• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۹۹۵۶۷۷
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۴ - ۱۶:۵۲
علمی و فرهنگی » بهداشت و سلامت
وزير بهداشت:

رسانه‌ها از تلاش براي حفظ سلامت مردم بگويند

وزير بهداشت، درمان و آموزش پزشکي گفت: رسانه ها به جاي کوبيدن بر طبل بي اعتمادي از تلاش براي حفظ سلامت مردم بگويند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري صدا و سيما؛ دکتر هاشمي امروز در حاشيه چهارمين همايش کشوري تقدير از ازمايشگاه هاي غذا، دارو و تجهيزات پزشکي در پاسخ به اينکه چه انتقادي از رسانه ها داريد گفت: رسانه‌ها همانطور که درباره سلامت گوشت و غلات مردم را مي‌ترسانند بايد به مردم اطمينان دهند و بگويند که عده اي هم در آزمايشگاه هاي متعدد براي نظارت بر کيفيت و سلامت محصولات غذايي و دارويي شبانه روزي تلاش مي کنند.

وي افزود: احساسم اين است (که اميدوارم اشتباه باشد)، رسانه ها در سال هاي گذشته بيشتر بر طبل بي اعتمادي بر دولت و خدماتي که کل نظام انجام مي دهد، مي کوبند و اين ترديد را تبليغ مي کنند که اينها دروغ مي گويند تا مردم خدمات را  باور نکنند که زيان اين کار به همه مي رسد.

ما بدون رودربايستي از سلامت مردم مراقبت مي‌کنيم
دکتر هاشمي در پاسخ به سوال خبرنگاري مبني بر اينكه برخي سهامداران كه سمت هاي دولتي دارند، سازمان غذا و دارو را براي تاييد فراورده هايي در فشار مي گذارند گفت: ما بدون رودربايستي از سلامت مردم مراقبت مي‌کنيم و تا الان هم خوب پيش رفته ايم.

وي اضافه کرد: در کشور ما چون نظام اسلامي حاکم است بايد اين مسائل کمرنگ باشد واقعيت ها همان است که با آن زندگي مي کنيم، تا امروز سازمان غذا و دارو عقب نشيني نکرده است و بايد با اعتماد به نفس پيش برود.

وزير بهداشت همچنين درباره مشکل کمبود پرستار و استخدام آن‌ها گفت: اگر کمبود پرستار نداريم بخش خصوصي ما چرا در زحمت است، آنها که مشکل استخدام ندارند؛ اگر ما اجازه استخدام داشتيم بسياري از کمبودها تامين مي‌شد اما با استخدام پرستار نيز يک مهاجرت از بخش خصوصي به دولتي صورت مي‌گرفت.

وي افزود: دولت و مجلس مانع استخدام شدن نيروهاي جديد هستند به اين علت که فکر مي کنند تا چه ميزان دولت بايد متورم شود بنابراين معتقد به برون ‌سپاري هستند و ما هم همين اعتقاد را داريم. 

مشکلات زيادي از کشور پس از برداشته شدن تحريم‌ها برطرف مي‌شود
دکتر هاشمي همچنين درباره وضعيت سلامت پس از برداشتن تحريم ها گفت: مشکلات زيادي از کشور پس از برداشته شدن تحريم‌ها برطرف مي‌شود، اگر تحريم‌ها برداشته شود، ديگر براي ارسال پول و ارز که چندين ماه است مشکل داريم  به بانک مرکزي نياز نيست و هر شرکتي مي‌تواند به طور مستقل مبادلات مالي خود را انجام دهد. 

وي با بيان اينکه اين يک دستاورد کوچکي است در برابرسرمايه گذاري هايي که مي تواند در کشور انجام شود افزود: سرمايه‌گذاران خارجي براي سرمايه گذاري در کشور لازمست  احساس امنيت کنند که هم سرمايه آنها حفظ مي شود و هم سود اوري خواهند داشت، ما هم اگر مي خواهيم ارتقاي کيفيت دارو داشته باشيم و آخرين تجهيزات و دانش فناوري به داخل بيايد راهي جز اين نيست.

دکتر هاشمي درباره اصلاح تعرفه آزمايشگا‌ه ها نيز گفت: تعرفه‌هاي آزمايشگاهي را ما پيشنهاد مي‌کنيم و سازمان مديريت بررسي و هيات وزيران آن را تصويب مي‌کند ؛ قانونگذاري در حال حاضر در اختيار هيئت وزيران است.

وي افزود: ما معتقديم که ساز وکار تعرفه‌ها و بخش خصوصي متعلق به دولت نيست بلکه متعلق به اتحاديه‌هاست و فقط نظارت برعهده ماست.

وزير بهداشت گفت: همه آزمايش ها و تعرفه ها بايد در هيئت وزيران تاييد شود، دخل و تصرف هايي هم مي شود که يک جانبه است، شايد برخي اوقات به گونه اي تصميم گيري شود که سرمايه گذاري در اين بخش ها را غيرسودآور کند و نهايتا شاهد رکود شويم که توسعه اي نيز اتفاق نخواهد افتاد.

وزير بهداشت همچنين درپاسخ به سوالي درباره رايگان شدن خدمات بيمارستاني به مصدومان سوانح ادامه داد: با رايگان شدن خدمات براي کساني که مستحق هستند و در دهک هاي پايين جامعه از لحاظ اقتصادي قرار دارند، موافقم اما چرا بايد کساني که تملک مالي دارند، خدمات رايگان دريافت کنند.

دکتر هاشمي افزود: ما معتقديم در سوانح قبل از هر کاري بايد خدمت ارائه شود،کاري به بيمه يا پول داشتن و نداشتن نداريم، مهم جان مردم است اما بعد از ارائه خدمات، مطالبه براي بيمه و هزينه صورت بگيرد چرا که بيمارستان‌ها منابعي به جز بودجه عمومي ندارند و بايد حتما درآمد داشته باشند.

بيمارستان يک بنگاه اقتصادي است و بايد درامدي داشته باشد
وي گفت: بيمارستان يک بنگاه اقتصادي است و بايد درامدي داشته باشد تا ارائه خدمت استمرار داشته باشد.

وزير بهداشت ادامه داد: درباره سوانح نيز همه بيمارستان‌هاي دولتي موظف هستند که خدمت را به موقع ارائه دهند؛ موارد تخلف هم گزارش شده که با آنها برخورد نيز شده است.

دکتر هاشمي در پاسخ به سوالي درباره يک جراحي در کلينيک خصوصي و فوت بيمار افزود: دو هفته‌اي است که دستورالعمل‌هايي درباره فهرست جراحي‌هايي که مي‌تواند در کلينيک هاي خصوصي انجام شود ابلاغ شده است اما بايد بدانيد که عمل‌هاي جراحي بدون عارضه نيستند ولي اگر عارضه، عمدي باشد به آن رسيدگي مي‌شود و از طريق سازمان جرايم پزشکي و نظام پزشکي پيگيري خواهد شد.

وزير بهداشت گفت: احساس مي کنم اينکه هر اتفاقي در نظام سلامت، به صدر اخبار مي‌رود بخاطر مغفول نگه داشتن خدماتي است که در طرح تحول نظام سلامت و جامعه پزشکي در سراسر کشور براي سلامت ايرانيان انجام مي دهند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش مصرف گاز در کشور با کاهش محسوس دما
ابرناکی و بارش پراکنده در لرستان
لرستان در شب ولادت امام محمد باقر(ع) غرق در نور و سرور
تغییر ساعت کار ادارات و بانک‌های سراسر کشور
کاهش آسیب‌های اجتماعی در جلفا
تلخ کامی قاچاقچیان شکلات بندرانزلی
صادرات پای کوهدشت به بازارهای منطقه ای و جهانی
سمنان سرد و غبارآلود می شود
خطر گسترش پشه آئدس پس از بارش‌های پاییزی در کیش
زن ایرانی؛ نه محصول نگاه ابزاری غرب، که معمار علم، خانواده و حیات اجتماعی
حذف ارز دولتی دارو و خطری که جان بیماران تالاسمی را تهدید می‌کند
دورهمی های یلدایی در لرستان
ناکامی دوباره شاهوی مهاباد و شکست خانگی مقابل نماینده اردبیل
برپایی بازارچه‌های مخصوص برای تولیدات بانوان هشترود
رعایت دمای آسایش در گیلان الزامی برای مدیریت بهینه
مطالبات مردم در بسته صدای شما ۳۰ آذر ۱۴۰۴
توزیع بسته های یلدایی گروه جهادی شهید سلیمانی در خرم آباد
واژگونی مرگبار خودرو در محور دامغان به فولادمحله
روستای گوندره از زبان راوی این دیار
مشخص شدن سهم هریک از اداره‌ها و نهاد‌های دولتی ازمحل قانون بودجه سال ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارسی ها فردا با ۱.۵ ساعت تأخیر سرکار می روند
سردار وحیدی: همه تحولات منطقه‌ای را زیر نظر داریم
۳۰۰۰ اتوبوس جدید تا سال آینده وارد ناوگان کشور می‌شود
فردا ادارات و مدارس با تأخیر آغاز به کار می‌کنند
پایان مهلت ثبت‌نام یازدهمین مرحله فروش محصولات ایران‌خودرو
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد
بارش باران در شمال شرق کشور، امروز ۳۰ آذر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۳۰ آذر
قالیباف: اولویت با ترمیم کابینه توسط دولت است
مدرسه تلویزیونی با رویکرد آموزش واقعی و عدالت‌محور به‌طور جدی دنبال می‌شود
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه
فردا؛ پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو معلم سال ۱۴۰۵
رونمایی از ۲ آلبوم زنده یاد محمدرضا شجریان
فیلر‌های نانویی ایرانی؛ با اثرات درمانی ماندگار
مناطق مختلف فارس ، سیراب از بارش رحمت الهی  (۴ نظر)
امشب؛ پایان مهلت ثبت نام محصولات ایران‌خودرو  (۱ نظر)
کاهش سهم گاز صنایع، زیر سایه مصرف بخش‌های غیرتولیدی  (۱ نظر)
اغازبکار ادارات استان کرمان فردا ۲۹ آذرماه با دو ساعت تاخیر  (۱ نظر)
جان باختن یکی از امدادگران هلال احمر حین عملیات در شهرستان جهرم  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در برخی مناطق استان قم فردا شنبه ۲۹ آذر ۱۴۰۴  (۱ نظر)
فعالیت حضور مدارس فردا شنبه در گلستان  (۱ نظر)
برف و باران، پاییز فارس را بدرقه کرد  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
ایران ریاکاری آمریکا در «دلسوزی برای مردم ایران» را محکوم کرد  (۱ نظر)
بارش برف و لغزندگی همه محور‌های خراسان شمالی  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
وضعیت مدارس برای روز شنبه  (۱ نظر)
آمریکا در حمایت از رژیم صهیونی ۲ قاضی لاهه را تحریم کرد  (۱ نظر)
انتقاد امام جمعه موقت آبادان از تاخیر یا کیفیت نامناسب در انجام وظایف مسئولان  (۱ نظر)