• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۱۷۱۰۶
تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۸
علمی و فرهنگی » کتاب و مطبوعات
بهار کتاب؛

آغاز مراسم رسمی نمایشکاه کتاب

مراسم افتتاحیه رسمی نمایشگاه کتاب دقایقی قبل به صورت رسمی در مصلی تهران آغاز شد.

تیتر : آغاز مراسم رسمی نمایشکاه کتاب

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، محمدباقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی در مراسم آغاز به کار رسمی سی و ششمین دوره نمایشگاه کتاب در مصلی امام خمینی با بیان اینکه موضوع تربیت و فرهنگ ارتباط مستقیم با کتاب و کتابخوانی دارد، گفت: برگزاری هر ساله نمایشگاه کتاب می‌تواند اثرات گسترده ای در حوزه تربیتی و فرهنگی در  جامعه داشته باشد.

وی افزود: یکی از رسالت‌های مهم هر حکومتی به ویژه در حکومت اسلامی توجه به تولید فکر و اندیشه‌ورزی است.

محمدباقر قالیباف با اشاره به اینکه باید به جایگاه کتاب و کتابخوانی در سبد خانواده توجه کنیم، گفت : ما واقعاً نتوانستیم در حوزه حقوق ناشر، حقوق مولف، حقوقی که برای

خواننده کتاب و مصرف کننده هست و موضوع ارز و نوسانات و بحث‌های اقتصادی و هزینه‌های کاغذ که از چالش‌های جدی هست گام‌های جدی برداریم.

وی افزود : در ست است که امروز  اولویت اول ما  بحث اقتصاد و مسائل اقتصادی است و باید در این مسیر حرکت کنیم، اما  به هر حال شاخص اصلی و پایه و اساس در رشد در کشور موضوع فرهنگی است.

رییس مجلس شورای اسلامی گفت : همین گونه که اقلام اساسی و ضروری مردم در حوزه مسائل معیشتی در اولویت هست باید در حوزه موضوع کتاب و کتابخوانی به سبد خانواده توجه کنیم و آن را پیش ببریم.

سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز در مراسم افتتاحیه نمایشگاه کتاب تهران گفت: درباره جایگاه کتاب صحبت‌های زیادی شده است، اما بهترین سخن را رهبر انقلاب فرموده‌اند، همان جا که کتاب را مبدأ و عصاره تمدن‌سازی می‌دانند. اگر به تمدن‌های بشری نگاه کنیم، این موضوع به خوبی نمایان است؛ تمدن یونان، تمدن چین، تمدن هند و... همه بر بستر کتاب حرکت کرده و جلو آمده است.

وی افزود : در مورد تمدن ایران پس از اسلام هم همین است، اگر شاهنامه خلق نمی‌شد، بین ایران پیش از اسلام و ایران پس از اسلام نیز پیوند برقرار نمی‌شد و ما درگیر بین ایران پیش از اسلام و ایران پس از اسلام بودیم. شاهنامه این قدرت را داد تا ایرانیان هم به تاریخ قبل از خود اقتدا کنند و هم به تاریخ ایران پس از اسلام و ما درگیر و دار اختلاف بین ایران قبل از اسلام و پس از اسلام نیفتیم.

وزیر ارشاد با اشاره به اینکه دغدغه کتاب دغدغه توسعه اجتماعی است، گفت: اگر می‌خواهیم توسعه اجتماعی رخ دهد، احتیاج به تولید کتاب خوب و مصرف کتاب خوب داریم و نمایشگاه فرصتی مناسب بر‌ای این پاسخ  به این دغدغه هاست.

صالحی افزود : نمایشگاه کتاب ایران یک باشگاه بزرگ اجتماعی است، ما نیاز داریم که باشگاه‌های موجود را حفظ کرده و باشگاه‌های جدی خلق کنیم. ایران امروز نیاز به همگرایی و همراهی دارد، هرچه بیشتر این همگرایی را نشان دهیم، راه ایران را هموارتر کرده‌ایم.

وی گفت : اگر توسعه ایران را می‌خواهیم، باید به کتاب بیشتر فکر و در راه توسعه این این فر هنگ در ایران بیشتر تلاش کنیم.

سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران  تا ۲۷ اردیبهشت‌ماه از ۱۰ صبح تا هشت شب پذیرای علاقمندان به کتاب و کتابخوانی است.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مصاف خیبر و پیکان در تهران
تولید بیش از ۹۵ درصد نیاز دارویی کشور در داخل
دستگیری حفاران غیرمجاز در رومشکان لرستان
در پی پایش شبانه «انگوران» ماهنشان؛ غذا دادن به حیات وحش ممنوع
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۶ دی ۱۴۰۴
پلمب ۶ نمایشگاه خودرو متخلف در خرم‌آباد
نقص فنی لوکوموتیو عامل تاخیر در حرکت قطار همدان به مشهد
 ۳ ابزار جدید طلایی بانک مرکزی از هفته جاری عملیاتی می‌شود
از تهران تا بلگراد؛ ایران در جمع ۱۳۰ کشور حاضر در اکسپو ۲۰۲۷
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ۶ دی ۱۴۰۴
کشف ۲۶۸ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق در زنجان
تایید نهایی ۳۴ هزار متقاضی نهضت ملی مسکن در زنجان
اوقات شرعی اهواز، ۶ دی ماه ۱۴۰۴
برنامه‌ریزی برای توسعه شهرک صنعتی بیلوردی هریس
کار آفرینی بانوی لرستانی با طعم قارچ
پیشرفت ۶۸ درصدی ساخت ۳۶ کیلومتر بزرگراه زاهدان–بیرجند
وقتی نفس بادگیرها تنگ می شود
ورزشی‌های پنجم دی ماه در استان سمنان
آغاز عملیات اجرایی فاز دوم بزرگ‌ترین پارک جنگلی جنوب شرق کشور
روایت خبرنگار لرستانی از حال وهوای زائران در سرزمین وحی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فارس از فردا برفی و بارانی می‌شود
هشدار نارنجی بارندگی برای برخی استان‌های غرب کشور
آغاز پویش ملی چله دعای عهد از امروز جمعه ۵ دی‌ماه
هشدار هواشناسی سطح زرد شماره ۳۹ برای استان کرمان
نه فلسطین حذف شد و نه محور مقاومت از بین رفت
نیروهای مسلح آماده مقابله با تهدید دشمن هستند
انتخابات تناسبی، مشارکت در انتخابات شوراها را رونق می‌دهد
بارش باران در شمال و شمال غرب کشور
بارش برف و باران از فردا در کرمانشاه آغاز می شود
آغاز حراج زمستانی شمش طلا در مرکز مبادله ایران
برای ایران
پزشکیان: اقتدار امروز کشور، مرهون ایثار شهیدان است
لیگ قهرمانان آسیا ۲؛ قرعه استقلال و سپاهان در یک هشتم نهایی، ۹ دی
امروز پایان مهلت ثبت‌نام آزمون پذیرش دانشجو – معلم دانشگاه فرهنگیان
اعلام فهرست اولیه تیم ملی فوتسال برای جام ملت‌های آسیا
قالیباف: ریشه بحران آب در ضعف حکمرانی مصرف است  (۱ نظر)
انسداد چاه‌های غیر مجاز آب در کوچه باغ‌های دشت ورامین  (۱ نظر)
پرونده قضائی برای کشتی متخلف خارجی حامل سوخت قاچاق  (۱ نظر)
فراخوان پویش مدار اقتدار در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
ورود به ورزشگاه پارس تنها با داشتن بلیت الکترونیکی امکان پذیر است  (۱ نظر)
پاکسازی مسیر جاده جواهرده از زباله   (۱ نظر)