پاییز، فصل برداشت محصول چای قرمز ترش، در استان خوزستان است که قطب مهم کشت چای ترش، در کشور میباشد. بیشترین سطح زیر کشت چای ترش، در شهرستانهای کارون، شادگان و آبادان است. پیش بینی میشود صد تن چای ترش در پاییز امسال، از مزارع استان خوزستان برداشت شود. سال گذشته، حدود هشتاد تن چای ترش از مزارع خوزستان برداشت شد. کشت و تولید این گیاه علاوه بر داشتن خواص درمانی بالا و استفاده عمده آن به صورت دم نوش، در صنایع غذایی، کاغذ سازی هم کاربرد دارد.
عکاس :ابراهیم جرفی
تاریخ : ۱۴۰۳/۰۸/۱۱ - ۱۴:۵۴