پخش زنده
امروز: -
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اهواز گفت: با افزایش ناگهانی قیمت، رانندگان تاکسی اهواز باید تا ۲۷ اسفندماه، ۲۰۰ میلیون تومان تامین کنند. البته در شهرهای دیگر که رقم وام پایینتر است رانندگان باید ارقام بالاتری تامین کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امیر صفیخانی با اشاره به اقدامات انجامشده در خصوص نوسازی ناوگان تاکسیرانی اظهار کرد: با پیگیریهای انجامشده برای نوسازی ناوگان، آبانماه امسال تفاهمنامهای بین شهرداری اهواز و بانک ملی برای اعطای تسهیلات نوسازی ناوگان تاکسیرانی به ۱۵۰ راننده تاکسی منعقد شد. بر اساس این تفاهمنامه، ۲۸۰ میلیون تومان وام به رانندگان داده میشود تا تاکسیهای سورن را با قیمت ۳۶۰ میلیون تومان خریداری کنند.
وی با اشاره به افزایش ناگهانی قیمت این تاکسیها افزود: با این حال، اول اسفندماه معاون وزیر صمت در نامهای به ایران خودرو، یکباره قیمت سورن پلاس را از ۳۶۰ میلیون تومان به ۴۸۰ میلیون تومان افزایش داد و این نامه دوم اسفندماه دستور خورد. این در حالی بود که اتحادیه مسافربری کشوری ۲۳ بهمنماه لیست ۲ هزار و ۱۵۰ رانندگان تاکسی که متقاضی خرید این تاکسیها بودند را به ایران خودرو ارسال کرده بود، اما وقتی ایران خودرو این لیست متقاضیان را دید برای آن اقدام کرد تا این نامه معاون وزیر زده شد و بنابراین ۵ اسفندماه، پیشفاکتورها را به میزان ۴۸۰ میلیون تومان صادر کردند.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اهواز گفت: بعد از این اتفاق، بلافاصله آقای سلیمی رئیس سازمان شهرداریها نامهای به آقای منطقی معاون وزیر صمت ارسال و مراتب اعتراض را اعلام کرد و گفت که با این تغییر قیمت، ۲ هزار و ۱۵۰ خانوار این رانندهها گرفتار شدهاند.
وی افزود: در اهواز بالاترین میزان وام به میزان ۲۸۰ میلیون تومان را به رانندگان میدهیم و بر اساس قیمت قبلی تاکسی، هر راننده باید ۸۰ میلیون تومان تامین میکرد، اما اکنون با افزایش ناگهانی قیمت، رانندگان تاکسی اهواز باید تا ۲۷ اسفندماه، ۲۰۰ میلیون تومان تامین کنند. البته در شهرهای دیگر که رقم وام پایینتر است رانندگان باید ارقام بالاتری تامین کنند.
صفیخانی گفت: تعدادی از رانندگان پول را واریز کرده بودند و در مرحله تامین تاکسی هستند، اما ۱۱۰ راننده دیگر باید با قیمت ۴۸۰ میلیون تومان تاکسی را بخرند و این تصمیم ناگهانی افزایش قیمت، کار را بسیار سخت کرده است.
وی با اشاره به میزان بالای فرسودگی تاکسیهای اهواز بیان کرد: در این شرایط، ۸۸ راننده تاکسی را به سازمان دعوت کردم و از آنها خواستم به هر طریقی این پول را تامین کنند.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهرداری اهواز با اشاره به شرایط سخت اقتصادی و اینکه ۸۰ درصد رانندگان تاکسی اهواز اجارهنشین هستند، گفت: همه مراحل خوب پیش رفته بود تا جایی که این اتفاق افتاد و با این وضعیت فرسودگی تاکسیها، ما و رانندگان متضرر شدیم. اکنون حتی وقت برای افزایش مبلغ وام هم نیست و امیدواریم این دستور لغو شود.