• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۷۷۱۶۴۶
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۵
کرمانشاه » اقتصادی

تأکید بر عملیاتی‌کردن شعار سال با محوریت اقتصاد مقاومتی

استاندار کرمانشاه با اشاره به تفویض اختیارات بی‌سابقه دولت برای تصمیم‌سازی در استان گفت: امسال زمان میدان‌داری تشکل‌های بخش خصوصی است و اجرای برنامه‌های اقتصادی، از فعال‌سازی مرزها و توسعه صادرات تا راه‌اندازی دفاتر تجاری در عراق و بهره‌گیری از ظرفیت‌های مغفول، با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد.

تأکید بر عملیاتی‌کردن شعار سال با محوریت اقتصاد مقاومتی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه،منوچهر حبیبی، در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی با تأکید بر اثرات مثبت برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در سال گذشته اظهار کرد: اجرای برنامه‌های مبتنی بر کار کارشناسی در سال ۱۴۰۴ موجب شد تصمیم‌گیری‌های شورای گفت‌وگو با استحکام بیشتری انجام شود و این روند باید با شتاب و دقت بیشتری در سال ۱۴۰۵ ادامه یابد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به نقش این شورا در رفع موانع کسب‌وکار و تسهیل فعالیت‌های اقتصادی افزود: امیدواریم امسال با جلسات کارشناسی گسترده‌تر و استفاده از تجربه سال‌های گذشته، اقدامات مؤثرتری در حوزه کسب‌وکار انجام دهیم و گره‌های موجود را با همکاری تشکل‌ها و دستگاه‌های اجرایی برطرف کنیم.

 دکتر حبیبی شعار سال را یکی از مهم‌ترین محورهای کاری استان برشمرد و تأکید کرد: نامگذاری سال از سوی رهبر انقلاب با محوریت اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت و امنیت ملی انجام شده و عملیاتی‌کردن آن بر عهده فعالان اقتصادی است که با ظرفیت سرمایه‌گذاران، مدیران اقتصادی و واحدهای تولیدی استان، رسیدن به اهداف این شعار دور از دسترس نیست.

 وی «عملیاتی‌کردن شعار سال با محوریت اقتصاد» را نخستین اولویت شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی عنوان کرد. حبیبی با بیان اینکه تعاملات و رفت‌وآمدهای تجاری با کشور عراق باید در سال جاری گسترش یابد، بیان کرد: سال گذشته رفت‌وآمدهای خوبی با استان‌های همجوار عراق داشتیم اما شرایط کشور و رخدادهای منطقه موجب محدودیت‌هایی شد.

امسال باید با محوریت اتاق بازرگانی این روند تقویت شود. وی افزود: همان‌گونه که در دیدار با اتاق بازرگانی چهار استان عراق گفتم، تمام اختیاراتی که استاندار دارد برای تسهیل ارتباطات تجاری در اختیار اتاق بازرگانی کرمانشاه است که این اختیارات از امضای تفاهم‌نامه تا پیگیری همکاری‌ها و توسعه روابط را شامل می‌شود.

 استاندار بر ضرورت توسعه ارتباط با سایر کشورها از جمله چین و روسیه تأکید کرد و از وزارت صمت خواست کشور هدف ویژه استان بر اساس مطالعات و ظرفیت‌های کرمانشاه مشخص شود.

دکتر حبیبی با قدردانی از برنامه‌های ارائه‌شده در جلسه گفت: این برنامه‌ها بیشتر توصیفی است و باید به شاخص‌های عددی تبدیل شود تا قابل ارزیابی باشد و هر تشکل باید مشخص کند در پایان سال ۱۴۰۵ در چه نقطه‌ای خواهد بود.

 استاندار کرمانشاه با اشاره به وجود پنج بازارچه و مرز رسمی در استان، این ظرفیت‌ها را کم‌نظیر دانست و گفت: برای رشد صادرات و واردات باید تلاش بیشتری شود و فعال‌سازی مرزها راهکار مهم دورزدن تحریم‌هاست که صادرات ما به عراق که اکنون ۴۰ درصد است می‌تواند به ۵۰ یا حتی ۶۰ درصد افزایش یابد. وی از دستگاه‌های مسئول خواست جلسات هفتگی و میدانی منظم برای رفع مشکلات بازارچه‌ها برگزار کنند. دکتر حبیبی تکمیل ساختمان اتاق بازرگانی را اقدامی ضروری عنوان کرد و افزود: پس از تکمیل، بخش زیادی از جلسات اقتصادی دولت با محوریت بخش خصوصی در آنجا برگزار خواهد شد و نامگذاری سال بر محوریت بخش خصوصی است و تصمیم‌گیری باید به‌دست این بخش باشد. استاندار کرمانشاه تأکید کرد: اتاق بازرگانی و خانه صنعت و معدن دو بازوی توانمند برای دستگاه‌های اجرایی هستند و باید از ظرفیت کارشناسی آنان استفاده شود تا تصمیمات دقیق و بدون اشکال اتخاذ گردد. وی راه‌اندازی دفاتر تجاری در اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق را اقدامی مهم برای توسعه صادرات دانست و گفت: آمادگی داریم در این زمینه همراه اتاق بازرگانی و تشکل‌ها ورود کنیم تا روند تبادلات تجاری تسهیل شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برنامه ریزی برای بازگشایی جلسات علنی مجلس
افزایش تدریجی دمای هوا در لرستان
کمبود ۵۲ هزار تخت خوابگاه در دانشگاه‌های علوم پزشکی
کلگه زرین مسجدسلیمان؛ کلید رمزگشایی تمدن الیمایی
مراسم عزاداری شام غریبان حسینی در جوار محل شهادت قائد شهید امت
گسترش عدل و مبارزه با ظلم دو‌مولفه اصلی قوه قضاییه
تسهیل بازگشت زائران از مرز مهران با اعزام ۸۰۰ دستگاه اتوبوس
تاکید برتوسعه مناسبات فیمابین ایران و ازبکستان
کتابی درباره نقش راهبردی علمدار کربلا ور سپاه امام حسین (ع)
برپایی مراسم خیمه سوزان حسینی در شهر بهمن آباده
شمع‌های دلدادگی در شام غریبان حسینی در استان مرکزی روشن شد
پیشتازی کرمان در جذب سرمایه گذاری خارجی
مهار آتش سوزی جنگل‌های دست کاشت منطقه سید صفی بهمئی
 تایید توافق از سوی نهادهای بین المللی تضمینی برای عهدشکنی آمریکا نیست
امدادرسانی هلال احمر مازندران به ۴۱۵ حادثه جاده‌ای در امسال
حزن و اندوه گلستانی ها در شام غریبان حضرت سید الشهدا
ثبت‌نام برنامه‌های اوقات فراغت دانش‌آموزان استان مرکزی تا هفته دوم تیر ادامه دارد
تاکید عضو مجلس خبرگان رهبری بر ایستادگی در برابر جنگ روایت ها
۸ نشان حاصل کار موی‌تای ایران در جهان
آیین گلباران و عطرافشانی مزار شهدای فاجعه هفتم تیر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود
ورود سامانه بارشی به مازندران از شنبه شب
پیام عراقچی: شهادت سیدالشهدای انقلاب را نمی‌بخشیم
ورود ۲ دستگاه اتوبوس‌مدرن شهری به ناوگان اتوبوسرانی مشهد
آئین نخل‌گردانی محرم در روز عاشورای حسینی ۱۴۰۵ _ استان البرز
لفاظی وزیر جنگ رژیم صهیونیستی درباره ایران
ظرفیت ۶۸هزار نفری کاردانی به کارشناسی ؛ جمعه آخرین روز مهلت ثبت نام
حضور رئیس جمهور در جمع عزاداران عاشورای حسینی در تبریز
برگزاری آیین شمع پایلاما در تبریز
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی
اعمال روز عاشورا
تازه ترین اثر حسن روح الامین منتشر شد
درگیری لفظی ترامپ با سناتور آمریکایی بر سر ایران
دولت برای رفع مشکلات معیشتی تلاش خواهد کرد
تقویم روز و اوقات شرعی ۵ تیر ۱۴۰۵
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱۷ نظر)
با متخلفان آزمون سمپاد برخورد شود  (۳ نظر)
اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب رفع می‌شود  (۳ نظر)
شهرستان باوی صاحب بزرگترین شهرک صنعتی شمال خوزستان می‌شود  (۱ نظر)
یادگیری رایگان هنرهای سنتی؛ ثبت‌نام دوره‌های تابستانی در شیراز آغاز شد  (۱ نظر)
ورود کاروان نظامی رژیم صهیونیستی به خاک سوریه  (۱ نظر)
واکنش قاطع قالیباف به دروغ الزام واردات محصولات آمریکایی  (۱ نظر)
ماندگاری هوای گرم در اغلب مناطق خراسان رضوی تا پایان هفته  (۱ نظر)
سنای آمریکا به پایان جنگ با ایران رأی داد  (۱ نظر)
روز تاسوعا در کربلا چه گذشت؟  (۱ نظر)
مجوز‌های بی‌ضابطه صنفی، علت ترافیک تبریز  (۱ نظر)
اعتراض کتبی وزارت صمت به افزایش قیمت محصولات ایران خودرو  (۱ نظر)
ایران برای گسترش همکاری‌ها با هند آماده است  (۱ نظر)
اعتراف دوباره مارک روته به حمایت ناتو از تجاوز آمریکا به ایران  (۱ نظر)
قطع برق خودکار ۲۴۴ مشترک در استان به علت عبور از سقف مجاز مصرف  (۱ نظر)