینجا نیز مؤثر خواهد بود؛ لذا به‌نظر می‌رسد که جز خسارت مادی و حیثیتی برای خودشان چیزی عایدشان نخواهد شد و اگر بخواهند دست به حماقتی بزنند، مسلماً جمهوری اسلامی تجربه‌ای گرانبها دارد که آن را به کار خواهد گرفت.

وی تجهیزات، امکانات و اراده ملت ایران را مورد تأکید قرار داد و گفت: اراده ما بر «ایستادگی» است؛ زیرا می‌دانیم هرگونه عقب‌نشینی می‌تواند دشمن را در مواجهه با ما به فضای توهمی ببرد. امروز بخشی از اشتباه محاسباتی آمریکا ناشی از تأثیر القائات رژیم صهیونیستی است و این تصور غلط را به کاخ سفید منتقل کرده که ایران در شرایط ضعف است، بازو‌های منطقه‌ای ایران ضربه خورده و امکان واکنش جدی در برابر آمریکا برای ایران وجود ندارد.

معاون سیاسی دفتر عقیدتی سیاسی فرمانده معظم کل قوا با اشاره به تحولات منطقه اظهار داشت: واقعیت این است که آمریکایی‌ها پس از مقابله با یمنی‌ها حتی در سطح و مقیاسی بسیار پایین‌تر باید اصل موضوع را فهمیده باشند؛ لذا اگر دست به اشتباهی بزنند، همان‌طور که رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) رسماً اعلام داشته‌اند، واکنش ایران قاطع و کوبنده خواهد بود و می‌تواند نتیجه آن، جنگ منطقه‌ای و حتی با ابعادی فراتر از منطقه رقم بخورد.

سردار سنایی‌راد هشدار داد: در این ماجرا نه‌ فقط  آمریکایی‌ها متضرر خواهند شد، بلکه این اقدام به تولید ناامنی برای فراتر از منطقه و متحدانشان نیز خواهد انجامید.

وی ادامه ادامه داد: باید توجه کرد که رژیم صهیونیستی که احساس می‌کند در حال غرق‌شدن است به هیچ کشوری از جمله ارباب خود آمریکا رحم نمی‌کند و حاضر است همه را در این ماجرا با خود غرق کند.

وی تأکید کرد: آمریکایی‌ها باید بفهمند که ایران بعد از انقلاب اسلامی، ایران قبل از انقلاب اسلامی نیست. امروز در منطقه شاهد نوعی همگرایی با ایران در بین کشور‌های منطقه هستیم؛ زیرا که آنان می‌دانند هر اتفاقی می‌تواند ابعادی فراتر از درگیری ایران و آمریکا داشته باشد.

سردار سنایی‌راد در پایان خاطرنشان کرد: اگر آمریکا بخواهد دست به اشتباهی بزند، باید آماده استقبال از ردیف‌های پرشمار تابوت‌های سربازان خود باشد، این مسئله در خود آمریکا نیز تأسف‌بارتر خواهد بود که امروز با تحریک نتانیاهو و در راستای اهداف جریان صهیونیستی باید این تلفات را تحمل کنند؛ جریانی که منفورترین‌ها در دنیا هستند و آمریکایی‌ها نباید مجبور به پرداخت هزینه این نفرت شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
امروز؛ آغاز فروش فوق العاده محصولات سایپا
پیش بینی کاهش دما در استان قزوین 
تغذیه صحیح در سحر های ماه مبارک رمضان
استقرار ۶۹اکیپ راهداری در گردنه‌ها و راهدارخانه‌های آذربایجان غربی
اردوی تیم‌های آب‌های آرام زیر ۲۳ سال و جوانان و پاراکانو در تهران
کاشت نهال با نام هر فرد در اطراف فرودگاه
۶۰۱ کودک تحت سرپرستی بهزیستی خراسان جنوبی
پایان مرحله دوم متمرکز لیگ برتر هندبال مردان
تعیین تکلیف سه و نیم همت مولدسازی املاک و شفاف‌سازی دارایی‌ها در کیش
خسارت ۱۶ همتی به کشاورزی آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی، سرما و سیل سه‌ضربه مهلک بر پیکره زراعت استان وارد کردند
محافظت از هفت گونه جانوری اردبیل تشدید شد
اجرای طرح بهسازی مسیر روستایی چم فرج مسجدسلیمان
سامانه بارنامه نوین با قابلیت‌های داده‌محور رونمایی شد
توزیع قرآن کریم بین مساجد استان قزوین
واژگونی وانت نیسان در جاده ابوالحیات –قائمیه یک کشته برجا گذاشت
برگزاری «جشن سحر خیزان کوچک» ویژه دختران مکلف در نیشابور
«صنم» به کتابفروشی‌ها رسید
اعلام اسامی داوران هفته ۲۵ لیگ برتر فوتسال
مهار شکستگی در خط انتقال روستایی شادگان
شناسایی گروه سه نفره سرقت خودرو
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ثریا آقایی به کشور بازگشت
سقوط یک فروند بالگرد در درچه اصفهان
تغییر مسیر خط ۸۰ اتوبوسرانی اصفهان
اعلام آمادگی دولت برای حضور در دانشگاه‌ها
باید به طور کامل در کنار حوزه کارگری ایستاد
عکس‌های منتخب خبری جهان/ ۵ اسفند ۱۴۰۴
تخت روانچی: آماده‌ایم هرچه سریع‌تر به توافق برسیم
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود
پیش بینی ۴ ایستگاه نوروزی برای راهنمایی و پذیرایی از مسافران نوروزی در میبد
پزشکیان: به دنبال ناامنی و تنش در منطقه نیستیم
کاخ سفید: گزینه اول ترامپ برابر ایران همواره دیپلماسی است
رسیدگی به شکایت داوطلبان رد صلاحیت شده شورا‌ها
شهادت خلبان و کمک خلبان در درچه خمینی شهر
پیش بینی خیزش گردوخاک محلی در خوزستان
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان
ویتکاف: ترامپ از تسلیم نشدن ایرانی‌ها متعجب است  (۷ نظر)
نارضایتی شدید خدمه ناو هواپیمابر فورد برای تمدید ماموریت  (۲ نظر)
سردار اسدی: حضور ناوهواپیمابر در منطقه تبلیغاتی است  (۲ نظر)
عراقچی: احتمالا پنجشنبه با ویتکاف در ژنو دیدار می‌کنم  (۱ نظر)
واگذاری قطعات زمین در کرمان  (۱ نظر)
استقبال از ناوگروه نیروی دریایی سپاه  (۱ نظر)
اعلام جرم علیه دهیاران متخلف در مازندران  (۱ نظر)
اصلاح قوانین برخورد با حمل سلاح سرد  (۱ نظر)
محسنی اژه‌ای: کاری کنیم که مفسد از تکرار فساد پشیمان شود  (۱ نظر)
آماده‌باش نیرو‌های عملیاتی در پی هشدار هواشناسی درباره بارش‌ها  (۱ نظر)
سامانه آنلاین برگزاری تجمعات راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
آیین بهره‌برداری از گلخانه سلولزی شهرداری کرمان  (۱ نظر)
تسلیم نشدن ایرانی‌ها  (۱ نظر)
الزام نانوایی‌های سنگکی و بربری زنجان به پخت نان تا یک ساعت پس از افطار در روزهای تعطیل  (۱ نظر)
دعوت مربی چهارمحال و بختیاری با بوکسور‌های نونهال به اردوی تیم ملی  (۱ نظر)