• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۳۴۵۰۵۷
تاریخ انتشار: ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۵
اقتصادی » اقتصاد کلان

صدور ۵ میلیارد صورت حساب الکترونیکی در سامانه مودیان

رئیس سازمان امور مالیاتی از صدور بیش از ۵ میلیارد صورت حساب الکترونیکی در سامانه مودیان در ۹ ماه گذشته خبر داد.

آقای سبحانیان، رئیس سازمان امور مالیاتی در گفت و گو با خبرگزاری صدا و سیما، گفت: این ۵ میلیارد صورت حساب از طریق ۲۱۱ هزار مودی حقیقی و حقوقی صادرشده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی افزود: سازمان امور مالیاتی در شاخص‌های مختلف رشد قابل توجهی در درآمد‌های مالیاتی تجربه کرده است. البته این سوال همیشه مطرح است که رشد این درآمد‌های همیشه باید پایدار و با کیفیت باشد. برای اینکه نسبت مالیات به تولید ناخالص داخلی در ایران افزایش پیدا کند می‌بایست یک سری اقتضائات زمانه را هم در نظر بگیریم.

هنوزم هم عده‌ای می‌گویند"چراباید مالیات بدهیم؟ "

رئیس سازمان امور مالیاتی ادامه داد: به طور مثال هنوز در جامعه این سوال مطرح است که "اصلا من برای چه باید مالیات پرداخت کنم؟ " یا بار‌ها شده می‌گویند که "مگر ما نفت نداریم چرا باید درآمد مالیاتی داشته باشیم؟ " یا برخی‌ها هم می‌گویند "مالیات میدهیم که به جیب حقوق بگیران دولتی برود. "

 
آقای سبحانیان در نشست تبیین افزایش سهم درآمد‌های مالیاتی در تولید ناخالص داخلی، تاکید کرد: من به عنوان مجری قوانین مالیاتی باید جامعه را نسبت به درآمد‌های مالیاتی آگاه سازی کنم و به سوالاتی که مطرح می‌شود پاسخگو باشم. ما در امسال یک روشی را که قانون برایمان تعریف کرد اجرایی کردیم، یعنی مالیات را نشان دار کردیم و یک درصد از درآمد‌های مالیاتی را که رقم ۱۲ هزار میلیارد تومان بود با تصمیم گیری خود مالیات دهندگان هزینه طرح‌های عمرانی کردیم که خودشان انتخاب کرده بودند. همین موضوع یکی از شفافیت‌ها برای اعلام هزینه کرد‌های مالیاتی در اولین قدم بود. 

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی



صدور ۵ میلیارد صورت حساب الکترونیکی در سامانه مودیان


رئیس سازمان امور مالیاتی کشور گفت: سال گذشته بیش از ۵۵ درصد از هزینه‌های جاری کشور را از طریق درآمد‌های مالیاتی تامین کردیم.

او ادامه داد: جامعه متصور می‌شود که درصد‌های مالیاتی کشور ما بسیار بالاست در صورتی که چنین چیزی نیست. درصورتی که در بررسی‌ها نرخ موثر مالیات ستانی در بنگاه‌های اقتصادی ما کمتر از ۶ درصد است. اما تصور جامعه این نیست و بر اساس همین ما در قوانین مالیاتی آنقدر این نرخ‌ها را به تدریج شامل تخفیفی می‌کنیم که نرخ موثر مالیاتی به شدت پایین می‌آید.

آقای سبحانیان می‌گوید: در بحث ساماندهی معافیت‌های مالیاتی تقریبا در نظام اجرا، قانون گذاری و حتی نظارت ما کسی را نداریم که مخالف باشد. اما زمانی که به مجلس می‌رویم و طرحی را ارائه می‌کنیم حتی یک بند آن هم به تصویب نخواهد رسید این را در تجارب قبلی هم دیدیم.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 
 صدور اظهارنامه‌های پیش فرض موفقیت آمیز بود

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی گفت: هدف ما در نظام مالیاتی ستانی، حرکت به سمت دخالت سیستم به جای ممیز محوری است و صدور اظهارنامه‌های مالیاتی پیش فرض که امسال کلید خورد توانستند این موضوع را محقق کنند. ما توانستیم اظهارنامه پیش فرض مالیات بر ارزش افزوده زمستان سال گذشته را در اختیار مودیان مالیاتی قرار بدیم و با تایید آن‌ها آن را اعمال و مالیات ستانی کنیم. تجربه‌ای که درهیچ جای دنیا با تایید مودی اتفاق نمی‌افتد. ۱۱۲ درصد رشد درآمد‌های مالیاتی نسبت به سال گذشته از طریق دریافت اطلاعات و بررسی سامانه‌ای داده‌ها اتفاق افتاده است.


رئیس سازمان امور مالیاتی کشور ادامه داد: هم اکنون با داده‌های با کیفیت سنجش و اخذ مالیات انجام می‌شود شرایط را خوب شروع کردیم، اما هنوز به نقطه هدف خود بسیار فاصله داریم و باید به این نقطه برسیم که دیگر سلیقه محوری و ممیزی در سیستم مالیات ستانی، دخیل نباشد.

وی افزود: نکته دیگری که ما بر آن تاکید داریم اینجاست که برویم سراغ دانه درشت‌هایی که از مالیات به حقه پرداخت کردن، فرار می‌کنند و این فشار را برای ایجاد عدالت مالیاتی روی آن‌ها بگذاریم.

آقای سبحانیان در پایان این نشست تاکید کرد: اجرای سامانه مودیان در بررسی‌ها به ما بسیار کمک کرده و ما با همکاری بانک مرکزی و شناسایی حساب‌های غیرتجاری که فعالیت تجاری انجام می‌دهند جلوی بسیاری از فرار‌های مالیاتی را گرفته ایم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
غارت منابع ایران؛ هدف همیشگی قدرت‌های استکباری
گشایش نمایشگاه دائمی بیت الاحزان در بناب مرند
سفارت آمریکا، لانه جاسوسی بود
راه‌آهن کشور محور ترانزیت جدید هند و روسیه شد
فروش دارو در مطب‌ها ممنوع!
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ آبان ۱۴۰۴
سرمربی آخال: سپاهان باید سپاس گزار تیم داوری باشد
تالاب بین‌المللی قوریگل در خطر خشکی دائمی قرار دارد
تقویم و اوقات شرعی چهارشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ قلب تپنده مسگری کشور
دستگیری سارقان خودرو با ۱۲ فقره سرقت در تبریز
نویدکیا: شب ناامیدکننده‌ای بود؛‌ تساوی لحظه‌آخری خوشحالی ندارد
معاون رئیس جمهور بر توسعه شهر‌های هوشمند تاکید کرد
ضرورت توسعه ظرفیت‌های صنعتی و معدنی آذربایجان شرقی
سند دار شدن ۱۳۴ هزار و ۳۶۶ قطعه از اراضی کشاورزی آذربایجان شرقی
بردیف بهترین بازیکن دیدار سپاهان و آخال شد
ماندگاری هوای سرد در سمنان
آغاز بکار ششمین نمایشگاه بین‌المللی شهر هوشمند و هوش مصنوعی ایران
رونق آبزی‌پروری در کرمان
توقیف دو هزار خودروی شوتی در استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۱۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
جذب بیش از ۸۰ متخصص در مراکز درمانی لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۳ آبان ۱۴۰۴
۱۳ آبان روزی حماسه ساز در قیام دانش آموزان متعهد
هر روز، یک ۱۳ آبان؛ جوانان زنجانی آماده خلق حماسه
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
سیزدهم آبان، روز یک صدایی ملت برای مبارزه با استکبار
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)