• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۱۶۹۰
تاریخ انتشار: ۲۱ تير ۱۴۰۵ - ۲۲:۱۴
مازندران » اجتماعی

فراخوان سپاه کربلا برای مشارکت مردم در خونخواهی امام شهید

سپاه کربلا مازندران در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، پویش مردمی اعلام آمادگی برای خونخواهی امام شهید را در دو محور آغاز کرد.  

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، سپاه کربلا مازندران با استناد به بیانیه‌ سردار موحد فرمانده سپاه کربلا و در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری، پویش مردمی «اعلام آمادگی برای خونخواهی امام شهید» را در دو محور آغاز کرد.

بر اساس این فراخوان، مردم ولایتمدار مازندران می‌توانند در دو بخش اعلام آمادگی کنند:

· ثبت‌نام افرادی که آمادگی خود را برای حضور در مسیر مجازات عاملان شهادت امام شهید اعلام می‌کنند.

· ثبت‌نام علاقه‌مندان به مشارکت در تأمین جایزه‌ی تعیین‌شده برای مجازات عاملان این جنایت.

سپاه کربلا مازندران از مردم استان دعوت کرد برای اعلام آمادگی و ثبت‌نام، به سپاه ناحیه شهرستان محل سکونت یا حوزه‌ و پایگاه‌های مقاومت بسیج محله خود مراجعه کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

متن یادداشت تحلیلی سردار موحد فرمانده سپاه کربلای مازندران بدین شرح است:

معماری «انتقام شبکه‌ای» در مکتب عاشورا؛ پایان خواب آرام جنایتکاران

در هندسه‌ معرفتی اسلام ناب محمدی و در کوران تقابل ابدی حق و باطل، کلمات اولیای الهی صرفاً روایتگر وقایع نیستند، بلکه خود واقعه‌اند؛ کلماتی که تکوین تاریخ را رقم می‌زنند. پیام راهبردی و شگرف رهبر معظّم انقلاب اسلامی به مناسبت تشییع و تدفین رهبر شهید ایران، فراتر از یک مرثیه‌ حزن‌انگیز در سوگ یک رهبر، در حقیقت صدور یک مانیفست الهی برای تبیین مختصات جبهه‌ حق در عصر غیبت است.

 این متن، واکاوی عمیق سنت‌های لایتخلف الهی است که نشان می‌دهد چگونه فلسفه‌ «کُلُّ یَومٍ عاشورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا»، با خون انسان موحد در هم می‌آمیزد و مسیر تکامل سیاسی و معنوی امت اسلام را به سوی استقرار حاکمیت مستضعفین هموار می‌سازد.

نخستین تجلی این نگاه عمیق توحیدی، در درهم‌شکستن حصارهای مادی زمان و مکان به واسطه‌ «خون شهید» نهفته است. در اندیشه سیاسی لیبرالی غرب و نظام استکبار، جغرافیا تنها مجموعه‌ای از مرزهای خاکی و منافع ژئوپلیتیک است؛ اما در مکتب انسان‌ساز تشیع، این اراده و خون پاک مجاهد فی‌سبیل‌الله است که به خاک، «هویت و قدسیت» می‌بخشد. آنجا که ولی امر مسلمین می‌فرمایند ریخته شدن مظلومانه‌ این خون، مکان را به کربلا و زمان را به عاشورا متصل می‌کند، در حال پرده‌برداری از یک حقیقت قرآنی‌اند.

در این نگاه، کربلا یک مختصات جغرافیایی در کشور عراق یا برهه‌ای در سال ۶۱ هجری نیست؛ بلکه قله‌ تقابل «توحید» در برابر «طاغوت» است. خون امام شهید ما، مکانیسم عالم ماده را در هم نوردید و نشان داد که هر جا انسانی با اندیشه‌ حسینی در برابر استکبار بایستد، آنجا کانون تپنده‌ جهان است. خروش ده‌ها میلیونی و درهم‌تنیده‌ امت در تهران، قم، نجف، کربلا و مشهد؛ تجلی عینی آيه‌ شريفه‌ «إِنَّ هَٰذِهِ أُمَّتُكُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً» بود؛ رفراندومی الهی که ثابت کرد دیپلماسی خون، مرزهای اعتباری استعمارساخته را باطل کرده و امتی یکپارچه را حول محور «مظلومیت مقتدرانه» و در پاسخ به ندای «هل من ناصر» سیدالشهدا (ع) در عصر جدید، مبعوث ساخته است.

بر بستر این بعثت عظیم مردمی است که دکترین قرآنی «انتقام»، در بدیع‌ترین و سهمگین‌ترین شکل خود رخ می‌نماید. در نظام محاسباتی طواغیت عالم، خونخواهی و تقابل، کنشی منحصراً دولتی و محصور در معادلات کلاسیک قدرت است؛ اما پیام تاریخی رهبر فرزانه انقلاب، با یک چرخش پارادایمیک بر مبنای فقه سیاسی شیعه، مأموریت اجرای قسط و انتقام را از انحصار ساختارهای رسمی حاکمیتی خارج کرده و آن را به «وجدان بیدار آحاد آزادگان جهان» پیوند می‌زند. تأکید صریح ایشان بر اینکه تحقق این انتقام حتمی، متوقف بر وجود شخص رهبری یا هیچ مسئول دیگری نیست.

 در واقع ترجمان عملی آیه‌ «قَاتِلُوهُمْ يُعَذِّبْهُمُ اللَّهُ بِأَيْدِيكُمْ» (با آنان بجنگید تا خدا آنان را به دست شما عذاب کند) است. این فرامتن شگرف، دکترین «انتقام شبکه‌ای، نامتمرکز و خودجوش امت اسلام» را پایه‌گذاری می‌کند. استکبار و صهیونیسم بین‌الملل، امروز نه با یک ارتش کلاسیک قابل رصد، که با اقیانوسی از اراده‌های متکثر انسانی روبه‌روست. تک‌تک آزادگان جهان، اکنون به مثابه‌ یدالله و دست انتقام‌جوی خداوند درآمده‌اند و این همان استراتژی هوشمندانه‌ای است که اضطراب وجودی را در اردوگاه دشمن نهادینه می‌سازد تا جنایتکاران بی‌آبرو، آرزوی یک مرگ آرام را برای همیشه با خود به گور ببرند.

در مکتب انسان‌مدار ما، این خونخواهی جهان‌شمول، از جنس کینه‌توزی جاهلی یا خشونتی بی‌هدف نیست؛ بلکه تبلور «وَ لَکُمْ فِی الْقِصاصِ حَیاةٌ» است. انتقام ما، مکانیسمی تکاملی برای جراحی غده‌های سرطانی ظلم و بازگرداندن حیات طیبه به پیکر جامعه‌ بشری است. در منطق انقلاب، استراتژی فرعون‌صفتان تاریخ همواره بر «فَاسْتَخَفَّ قَوْمَهُ فَأَطَاعُوهُ» (قومش را تحمیق کرد تا اطاعتش کنند) استوار بوده است؛ اما خون شهید، آن شوک بیدارکننده‌ای است که «زلزله در باطل» می‌اندازد و حصار جهالت و تخدیر رسانه‌ای دشمن را در هم می‌شکند.

ما شمشیر می‌کشیم تا ماشین بازتولید استکبار را متوقف کنیم و به بشریت یادآور شویم که سکوت در برابر یزیدیان زمان، تن دادن به مسلخ انسانیت است. این خیزش اراده‌ها، همان بعثت مجددی است که از بستر عاشورا آغاز شده و تا استقرار عدالت مطلق امتداد دارد.

نقطه‌ اوج و غایت این مانیفست سیاسی-الهی، آنجاست که سرنوشت این خون‌های بر زمین ریخته، به افق روشن مهدویت و فلسفه‌ عمیق «رجعت» گره می‌خورد. انسان شیعه انقلابی، در مواجهه با فقدان ظاهری رهبرانش دچار یأس و بن‌بست نمی‌شود؛ چرا که نظام معنایی او به سپیده‌دم ظهور متصل است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پزشکیان: در کنار مردم وفادار و مقاوم جنوب هستم
شتاب‌ طرح حمایت از جوانی جمعیت در شهربابک
خیز ورزش قزوین برای جهش در شاخص‌های ملی
انهدام یک فروند پهپاد دشمن با آتش پدافندی نداجا
شعار «از شهادت تا بیعت»؛ تجدید پیمان مردم آذربایجان‌غربی با آرمان‌های انقلاب
اختلال در حمل ونقل ریلی آلمان
«به یاد بابا» به همت فرزندان بهزیستی برگزار شد
اجرای فناوری نرسری دو مرحله‌ای در مجتمع پرورش میگوی چوئبده آبادان
جریمه یک واحد صنفی در اهواز به دلیل گرانفروشی شکر
توسعه شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرک شهید رجایی بندر ماهشهر
امضای موافقت‌نامه ۳۷۰ میلیارد تومانی ارزش افزوده برای عشایر اردبیل
مادر شهید اسفندیار (امید) بارانی در مسجدسلیمان آسمانی شد
آسفالت محور روستایی ارکان-چشمه سبز دربافت
کاهش سهمیه آرد در انتظار نانوایانی که نان بی کیفیت تحویل مردم دهند
محدودیت‌های ترافیکی ایام اربعین حسینی (ع) در محور‌های خوزستان
انصارالله: طوفان‌الاقصی را تا زوال اسرائیل ادامه می‌دهیم
پیشرفت طرح نهضت ملی مسکن در شیرین‌شهر خوزستان به ۸۵ درصد رسید
ثبت دمای بالای ۵۲ درجه در خوزستان
مریوان؛ روایت ماندگار مقاومت و اقتدار
پرونده‌های مرتبط با جنگ ۱۲ روزه و اغتشاشات به دادگاه ارسال شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آیین بزرگداشت داماد رهبر شهید انقلاب برگزار می‌شود
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان
آخرین وضعیت اختلال در خدمات ۴ بانک
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد
امروز؛ آغاز توزیع کارت آزمون کارشناسی ارشد
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۲ تیر ۱۴۰۵
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
نرخ طلا، سکه و نقره در بازار مشهد / دوشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
کنایه عراقچی به ترامپ؛ ۲۰ درصد رقم بسیار بالایی است!
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۴ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
اطلاع از جدول خاموشی‌ها در گیلان با مراجعه به نرم افزار «برق من» و یا درگاه رسمی توزیع برق استان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۶ آغاز شد  (۱ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۱ نظر)
قالیباف: دوران توافقات یک‌طرفه به پایان رسیده است  (۱ نظر)