• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۷۸۴۱۸
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
اجتماعی » حقوقی و قضایی

ضرورت راه‌اندازی سامانه یکپارچه مدیریت حوادث در پایتخت

سردار رحیمی بر ضرورت راه‌اندازی سامانه یکپارچه فرماندهی و کنترل حوادث میان پلیس و دستگاه‌های امدادی و خدماتی تاکید کرد و گفت: با راه اندازی این سامانه ارائه خدمات به مردم بهتر خواهد شد.

ضرورت راه‌اندازی سامانه یکپارچه مدیریت حوادث در پایتختبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ سردار سرتیپ حسین رحیمی در همایش امنیت، سلامت و ایمنی که با حضور نمایندگان دستگاه‌های امدادی و اجرایی خدماتی استان در ستاد فرماندهی انتظامی تهران بزرگ برگزار شد، افزود: هدف از برگزاری این همایش در آخرین روز هفته ناجا ایجاد وحدت در میان نیروهاست و تنها با تعامل، همدلی و هم‌افزایی بخش سلامت، امنیت و ایمنی می‌توان در مسیر خدمت به مردم به بهترین شکل عمل کرد.
وی با بیان اینکه حضور دستگاه‌های امدادی و خدماتی کنار یکدیگر نشان‌دهنده وحدت و همدلی است، ادامه داد: دشمنان هم پیمان شدند تا به نظام جمهوری اسلامی ایران ضربه بزنند، اما با وحدت مردم و هدایت‌های رهبر معظم انقلاب اسلامی، نتوانستند کاری از پیش ببرند.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ با بیان اینکه دشمن به دنبال برهم زدن وحدت در داخل کشور است، گفت: در شرایط امروز نقش هر دستگاه، مهم و ارزشمند است.
وی افزود: هر لحظه پایتخت مترصد یک حادثه و اتفاق است که نمی‌توان آن را پیش‌بینی کرد؛ باید برای مدیریت بحران، آماده و هوشیار باشیم.
سردار رحیمی گفت: برقراری سلامت، امنیت و ایمنی یک موضوع بین بخشی است و باید با تعامل و همدلی، نظم، امنیت و آرامش را برای مردم به ارمغان بیاوریم.
وی افزود: سامانه یکپارچه فرماندهی و کنترل حوادث بین پلیس و دستگاه‌های خدماتی و اجرایی باید راه‌اندازی شود تا خدمات‌رسانی به مردم، بهتر شود.
فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: با راه اندازی این سامانه در صورت وقوع حادثه همه نیرو‌های امدادی و ایمنی همزمان به محل اعزام می‌شوند و در کنار هم خواهند بود.

نیمی از تماس‌ها با پلیس ۱۱۰ موارد هدایتی و ارشادی است

فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ گفت: نیمی از تماس‌ها با پلیس ۱۱۰ هدایتی و ارشادی است و بیشتر هم مواردی است که به پلیس ارتباطی ندارد.
سردار حسین رحیمی درباره راه اندازی سامانه مشترک یکپارچه مدیریت حوادث در تهران هم گفت: در آخرین روز‌های ناجا همایش وحدت آمیز بین دستگاه‌هایی را داشتیم که ماموریت امنیت، ایمنی و سلامت را بر عهده دارند و در انجام ماموریت در کنار همدیکر هستند.
وی با بیان اینکه در تمام این ماموریت‌ها نیروی انتظامی یک پای کار است، افزود: ممکن است در برخی از این ماموریت‌ها دستگاهی نباشد، اما همواره نیروی انتظامی یک پای ثابت کار است و هر اتفاقی بیفتد حتما باید باشد و این همایش برای هماهنگی، همدلی و هم افزایی و تعامل بیشتر برگزار شد تا زمینه ساز ارائه خدمات بهتر به مردم باشد.
سردار رحیمی ادامه داد: البته در پایان این همایش از جمعی از همکاران اپراتور‌های پلیس ۱۱۰ و کسانی که ماموریت را انجام می‌دهند، تقدیر و تشکر شد.
وی درباره ادغام شماره تلفن‌های ضروری نیز گفت: در بسیاری از کشور‌های دنیا این اتفاق رخ داده و تلفن یکسان برای حوادث غیر مترقبه ایجاد شده که مقدمات این کار در کشور ما نیزم فراهم شده است و این موضوع دنبال می‌شود.
فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ افزود: نیروی انتظامی عضو این تشکیلات است و در نهایت نیز باید این کار انجام شود و کار خوبی است.
وی گفت: اکنون اگر برف بیاید یا گاز هم قطع شود شهروندان با ۱۱۰ تماس می‌گیرند در صورتی که این موضوع‌ها به ۱۱۰ ارتباطی ندارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره برداری از شش طرح آب و فاضلاب نیشابور با اعتبار ۱۸۰۰ میلیارد ریال
حضور باشکوه مردم کلاله در راهپیمایی ۲۲ بهمن
زمین لرزه‌ای به بزرگی ۳.۳ ریشتر در حوالی گزیک سربیشه
تقدیر نماینده ولی فقیه در استان از حضور حماسی مردم در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
ملت ایران در دفاع از استقلال و امنیت خود متحد است
تشریح طرح های علمی و فناوری دهه فجر در استان سمنان
حضور مردم شهرها و روستاهای سرزمین مان در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جشن چهل و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب در گوشه گوشه ایران اسلامی
قدردانی استاندار و نماینده ولی فقیه در استان از مردم کرمان
جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران در کارگیل هند
حماسه‌ی دیگر در ۲۲ بهمن در صغاد آباده
برگزاری جشن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در کاراکاس
یوم الله ۲۲ بهمن، مظهر اقتدار ملی
اختتامیه نخستین دوره مسابقات رباتیک دانش آموزی در لنگرود
قدردانی استاندار از حضور پر شور ملت شهیدپرور استان البرز
جشن پیروزی انقلاب در زورخانه شهید سلیمانی قم
خروش مردم انقلابی استان بوشهر در راهپیمایی ۲۲ بهمن
فراخوان ۵۰۰ هزار خودروی بی‌ام دبلیو به علت احتمال آتش سوزی
طرح ها و برنامه های گرامیداشت دهه فجر در آذربایجان غربی
کاروانسرای شاه عباسی سمنان موزه می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حضور مقتدر ملت ایران در چهل‌وهفتمین فجر انقلاب
پهلوی ها؛ اراضی واگذار شده دیروز و چالش‌های امروز
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز
پیش بینی بارندگی و کاهش دما در برخی از مناطق کشور
تبریک گوترش به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
حماسه راهپیمایی سراسری مردم ایران در یوم‌الله ۲۲ بهمن
فرمانده کل ارتش: دشمن فقط زبان قدرت را متوجه می‌شود
محدودیت‌های ترافیکی در جاده‌های شمال کشور تا ۲۵ بهمن
رئیس دیوان عالی کشور: حوادث ۱۸ و ۱۹ دی، حقیقتا کودتا بود
تاکید بر استمرار خط امام و رهبری در گردهمایی سراسری پاسداران کمیته انقلاب اسلامی
تمهیدات تاکسیرانی تهران برای راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن
دانش بنیان‌ها برای مرزبانان لباس طراحی می‌کنند
ترافیک سنگین در برخی محور‌های پرتردد منتهی به تهران
دعوت رئیس قوه قضائیه از مردم برای حضور در راهپیمایی ۲۲ بهمن
جزئیات عفو و تخفیف مجازات ۲۱۰۸ نفر از محکومان عمومی و انقلاب
فراخوان صداوسیما برای ارسال تصاویر مردمی از مراسم ۲۲ بهمن  (۲ نظر)
سفر رییس سازمان محیط زیست به استان البرز  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)
مکرون: آمریکا و چین احتمالا اروپا را از دور خارج کنند  (۱ نظر)
اژه‌ای: ما مسئولان نباید لحظه‌ای از متن مردم جدا شویم  (۱ نظر)
آغاز راهپیمایی ۲۲ بهمن در یزد  (۱ نظر)