پخش زنده
امروز: -
نیروهای متحد با ارتش یمن یک هواپیمای جنگی عربستان سعودی را بر فراز صعده سرنگون کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، شبکه تلویزیونی پرس تی وی به جزئیات بیشتری اشاره نکرده است.
سخنگوی رسمی ارتش یمن گفت: موشک بالستیک یمن که بامداد امروز به پایگاه هوایی خالد بن عبد العزیز در منطقه خمیس مشیط در استان عسیر عربستان شلیک شد و به هدف اصابت کرد، خسارات بسیار زیادی به این پایگاه که انواع تسلیحات اسرائیلی به آن منتقل شده وارد کرده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی المسیره، سرتیپ شرف لقمان گفت:« ما از ابتدا گفته ایم اسرائیل از نخستین روزهای تجاوز به یمن وارد تجاوز شده است. خلبانان اسرائیلی تعدادی از مناطق یمن را بمباران کردند اما در 10 روز اخیر اسرائیل به صورت آشکار از برقراری پل هوایی بین بندر ایلات اسرائیل و پایگاه خمیس مشیط خبر داد. مقادیر زیادی سلاح و مهمات از جمله سلاحهای ممنوعه بین المللی مانند بمبهای خوشهای و فسفری و چه بسا سلاحهای شیمیایی از اسرائیل به این پایگاه انتقال داده شده است که این به بررسی های بیشتر نیاز دارد.»
شرف لقمان افزود:« عناصر اطلاعاتی ما مکان تجمع اسرائیلیها و تسلیحات آنها را در پایگاه خمیس مشیط و شمار زیادی از فرماندهان را که بر تجاوز به یمن نظارت دارند و برنامه ریزی می کنند پایش کرده بودند.پایگاه خالد بن عبد العزیز یک پایگاه کاملی است که در آن جنگنده و دیگر تجهیزات جنگی وجود دارد. خدا را شکر امروز این پایگاه با موشک اسکاد هدف قرار گرفت. ما خدا را شکر می کنیم که این موشک به هدف اصابت کرد و این موشک به فرموده خداوند ( و ما رمیت اذ رمیت ولکن الله رمی ) به هدف اصابت کرد و منابع ما در خمیس مشیط گفتند ویرانی های زیادی در این پایگاه به بار آمده است.»
سرتیپ شرف لقمان تصریح کرد:« آنها گفتند انفجار به قدری مهیب بود تا جاییکه برخی از ساختمانهای نزدیک به این پایگاه منهدم شد و برخی دیگر شکاف برداشت. مقامات سعودی در اظهارات خود سردرگم مانده اند و روزهای آینده حقایق روشن خواهد شد.»
شرف لقمان در پاسخ به پرسشی درباره تبلیغات رسانه های سعودی مبنی بر اینکه موشک اسکاد نتوانسته است به این پایگاه اصابت کند گفت :« آنها در حمله اول نیز که ژوئن گذشته [ شانزدهم خردادماه] انجام شد گفتند این موشک را در هوا رهگیری و منهدم کردند و حرفهای زیادی این نوع زدند اما حقایق به سرعت روشن شد.»
شرف لقمان گفت:« من اطلاعات موثقی از خمیس مشیط دارم که انفجار مهیبی در پایگاه خالد بن عبد العزیز رخ داد و به دنبال آن انفجارها و آتش سوزیهای گسترده ای رخ داد و خانه های نزدیک به پایگاه متضرر شدند.»
سرتیپ شرف لقمان گفت:« ما با شلیک این موشک چندین پیام به سعودی ها دادیم اولا ارتش یمن قدرتمند است و
به مناطق راهبردی سعودی دسترسی دارد اما این کار بر اساس تصمیمات راهبردی صورت می گیرد.پیام دوم به ملت یمن است که مطمئن باشد ارتش یمن همچنان به سلامت است و قدرتمند است و قادر است به دشمن ضربه بزند. ما گزینه های دیگری داریم که در چارچوب عملیات راهبردی به اجرا خواهیم گذاشت و اگر متجاوزان دست از حمله به زنان و کودکان و زیرساختها بر ندارند این راهبردها را اجرا می کنیم. ما امکاناتی داریم که می توانیم به هر هدفی در داخل عربستان برسیم اما بر اساس راهبرد فرماندهان خود حرکت می کنیم.»