• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۲۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۷:۵۰
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون

وداع مردم با یک پدر را دیدم

مهدی مفیدی، مجری تلویزیون، با اشاره به تجربه حضور خود در مراسم تشییع رهبر شهید، این آیین را فراتر از یک مراسم رسمی و سیاسی توصیف کرد و گفت: آنچه در این مراسم دیده شد، جلوه‌ای از پیوند عاطفی مردم با شخصیتی بود که برای بسیاری از حاضران، جایگاهی فراتر از یک مسئول سیاسی داشت.

وداع مردم با یک پدر را دیدم

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  مفیدی با بیان اینکه شکوه مراسم فراتر از پیش‌بینی‌ها بود، افزود: پس از گذشت بیش از ۱۲۰ روز از شهادت رهبر، هنوز همان داغ، احساس و حال‌وهوای عاطفی در میان مردم وجود داشت. معمولاً تصور می‌شود که با گذشت زمان شدت اندوه کمتر می‌شود، اما آنچه در میان مردم دیدم، نشان می‌داد این ارتباط برای بسیاری از افراد، یک رابطه عمیق قلبی بوده است.

وی افزود: فکر می‌کنم تنها عشق می‌تواند چنین جمعیتی را با چنین انگیزه‌ای گرد هم بیاورد. هرکسی را که می‌دیدم، احساس می‌کردم با یک علاقه و دلبستگی شخصی آمده است. احساس کردم شاهد بدرقه یک پدر هستم. بسیاری از کسانی که در این مراسم حضور داشتند، مانند فرزندانی بودند که برای وداع با پدر خود آمده‌اند و همین ویژگی، فضای مراسم را متفاوت کرده بود.

وی درباره انگیزه شخصی خود برای حضور در مراسم تشییع گفت: من شخص رهبری را بسیار دوست داشتم و ارادتی ویژه به ایشان داشتم. ایشان را رهبری فرزانه می‌دانستم که شجاعت، قدرت مدیریت، مرام انسانی و شیوه رفتارشان در دوران رهبری برای بسیاری قابل‌توجه بود.

وی افزود: در سال‌های اخیر احساس می‌کردم ایشان در شرایط دشواری قرار داشتند و گاهی مانند گوهری بودند که آن‌گونه که باید شناخته نشدند. اگر این اتفاقات تلخ رخ نمی‌داد، طبیعتاً دل من خوش‌تر بود، اما به‌هرحال این دوره تاریخی بخشی از واقعیت کشور ماست.

این مجری تلویزیون با اشاره به نقش رسانه ملی در پوشش این رویداد گفت: صداوسیما تلاش خود را انجام داد و بهترین عملکردی را که می‌توانست، ارائه کرد، اما به نظرم مهم‌ترین وظیفه رسانه در ادامه مسیر، بازشناساندن شخصیت رهبر شهید به مردم و روایت بخش‌هایی از زندگی و تفکر ایشان است که شاید کمتر دیده شده باشد.

وی ادامه داد: رسانه باید به سراغ پرسش‌ها، ابهامات و شبهاتی که در جامعه وجود دارد برود و تلاش کند با گفت‌و‌گو و روایت دقیق، پاسخ‌های روشن در اختیار مردم قرار دهد.

این مجری و گوینده رادیو با تأکید بر اهمیت اندیشه‌های رهبر شهید افزود: وظیفه رسانه، پاسداری از اندیشه‌هایی است که برای جامعه اهمیت دارد. به باور من یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های ایشان، اعتلای ایران بود. ایشان ایران را دوست داشتند و کسانی را بیشتر موردتوجه قرار می‌دادند که برای کشور تلاش می‌کردند. این بخش از شخصیت ایشان باید بیشتر موردتوجه رسانه قرار گیرد.

مفیدی تأکید کرد: مهم‌ترین درسی که از این مراسم می‌توان گرفت، اهمیت انسجام ملی است. اختلاف‌نظر طبیعی است، اما آنچه اهمیت دارد این است که مردم در موضوعات اساسی کشور و آینده ایران، نقطه‌های مشترک خود را پیدا کنند و اجازه ندهند این سرمایه بزرگ اجتماعی از بین برود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارائه خدمات رایگان پزشکی به بیش از ۱۵۰ نفر در لردگان
نگرانی انگلیسی‌ها از جنگ افروزی‌های آمریکا
دیدار وزرای ارتباطات ایران و عراق در بغداد
استقبال گرم عراقی‌ها از نخستین کاروان زائران اربعین خراسان رضوی
بهره برداری از ۸۰۳ طرح اشتغالزایی و ۲۳۵ واحد مسکونی مددجویی در خوزستان
مراسم بزرگداشت امام مجاهد شهید در شهرستان فلاورجان
تصویب کلیات سند «هوشمندسازی و تحول صنعتی و کشاورزی»
آقای شهید ایران محبوب مردم بود
مطالبه انتقام و خونخواهی امام شهید و سایر شهدا امری است
پیشرفت ۹۵ درصدی ساخت بیمارستانی در نایین
قطع برق ۴۵۰۰ مشترک پرمصرف در اصفهان
واریز سود سهامدارانی که سبد سهام خود را بیمه همیار کردند
وام ۴۰۰ میلیون تومانی برای احداث نیروگاه خورشیدی خانگی
ذوب آهن، وینگر خیبر را به خدمت گرفت
آخرین تمرین تیم جودو نوجوانان
مراسم یادبود رهبر شهید انقلاب برگزار می‌شود
توسعه راه روستایی منطقه فرامرزان بستک در هرمزگان
سرانه ورزشی به ازای هر دانشجو در دانشگاه‌ها ۳۵۰ هزار تومان
کشف ۲ کیلو و ۴۰۰ گرم تریاک در فاروج
ترویج شعر و ادبیات فارسی در «ایرانسرا»
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان
جدول قطعی برق ۲۴ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور
آزادسازی ۱۵ هزار مترمربع از اراضی کشاورزی تغییرکاربری یافته در مشهد
خاک عراق پایگاه ناامن سازی کشور‌های همسایه نمی‌شود
دروغ نگو و جنگ را تمام کن!
اختلاف ۲۰ درجه‌ای دمای هوا در شمال و جنوب فارس
تعطیلی بانک‌ها و دورکاری ادارات خوزستان، چهارشنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۵
ادامه تجاوز، محاصره دریایی و تحریم‌های جدید
تجاوز آمریکا به پادگانی در ایرانشهر؛ تدابیر ایران کمترین شهدا را بر جا گذاشت
پرداخت مطالبات گندمکاران شتاب می‌گیرد
تداوم استقرار هوای گرم در خراسان رضوی تا اوایل هفته آینده
لغو امتحانات نهایی پایه دوازدهم در ۴ استان  (۷ نظر)
موافقت مشروط عربستان با پیوستن به توافق سازش  (۳ نظر)
انتقاد وزیر امور خارجه عمان از رویکرد‌های امنیتی در قبال ایران  (۲ نظر)
نشست علنی مجلس شورای اسلامی برگزار شد  (۲ نظر)
رفع اختلالات تعدادی از بانک‌های کشور  (۲ نظر)
گوترش: ایران و آمریکا مذاکره را از سرگیرند  (۲ نظر)
اطلاع از جدول خاموشی‌ها در گیلان با مراجعه به نرم افزار «برق من» و یا درگاه رسمی توزیع برق استان  (۱ نظر)
جزئیات حملات هوایی دشمن به ۸ شهر خوزستان  (۱ نظر)
قیمت‌های جدید نان در البرز اعلام شد  (۱ نظر)
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
پیش‌ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه هفتم به صورت غیرحضوری است  (۱ نظر)
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند  (۱ نظر)
فعال شدن اهرم‌های قدرت مقاومت بخاطر خطای محاسباتی امریکا    (۱ نظر)
مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی آمریکا در بحرین ویران شد  (۱ نظر)
ادامه حملات ارتش به پایگاه‌های آمریکا با پهپاد‌های انهدامی  (۱ نظر)