ادامه جلسه دادگاه مرتضوی ؛ بعد از ظهر
ششمین جلسه رسیدگی به اتهامات سعید مرتضوی پایان یافت و قرار شد جلسه دادگاه از ساعت ۱۴ امروز ادامه یابد.
محمدی کشکولی قاضی پرونده پس از پایان جلسه دادگاه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما گفت: جلسه را عصر امروز پی می گیریم و هنوز مشخص نیست که جلسات امروز به پایان می رسد یا خیر.
وی حاضر به مصاحبه تصویری با خبرنگاران نشد و افزود: جلسات چون غیر علنی است از بیان جزئیات معذورم.
سعید مرتضوی هم در مصاحبه با خبرنگار ما هر گونه مصاحبه را به مصاحبه آقای روح الامینی و دیگر افراد حاضر در دادگاه مشروط کرد .
وی افزود: در جلسه صبح امروز ادامه دفاعیاتم را مطرح کردم و وزیر رفاه و رئیس سازمان تامین اجتماعی با وجود اینکه به جلسه دادگاه دعوت شده بودند حضور نیافتند .
مرتضوی گفت: البته رئیس سازمان تامین اجتماعی نماینده ای به جلسه فرستاده بود که دادگاه وی را دارای صلاحیت پاسخگویی ندانست و خود این نماینده هم پاسخ قانع کننده ای برای جلسه دادگاه نداشت .
آقای روح الامینی از شاکیان مرتضوی هم در مصاحبه با خبرنگار ما گفت: من امروز در جلسه دادگاه دفاعیاتی مطرح کردم و عصر امروز صحبت های زیادی با خبرنگاران دارم که مطرح خواهم کرد .
سعید مرتضوی هم که از قول مصاحبه آقای روح الامینی مطلع شد قول داد پس از پایان جلسه عصر امروز در جمع خبرنگاران حاضر شود .