• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۰۷۰۵۶
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۵ - ۲۱:۲۲
سیاسی » عمومی
سرمقاله خبر ۲۱؛

ترامپ با دادن تنگه هرمز به ایران آن را به یک قدرت بین المللی تبدیل کرد

تنگه هرمز همان قدر که مثل توان موشکی و دانش هسته ای به عنصر اقتدار ایران تبدیل شده برای ترامپ مایه تحقیر شده تا آن جا که رسانه‌ها و تحلیلگران مختلف ماجرای تنگه را مثل پتک به سر رئیس جمهور آمریکا می‌کوبند.

۱

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در هشتاد و نهمین روز جنگ تحمیلی سوم بیست و سه شناور با مجوز ایران توانستند از تنگه هرمز رد بشوند، تنگه‌ای که با تاکید نیروی دریایی سپاه همچنان برای شناور‌های کشور‌های متخاصم مسدود است و براساس طرحی که تهران به واسط پاکستانی داده حتی در صورت پایان جنگ هم کنترلش در اختیار ایران می‌ماند تا علاوه بر در اختیار داشتن اهرمی در قبال بدعهدی‌های دشمن که خیلی هم دور از ذهن نیست ایران هم بتواند هزینه خدمات به کشتی‌های عبوری از تنگه و امنیتش را تامین کند و هم غرامت‌های جنگ را که برعهده آمریکاست و از پرداخت آن سر باز می زند.

حالا این تنگه همان قدر که مثل توان موشکی و دانش هسته ای به عنصر اقتدار ایران تبدیل شده برای ترامپ مایه تحقیر شده تا آن جا که رسانه‌ها و تحلیلگران مختلف ماجرای تنگه را مثل پتک به سر رئیس جمهور آمریکا می‌کوبند، از اسرائیل هیوم که نوشته ترامپ با دادن تنگه هرمز به ایران آن را به یک قدرت بین المللی تبدیل کرد گرفته تا نیویورک تایمز که در یادداشتی تحت عنوان آقای ترامپ این طعم تلخ شکست است نه شام پیروزی علنا به رئیس جمهور آمریکا گفته باید برای رسیدن به توافق با ایران تحقیر را بپذیرد، تحقیر عقب نشینی از خواسته هایش، دیلی بیست هم رسما برای ترامپ از عبارت روانی استفاده کرده و نوشته ترامپ دیوانه است، چون وقتی به او توصیه کردند جنگ غیرضروری و غیرقانونی با ایران می تواند بازار انرژی جهان را با بحران رو‌به‌رو کند به آن توجه نکرد.

بی توجهی به هشدار‌ها حالا نتیجه اش شده افزایش قیمت سوخت در هند برای چهارمین بار در دو هفته گذشته و گرانی بی سابقه قیمت انرژی در انگلیس طوری که یک خانواده معمولی در این کشور باید سیزده درصد بیشتر برای مصرف گاز و برق هزینه کند که می شود سالی ۱۸۶۲ پوند، اینها البته فقط بخشی از تبعات اقتصادی جنگ رئیس جمهور آمریکا در خلیج فارس و ناامن کردن تنگه هرمز است.

اما احتمالا شکست واقعی رئیس جمهور آمریکا آن چیزی باشد که نیکولاس باریه روزنامه نگار فرانسوی به آن اشاره کرده و گفته که ترامپ باعث بی آبرو شدن آمریکا بین متحدان اروپایی و آسیایی اش شده، در خود آمریکا هم نظرسنجی‌ها از سقوط بی سابقه و شوکه کننده محبوبیت ترامپ حکایت دارد طوری که دیلی بیست نوشته از هر ده آمریکایی هفت نفر گفتند که از ترامپ عصبانی یا نا امید هستند.

همه اینها که نشانه‌های پیروزی واقعی ملت ایران و شکست آمریکا است نتیجه همراهی مردم با میدان و دیپلماسی بودند مردمی که هشتاد و هشت شب است در خیابان‌ها و میادین علاوه بر فریاد خونخواهی امام شهیدشان در حمایت از نیرو‌های مسلح هم شعار سر می دهند و از تیم مذاکره کننده میخواهند که در هیچ تفاهم و توافقی نباید درباره تنگه هرمز، توان موشکی و دانش هسته‌ای بده بستانی صورت بگیرد، چون این‌ها این مردم مبعوث به خوبی فهمیدند که این‌ها سرمایه‌های وجودی و راهبردی و بسیار مهم ایران است که از دست دادن آن‌ها علاوه بر تهدید امنیت ملی، مانع پیشرفت و رفاه و توسعه کشور می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
تنگه هرمز مال ایران وکسی آنرا به ایران نداده وکنترلش راشیرمردان شیرزنان جمهوری اسلامی بخصوص رزمندگان باغیرت وباشرفمان دردست گرفتند.
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از دو مرکز دانش بنیان در شاهرود
دارندگان نقشه UTM نیازی به تهیه مجدد نقشه ندارند
خرید ۱۲۰هزار تن گندم با نرخ ۴۹ هزار ۵۰۰ تومان دراستان کرمانشاه
استفاده مستقیم از پمپ آب، تهدیدی برای سلامت شبکه و حقوق شهروندان
باید برخاست، یک سبک زندگی عزتمندانه برگرفته از قیام عاشورا
تولید داخلی، شفافیت بازار و مشارکت مردم سه رکن اساسی مقابله با قاچاق کالا‌های سلامت‌محور است
افزایش ۱۰۰ درصدی اعتبارات دهیاری‌های خراسان شمالی
هوای اصفهان و سه شهر دیگر استان ناسالم است
مسیر پر فراز و نشیب پیشرفت والیبال بانوان
ضرورت ایجاد فضای جدید تدفین شهدا در گلزار امامزاده محمد(ع) کرج
اختصاص اعتبار برای تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی شهر ثمرین
استقرار ۳۵۰ موکب مازندران در مسیرهای تشییع رهبر شهید
تأکید معاون استاندار بر رفع موانع تأسیساتی تقاطع‌های غیرهمسطح بروجرد
تخلیه آب از منازل آسیب‌دیده درپی سیلاب‌های اردبیل
افزایش ۳۳ درصدی ظرفیت خرید تضمینی گندم در مراغه
ثبت دهمین اهدای عضو سال جاری در یزد
درخشش کم‌نظیر آثار رسانه ملی در جشنواره بین‌المللی فیلم احمدآباد هند
افزایش ۷۴ درصدی صادرات کالا از خراسان جنوبی
اقدامات شبکه بانکی در ایام تشییع رهبر شهید
نمایش همدلی های ملی در شب های اقتدار سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
همایش بین‌المللی شاهنامه، شاه اثر ماندگار، در تاجیکستان برگزار شد
درگذشت معاون سیاسی ندسا براثر سانحه رانندگی
ابلاغیه جدید وزارت کار از تعطیلی بخش خصوصی در ایام وداع و تشییع پیکر رهبر فقید انقلاب
مهر و موم مطب مامایی متخلف در یزد
توسعه کنتور‌های هوشمند گاز و آغاز نصب در منازل
نام وکلای رژیم صهیونی در فهرست کمیته مجازات
امیر سرتیپ شیخ: قدرت ایران دشمن را به میز مذاکره کشاند
دعوت از آحاد مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با آمریکا نداریم
تروریست‌های مزدور یک خانواده را در سراوان به گلوله بستند
۳۵ مدیر و کارمند متخلف در کهگیلویه و بویراحمد محکوم شدند
«امتحانات نهایی» دانش‌آموزان المپیاد‌های بین‌المللی «داخلی» برگزار می‌شود
دفاع عمان از اخذ هزینه های ترانزیت در تنگه هرمز
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم
تشییع امام‌ شهید، نیازمند‍ مدیریت کلان‌ و مشارکت‌ مردم است
بیانیه جمعی از اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات  (۳ نظر)
مردم زمان طولانی را برای ماندن در تهران انتخاب نکنند  (۲ نظر)
اختلال در سامانه پیش ثبت نام پایه هفتم  (۲ نظر)
به‌کارگیری نیرو‌های حق‌التدریس در طرح‌های حامی و تقویت مدارس  (۲ نظر)
ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت  (۱ نظر)
فرماندهی ندسا خطاب به آمریکا: جهنم را تجربه خواهید کرد  (۱ نظر)
تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود  (۱ نظر)
پرداخت مستقیم یارانه غذا از ترم آینده به دانشجویان  (۱ نظر)
ادامه وقفه در بخشی از خدمات بانک‌های ملی و صادرات  (۱ نظر)
قوه قضائیه، جایگاهی کم‌نظیر برای اصلاح روند امور دارد  (۱ نظر)
الحاق ۶۲ هکتار زمین به خرمشهر برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن  (۱ نظر)
سردار کرمی: پاسخ سریع به تجاوز دشمن، طراحی هوشمندانه شهید پاکپور بود  (۱ نظر)
ثبت‌نام مرحله سوم طرح مسکن استیجاری زوج‌های جوان در سه استان  (۱ نظر)
آمادگی دستگاه‌های حاکمیتی برای آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب  (۱ نظر)
۹ تیر ماه؛ آغاز نام نویسی مراسم پیاده روی اربعین در هرمزگان  (۱ نظر)