• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۳۵۰۱۰
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۵ - ۰۰:۰۸
سیاسی » دولت
پزشکیان در مراسم شب عاشورای حسینی:

دولت برای رفع مشکلات معیشتی تلاش خواهد کرد

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه عمل به کتاب خدا، اجرای عدالت و حفظ وحدت ملی مهم‌ترین درس‌های نهضت عاشوراست، گفت: هیچ مسئولی در نظام اسلامی حق ندارد نسبت به فقر، محرومیت و مشکلات مردم بی‌تفاوت باشد و دولت با تمام توان برای حفظ عزت کشور، تقویت انسجام ملی و رفع مشکلات معیشتی جامعه تلاش خواهد کرد.

دولت با تمام توان برای تقویت انسجام ملی و رفع مشکلات معیشتی جامعه تلاش خواهد کرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مسعود پزشکیان در مراسم شب عاشورای حسینی که در حرم مطهر امام خمینی (ره) برگزار شد، با درود به روان پاک بنیان‌گذار جمهوری اسلامی ایران، حضرت امام خمینی (ره)، و همچنین ادای احترام به رهبر معظم انقلاب و شهدای والامقام کشور، اظهار کرد: عزت و سربلندی امروز ایران اسلامی مرهون هدایت‌ها، رهنمود‌ها و مجاهدت‌های رهبر شهید و شهدای بزرگواری است که راه آنان بی‌تردید ادامه خواهد یافت.

رئیس جمهور با اشاره به مسئولیت‌های سنگین مدیران و کارگزاران نظام در قبال آرمان‌های نهضت حسینی، افزود: امام حسین (ع) هنگام حرکت به سوی کوفه فرمودند که امام وظیفه‌ای جز عمل به کتاب خدا، اقامه عدالت و برپایی حق در میان مردم ندارد. اگر مدعی پیروی از راه امام حسین (ع) هستیم، نخستین گام آن است که به کتاب خدا عمل کنیم؛ زیرا هر جا عمل به قرآن وجود داشته باشد، مسیر امام نیز همان‌جاست و هر جا از آن فاصله گرفته شود، از راه امام فاصله گرفته‌ایم.

پزشکیان با استناد به فرمایشات حضرت علی (ع) در عهدنامه مالک اشتر تصریح کرد: امیرالمؤمنین (ع) نیز بر ضرورت عمل به فرایض و سنت‌های الهی تأکید کرده‌اند و فرموده‌اند که هیچ جامعه‌ای به سعادت نمی‌رسد مگر آنکه به کتاب خدا عمل کند و هیچ ملتی دچار شقاوت نمی‌شود مگر آنکه کتاب الهی را کنار بگذارد.

رئیس جمهور با بیان اینکه مسئولان باید همواره کتاب خدا را پیش روی خود داشته باشند، ادامه داد: وظیفه ما اجرای عدالت در جامعه است. همه ما می‌دانیم که در حوزه عدالت و قسط با مشکلاتی روبه‌رو هستیم. نمی‌توان پذیرفت در کشوری که به نام امیرالمؤمنین علی (ع) شناخته می‌شود، عده‌ای گرفتار فقر، گرسنگی و بی‌سرپناهی باشند و مسئولان نسبت به این وضعیت بی‌تفاوت بمانند.

پزشکیان تأکید کرد: خداوند از مسئولانی که نسبت به مشکلات مردم بی‌تفاوت باشند نخواهد گذشت. پیامبر اکرم (ص) فرموده‌اند هر کس صبح کند و به امور مسلمانان اهتمام نورزد، مسلمان نیست؛ بنابراین وظیفه دولت و همه مسئولان آن است که به هر شکل ممکن گره‌های موجود در زندگی مردم را برطرف کنند.

رئیس‌جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به اقدامات دشمنان علیه جمهوری اسلامی ایران اشاره کرد و گفت: از نخستین روز‌های آغاز به کار دولت، دشمنان، صهیونیست‌ها، آمریکا و بدخواهان ملت ایران تلاش کردند مانع پیشرفت و اقتدار کشور شوند؛ زیرا تحمل دیدن عزت و قدرت ایران اسلامی را ندارند.

پزشکیان با اشاره به شهادت اسماعیل هنیه و دیگر اقدامات خصمانه علیه جمهوری اسلامی ایران افزود: دشمنان به‌صورت مستمر درصدد ایجاد بحران و فشار علیه کشور بودند، اما به فضل الهی و با اتکا به وحدت، انسجام و رهبری حکیمانه نظام، ایران توانسته است با عزت و اقتدار در منطقه و جهان حضور داشته باشد.

رئیس جمهور اظهار داشت: امروز ایران در منطقه به عنوان یک قدرت باعزت شناخته می‌شود. دشمنان تصور می‌کردند با حملات و فشار‌های خود ظرف چند روز به اهدافشان خواهند رسید، اما نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران اعم از سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، ارتش، فرماندهان و رزمندگان کشور با فداکاری و جان‌فشانی، معادلات آنان را برهم زدند.

پزشکیان افزود: مقاومت و ایستادگی رزمندگان ایرانی به گونه‌ای بود که دشمن هرگز تصور نمی‌کرد چنین توان و اراده‌ای در کشور وجود داشته باشد. قدرت‌های بزرگ جهان با همه امکانات و حمایت‌های خود تلاش کردند اراده ملت ایران را در هم بشکنند، اما کسانی که در مسیر امام حسین (ع) و فرهنگ عاشورا حرکت می‌کنند، هرگز در برابر تهدید، بمب و موشک تسلیم نخواهند شد.

رئیس‌جمهور با اشاره به تلاش دشمنان برای ایجاد ناامنی در کشور تصریح کرد: آنان با حمله به مراکز انتظامی، مرز‌ها و برخی نقاط کشور تلاش کردند زمینه فعالیت عناصر تجزیه‌طلب و وابسته را فراهم کنند تا امنیت و انسجام ملی را هدف قرار دهند، اما حضور آگاهانه و جانانه مردم در صحنه، تمامی این توطئه‌ها را خنثی کرد.

پزشکیان همچنین از اقدامات دولت برای مدیریت شرایط کشور سخن گفت و اظهار داشت: استانداران، فرمانداران، بخشداران، مدیران و وزرای دولت با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش شبانه‌روزی کوشیدند هیچ‌گونه اختلالی در تأمین نیاز‌های مردم ایجاد نشود.

رئیس جمهور افزود: در گذشته در برخی مناسبت‌ها با کمبود‌هایی مواجه می‌شدیم، اما این بار در شرایطی که کشور هم‌زمان با جنگ، ماه مبارک رمضان و ایام عید مواجه بود، مردم کمترین احساس کمبود را داشتند. این موفقیت نتیجه برنامه‌ریزی‌های پیشینی و تلاش مجموعه مدیریتی کشور بود.

پزشکیان در ادامه با اشاره به اهداف قیام عاشورا گفت: امام حسین (ع) می‌فرمایند من برای قدرت‌طلبی و برتری‌جویی قیام نکرده‌ام بلکه هدفم اصلاح امت پیامبر (ص)، امر به معروف و نهی از منکر و احیای سیره رسول خدا بوده است.

رئیس جمهور سپس با استناد به مباحث شهید مرتضی مطهری در کتاب «حماسه حسینی» درباره امر به معروف و نهی از منکر اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری به آموزه‌های قرآنی درباره وحدت و انسجام نیازمندیم.

پزشکیان با اشاره به آیات قرآن کریم که خدای متعال می‌فرماید «واعتصموا بحبل الله جمیعاً و لا تفرقوا»، خاطرنشان کرد: خداوند همه مسلمانان را به چنگ زدن به ریسمان الهی و پرهیز از تفرقه فراخوانده است. تفرقه و چنددستگی همان قرار گرفتن بر لبه پرتگاه آتش است.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب شهید و رهبری عالیقدر فعلی هم همواره وحدت و انسجام ملی را به عنوان یک اصل بنیادین مورد توجه قرار داده‌اند، افزود: هر اقدامی که وحدت جامعه را تضعیف کند، به سود دشمن خواهد بود؛ حتی اگر در ظاهر نقدی صحیح باشد. باید شیوه‌ای برای نقد و اصلاح امور انتخاب کنیم که به انسجام ملی آسیب وارد نشود.

پزشکیان با بیان اینکه مهم‌ترین مصداق امر به معروف و نهی از منکر در شرایط کنونی حفظ وحدت و انسجام است، گفت: این موضوع نه تنها مورد تأکید رهبر معظم انقلاب، بلکه مورد توجه شهید مطهری و دیگر بزرگان انقلاب نیز بوده است. هر فردی که به اختلافات دامن بزند، عملاً در مسیر خواست دشمن حرکت کرده است.

رئیس جمهور با اشاره به همدلی موجود میان ارکان مختلف نظام تصریح کرد: امروز میان سران قوا، شورای عالی امنیت ملی و مجموعه نظام نگاه مشترکی شکل گرفته و هر موفقیتی حاصل همکاری همه بخش‌هاست؛ از رهبر معظم انقلاب و مردم گرفته تا نیرو‌های مسلح، نهاد‌های امنیتی و دولت.

پزشکیان در ادامه با اشاره به گسترش همبستگی میان کشور‌های اسلامی اظهار داشت: امروز وحدت میان کشور‌های اسلامی بیش از گذشته در حال شکل‌گیری است و ملت‌های مسلمان از جمله مردم پاکستان، عراق، لبنان و دیگر کشور‌های منطقه حمایت خود را از ملت ایران اعلام کرده‌اند.

رئیس جمهور تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران نیز در تعامل با همسایگان خود، سیاست تقویت وحدت و انسجام جهان اسلام را دنبال می‌کند.

پزشکیان بار دیگر بر ضرورت حل مشکلات اقتصادی مردم تأکید کرد و گفت: نمی‌توان پذیرفت در کشور فردی بیکار، فقیر یا گرسنه باشد و مسئولان آرام و بی‌تفاوت باشند. اگر نتوانیم مشکلات مردم را حل کنیم، صرف برگزاری مراسم و عزاداری کافی نخواهد بود و در برابر امام حسین (ع) و خداوند مسئول خواهیم بود.

رئیس جمهور افزود: قدرت، سرمایه و ظرفیت‌های مردمی در اختیار ماست و اگر همه در یک مسیر حرکت کنیم، هیچ قدرتی قادر نخواهد بود مانع پیشرفت کشور شود. اگر به اهداف خود نرسیم، پیش از هر چیز باید خود را مقصر بدانیم.

پزشکیان تصریح کرد: دولت با تمام توان تلاش می‌کند در برابر شهدا، رهبران شهید، رهبر معظم انقلاب، مردم و در نهایت در پیشگاه خداوند شرمنده نباشد؛ زیرا اگر مسئولان نتوانند به وظایف خود عمل کنند، پاسخی برای عملکرد خود نخواهند داشت.

رئیس‌جمهور با بیان اینکه عزت مسلمانان باید در رفتار، عملکرد و دستاورد‌های آنان نمود داشته باشد، اظهار کرد: دولت تلاش می‌کند با همراهی همه اقشار جامعه، فارغ از هرگونه دسته‌بندی و گرایش، مسیر پیشرفت کشور را هموار سازد.

پزشکیان افزود: تنها در سایه وحدت، همدلی و مشارکت همه مردم است که می‌توان به قدرت واقعی دست یافت و از پراکندگی و ضعف فاصله گرفت.

رئیس جمهور با تأکید بر نقش نخبگان، دانشمندان، تولیدکنندگان، سرمایه‌گذاران و نیرو‌های خلاق کشور گفت: با هدایت رهبر معظم انقلاب و بهره‌گیری از ظرفیت‌های ملی، می‌توان ایران و جهان اسلام را به جایگاهی رساند که شایسته آن هستند.

پزشکیان تصریح کرد: به عنوان یک مسلمان نمی‌پذیرم که علم، صنعت، کشاورزی، اخلاق و توانمندی‌های ملت ایران از دیگران عقب‌تر باشد. اگر نتوانیم کشور را به جایگاه شایسته خود برسانیم، مسئول و مقصر خواهیم بود.

رئیس‌جمهور از همه مردم، نخبگان و صاحب‌نظران برای مشارکت در حل مشکلات کشور دعوت کرد و گفت: دولت آماده است از هر راهکار عملی که بتواند به حل مسائل کشور کمک کند، حمایت کند و زمینه اجرای آن را فراهم سازد.

پزشکیان تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران با اتکا به تعالیم الهی، مسیر امام خمینی (ره)، آموزه‌های عاشورا و رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب، راه عزت و سربلندی را ادامه خواهد داد و در برابر هیچ قدرتی جز خداوند سر تعظیم فرود نخواهد آورد.

رئیس جمهور در پایان با دعا برای سربلندی ملت ایران اظهار داشت: امیدوارم خداوند متعال به ما توفیق دهد تا مایه عزت، آبرو و افتخار مردم ایران، شهدا و اهل‌بیت (ع) باشیم و بتوانیم با خدمت صادقانه، شکوفایی، پیشرفت و سربلندی کشور را بیش از پیش نمایان سازیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توقیف ۲ تُن رنگ شیمیایی برای تولید ادویه تقلبی در لنجان
جا به جایی هزار و ۸۶۶ دستگاه خودروی سواری بین بنادر کیش، چارک و آفتاب
عدم اعتبار صورتحساب‌های کاغذی از حیث اعتبار مالیاتی و عوارض ارزش افزوده
مردم در صد و هجدهمین اجتماعات شبانه از خط قرمزهایشان گفتند
اجتماع گسترده عزاداران حسینی در شهرستان‌های فارس
استقرار ۵ بیمارستان صحرایی در مصلای تهران برای مراسم وداع با پیکر رهبر شهید انقلاب
صد و هجدهمین قرار‌ شبانه اراکی‌ها در حمایت از داشته‌های مادی و معنوی ایران اسلامی
آسمانی شدن مادر شهید والامقام محمد سبزعلیان در آباده
­تیم ملی فوتبال ایران ساعت ۴ صبح به تیخوانا رسید!
رویداد‌های ورزشی ۶ تیر قزوین
یادواره ادبی شهدای میناب در اسلام‌آباد برگزار شد
فرصت بهره‌مندی مودیان مالیاتی کیش از بخشودگی ویژه جرائم مالیاتی تا ۲۵ تیر
مردم نگران پیامد‌های اختلال اخیر بانکی نباشند
شناسایی شکارچیان غیر مجاز در شاهرود
بهره برداری از فاز دوم تونل گاجاران، در مسیر راهگذر شمال–جنوب
ثبت‌نام کلاس اولی‌ها تا ۱۰ تیر ادامه دارد
رزمندگان‌ سپاه در خلیج فارس و تنگه هرمز آماده ماموریت‌ اند
عبور ایمن از تنگه هرمز به غیر از مسیر‌های ایران، تضمین نمی‌شود
کولر‌ها معادل ۳ میلیون خانواده برق مصرف می‌کنند
هشدارنارنجی هواشناسی برای سه استان جنوبی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم
پخش مسابقه تیم ملی ایران و مصر از شبکه سه سیما 
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد
آغاز به کار ادارات استان فردا شنبه از ۹ صبح
سقف اجاره‌بها در مشهد تعیین شد
قرارگاه خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم
تاخیر دوساعته آغاز بکار ادارات فردا بخاطر بازی فوتبال ایران در جام جهانی
امشب، آغاز پخش فصل سوم «آقای قاضی» از شبکه دو سیما
تاخیر شروع به کار ادارات خوزستان در روز شنبه ۶ تیر
شهادت ۲ نفر در حمله ضد انقلاب به ایست بازرسی بانه
جریمه میلیاردی فروشنده کیف و کفش قاچاق در رشت
تقویم روز و اوقات شرعی ۵ تیر ۱۴۰۵
شنیده‌شدن صدای انفجار در سیریک و قشم
اعطای وام ۷۵ میلیون تومانی به ۲۲ هزار بازنشسته کشوری در فارس
تعویق ۲ ساعته آغاز به کار ادارات مازندران، فردا
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۶ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۲ نظر)
سقف اجاره‌بها در مشهد تعیین شد  (۲ نظر)
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم  (۱ نظر)
نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد  (۱ نظر)
قرارگاه خاتم الانبیاء: آمریکا اسرائیل را کنترل نکند پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
روز تاسوعا در کربلا چه گذشت؟  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
اعتراف دوباره مارک روته به حمایت ناتو از تجاوز آمریکا به ایران  (۱ نظر)