• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۳۰۴۲۸۱۲
تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۶
اجتماعی » حقوقی و قضایی

افزایش ۴۱ درصدی مبارزه با مواد مخدر نسبت به سال قبل

رئیس دفتر رئیس جمهور: کار‌های بزرگی در بحث مبارزه با مواد مخدر در کشور انجام شده و ۴۱ درصد مبارزه و کشفیات ما نسبت به سال قبل که کرونا نداشتیم افزایش پیدا کرده است.

افزایش ۴۱ درصدی مبارزه با مواد مخدر نسبت به سال قبلبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای محمود واعظی در نشست تخصصی اقدامات و دستاورد‌های جمهوری اسلامی ایران در عرصه همکاری‌های بین المللی مبارزه با مواد مخدر افزود: ایران با مرکز تولید و توزیع مواد مخدر همجوار است و این در امر مبارزه با مواد مخدر ما تاثیر دارد.
وی ادامه داد: بر همین اساس تمام مسئولان کشور متفق القول در راه مبارزه با مواد مخدر هستند و برنامه‌های خوبی نیز در این خصوص طراحی شده است به ویژه که امر مبارزه با مواد مخدر نیاز به برنامه ریزی گسترده‌ای دارد.
واعظی گفت: در بحث مبارزه با مواد مخدر تولید، توزیع، تجارت و ترانزیت جزء محور‌های مهم مبارزه است به ویژه که در این کار سود و درآمد بالایی وجود دارد، در واقع در این بخش یک اقتصاد بزرگ نهفته است و ترکیبی از فعالیت‌های تروریستی، سیاسی، اقتصادی و قاچاق صورت می‌گیرد تا این درآمد‌های بزرگ را به دست بیاورند و از هر وسیله‌ای برای رسیدن به هدف خود استفاده می‌کنند.
رئیس دفتر رئیس جمهور افزود: برای هرچیزی اگر بازار مصرف نباشد تولید کاهش پیدا می‌کند و در بحث مبارزه در نظر گرفتن این موضوع مهم است و یکی از کار‌های مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر این است که تا آن جا که می‌تواند مصرف را پایین بیاورد.
وی گفت: در داخل کشور یکی از اقدامات مهم در این خصوص مربوط به طرح یاری گران زندگی است که این طرح به خوبی در کشور در حال اجراست و نتایج خوبی نیز در پی داشته است.
آقای واعظی به ظرفیت‌های داخلی برای مبارزه با مود مخدر اشاره کرد و افزود: امروز تولیدکنندگان و قاچاقچیان مواد مخدر از فناوری‌های جدیدی برای جلب و جذب مخاطب استفاده می‌کنند که ما نیز برای مقابله با آن باید از ابزار‌های جدید استفاده کنیم که اکنون می‌بینیم ستاد با دانشگاه‌ها و از فناوری‌های جدید برای مبارزه با قاچاق استفاده می‌کند، اما بحث مبارزه تا یک حدودی جوابگوست چرا که در یک تحریم ظالمانه و سخت هستیم و فشار حداکثری تحریم‌های امریکا بر ما اعمال می‌شود که در این شرایط مبارزه را سخت می‌کند و در شرایط تحریم نخستین کار ما می‌تواند این باشد که به موضوعات دیگر بپردازیم و بحث ترانزیت مواد مخدر را رها کنیم، اما علیرغم تمام فشار‌ها و سختی‌های ناشی از تحریم توانستیم برای مبارزه با قاچاق مواد مخدر اقدام کنیم.
وی ادامه داد: ممکن است برای همیشه نتوانیم این کار را انجام دهیم چرا که قاچاقچیان از مدرن‌ترین ابزار‌ها برای قاچاق استفاده می‌کنند آیا برای مبارزه با آن نیاز به سیستم‌های مدرن نداریم؟ در زمان تحریم چگونه می‌توانیم این ابزار‌ها را به دست بیاوریم.
رئیس دفتر رییس جمهور گفت: باوجود تمام این فشار‌ها ۴۱ درصد مبارزه و کشفیات ما نسبت به سال قبل که کرونا نداشتیم افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: در واقع در بحث مبارزه با قاچاق کالا پیشگیری نیز بسیار مهم است چرا که ما در همسایگی کشور افغانستان قرار داریم و این بحث مبارزه را سخت‌تر کرده است هرچند که تمام تلاش مافیای مواد مخدر با پشتوانه‌های سیاسی و نظامی این است که در این راه موفق شوند اگر مسئولیت مشترک کشور‌ها در این خصوص نباشد و حمایت‌های مناسبی صورت نگیرد و هر کس به فکر کشور خودش باشد موفق نخواهیم شد.
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: اگر اروپا مقصد و ایران معبر باشد باید حساسیت کشور‌های اروپایی بیشتر از ما باشد که اکنون اینگونه نیست.
وی افزود: هرچند که ارزیابی من از امر مبارزه با مواد مخدر در داخل کشور بسیار مثبت است و گزارش آن را به رئیس جمهور و رهبری نیز ارسال کردیم و سرعت مبارزه با مواد مخدر در این دو سال اخیر بسیار بالاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پاییز حبله رود و رونق گردشگری در فیروزکوه
گرامیداشت یاد شهیدان ابراهیم هادی و مهدی زین الدین
دانش آموزان باید روایتگر توانمندی‌ کشورمان در دفاع مقدس ۱۲ روزه باشند
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
پزشکیان: شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
آلودگی شدید هوا در تهران
پایان چشم انتظاری
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)