• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۲
اقتصادی » آب و انرژی

۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای ناوگان اربعین تامین شد

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: حدود ۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای تأمین سوخت اتوبوس‌ها و کامیون‌های فعال در عملیات جابه‌جایی زائران و بار مرتبط با اربعین در نظر گرفته شده است.

تأمین ۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای ناوگان اربعینبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، حمید حبیبی مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با اشاره به تمهیدات این شرکت برای سوخت‌رسانی در ایام اربعین حسینی بیان کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران به‌عنوان یک شرکت خدماتی، هرساله مسئولیت تأمین سوخت مورد نیاز ناوگان فعال در عملیات اربعین را به عهده دارد و این فعالیت به‌مرور به پروژه‌ای حرفه‌ای و منسجم تبدیل شده است.

وی افزود: نشست‌های مرتبط با برنامه‌ریزی سفر‌های اربعین از سه ماه پیش به‌صورت مستمر در ستاد تسهیلات سفر برگزار شده و شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز به‌عنوان عضو ثابت و مؤثر این ستاد، در همه نشست‌ها حضور داشته و هماهنگی‌های لازم براساس مصوبه‌های ستاد انجام شده تا تأمین سوخت مورد نیاز ناوگان حمل‌ونقل زائران، بدون وقفه و به بهترین شکل ممکن انجام شود.

استمرار فرایند سوخت‌رسانی در اربعین حسینی

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران با بیان اینکه حدود ۶ میلیون لیتر نفت‌گاز برای عملیات اربعین تدارک دیده شده است، گفت: این مقدار فرآورده با هماهنگی ستاد در اختیار اتوبوس‌ها و کامیون‌های نفت‌گازسوزی قرار می‌گیرد که وظیفه جابه‌جایی زائران و بار مرتبط با مراسم اربعین را به عهده دارند. سازوکار تحویل این فرآورده هماهنگ شده است و آمادگی داریم نفت‌گاز مورد نیاز را در هر منطقه‌ای که ستاد به‌عنوان نقطه هدف تعیین کند، تحویل دهیم. انتقال سوخت به نقاط تعیین‌شده نیز از طریق نفتکش‌های شرکت ملی پخش یا ناوگان معرفی‌شده از سوی ستاد انجام می‌شود.

حبیبی تأکید کرد: شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران مصمم است سوخت مورد نیاز ناوگان دولتی، ستادی، عمومی و خودرو‌های شخصی زائران را در مسیر‌های داخلی و نقاط پیش‌بینی‌شده در خاک عراق تأمین کند. این مسئولیت هرساله انجام شده است و امسال نیز سوخت‌رسانی به‌صورت منظم و مستمر ادامه خواهد داشت.

استقرار جایگاه‌ها و سوخت‌رسان‌های سیار در مرز‌ها

وی با اشاره به اینکه همه مرز‌های خروجی، از تمرچین در آذربایجان‌غربی تا مرز‌های واقع در استان خوزستان، برای ارائه خدمات سوخت‌رسانی آماده شده‌اند، تصریح کرد: جایگاه‌های سیار مورد نیاز از حدود یک ماه پیش از نقاط مختلف کشور جمع‌آوری و به مناطق آذربایجان‌غربی، کردستان، کرمانشاه، ایلام و خوزستان منتقل شده‌اند و اکنون در مناطق تعیین‌شده مستقر هستند.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: تعدادی از جایگاه‌های واقع در مسیر تردد زائران به‌عنوان جایگاه‌های هدف انتخاب شده‌اند تا افزون‌بر عرضه سوخت، خدمات رفاهی مورد نیاز را نیز ارائه کنند. همچنین، هماهنگی‌های لازم برای برپایی موکب در برخی جایگاه‌ها انجام شده و نمازخانه‌ها و سرویس‌های بهداشتی جایگاه‌های منتخب نیز برای استفاده زائران آماده شده‌اند. 

حبیبی با بیان اینکه مدیریت سوخت‌رسانی اربعین تجربه‌ای تکرارشده، اما ارزشمند است، گفت: کارکنان شرکت ملی پخش طی سال‌های گذشته تجربه و مهارت لازم برای مدیریت این عملیات گسترده را کسب کرده‌اند. سوخت‌رسانی در خاک عراق نسبت به داخل کشور دشواری‌های بیشتری دارد، اما هماهنگی‌های لازم برای انتقال، استقرار و توزیع فرآورده انجام شده است.

 صدور کارت‌های اضطراری ویژه ناوگان اربعین

وی درباره نحوه تأمین سوخت اتوبوس‌ها و کامیون‌های فعال در عملیات اربعین بیان کرد: ناوگان نفت‌گازسوز داخلی سهمیه خود را براساس پیمایش دریافت می‌کند، اما برای پاسخ‌گویی به نیاز‌های احتمالی، کارت‌های اضطراری و کارت‌های ویژه اربعین نیز صادر شده و در مسیر‌های منتهی به مرز‌ها در دسترس قرار گرفته است.

مدیر بازرگانی شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران افزود: اتوبوس‌ها و کامیون‌هایی که برای جابه‌جایی زائران یا حمل بار مرتبط با اربعین بارنامه یا اسناد حمل دریافت می‌کنند، شناسایی شده‌اند. ناوگانی که سهمیه دارد از سهمیه خود استفاده می‌کند و سوخت مورد نیاز دیگر ناوگان واجد شرایط نیز از طریق کارت‌های ویژه تأمین می‌شود، همچنین سوخت‌گیری از تجهیزات سیار مستقر در خاک عراق نیز بدون استفاده از کارت سوخت انجام می‌شود و هماهنگی‌های لازم برای اجرای این فرایند نیز انجام شده است.

 توصیه به زائران برای استفاده از ناوگان عمومی

حبیبی با تأکید بر اینکه بهتر است زائران تا حد امکان از ناوگان حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند، زیرا توقف و پارک خودرو‌های شخصی در پایانه‌های مرزی با محدودیت‌ها و دشواری‌هایی همراه است، تصریح کرد: زائرانی که با خودروی شخصی سفر می‌کنند، پیش از حرکت و در طول مسیر، باک خودرو را در جایگاه‌های پیش از مبادی مرزی پر کنند تا برای سوخت‌گیری در محدوده‌های پرتردد مرزی با صف‌های احتمالی روبه‌رو نشوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
حملات موشکی و پهپادی به پایگاه آمریکا در بحرین
ایران عضو مقتدر و نقش آفرین در بازیگران نظم جدید بین الملل است
ایران فرشی نفیس می بافد که در انتها همه را شگفت زده خواهد کرد
صنعا: عربستان اشتباه بزرگی کرد
وانگ یی: چین از ایران حمایت می کند
برکناری دادستان دادگاه کیفری با توطئه صهیونیست ها
رئیس‌جمهور بنگلادش استعفا کرد
مذاکره؛ محاسبات دشمن را به هم می‌ریزد
برخورد قاطعانه دستگاه قضایی خوزستان با عناصر سازمان‌یافته و هنجارشکن
لایحه مقابله با جنایات بین المللی بررسی می شود
امروز سوم مرداد ، تشییع پیکر مطهر چهار شهید مدافع وطن در اهواز
هدف قرارگرفتن یک کشتی دیگر عربستان در دریای سرخ
تقدیر باشگاه صنعت نفت آبادان از حمایت‌های استاندار خوزستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳ مرداد ۱۴۰۵
گسترش آتش سوزی و اعلام وضع اضطراری در اسپانیا
سفر رئیس سازمان حج و زیارت کشور به خوزستان
رئیس جمهور در پیامی درگذشت زنده یاد اکبر عبدی را تسلیت گفت
ایستادگی لرستانی ها در ایستگاه ۱۴۵ سنگر خیابان
میدان داری ساکنان کیش در صد و چهل و ششمین شب از حماسه خیابان
ذخایر لجستیکی بالا در هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حمله موشکی دشمن آمریکایی به شهرستان فیروزآباد
حمله مقاومت عراق به مقر نیروی زمینی کویت
دستور استاندار خوزستان برای جلوگیری از تعدیل نیروها در آبفای اهواز و ماهشهر
عرضه ۵۰۰ مگاوات برق برای جبران کسری صنایع در بورس انرژی
ابطال پروانه واحد‌هایی که رمزارز غیرمجاز استخراج می‌کنند
اتصال سومین واحد بخار نیروگاه فردوسی به شبکه برق کشور
بررسی آخرین وضعیت زیرساخت‌های آب و برق استان هرمزگان
کاهش محدودیت برق ۴۸ شهرک صنعتی از دو روز به یک روز
ماجرای کافه حاشیه‌ساز تنکابن چه بود؟
دور جدید حملات ارتش تروریستی آمریکا به ایران
بازسازی سریع زیرساخت‌های ایران، اسرائیل را غافلگیر کرد
اکبر عبدی درگذشت
نمایندگان دموکرات کنگره آمریکا: ترامپ دروغ گفت
حمله آمریکا به محله تپه الله‌اکبر بندرعباس با ۲ مجروح
سرهنگ تاجیک: عملیات اخیر سپاه حذف اهداف راهبردی بود
ادامه جنگ با ایران به ضرر آمریکا است  (۱ نظر)
حمله سنگین موشکی - پهپادی سپاه به پایگاه‌های آمریکا در اردن  (۱ نظر)
قشقاوی: دروغ‌های ترامپ باعث آرامش بازار‌ها نمی‌شود  (۱ نظر)
تکذیب فعالیت سامانه‌های پدافندی و وقوع اصابت در شهرستان پاکدشت  (۱ نظر)
دولت به جای واردات برنج از تولیدات داخلی حمایت کند  (۱ نظر)
حفظ آمادگی، اشراف اطلاعاتی و هوشمندی سرلوحه کار فراجا  (۱ نظر)
تاکید استاندار خراسان رضوی بر ضرورت شفاف‌سازی در نحوه مدیریت سهام عدالت  (۱ نظر)