پخش زنده
امروز: -
یادواره شهدای کارمند شهرستان بانه در راستای اجلاسیه و کنگره ۵۵۳۶ شهید استان کردستان دیروز برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان، دیروز و با حضور خانواده شهیدان و مسئولان استانی و شهرستانی یادواره شهید محمد رسول قادری در محل سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر بانه برگزار شد.
در این مراسم سرهنگ مهدی حیدری فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان بانه با اشاره به رشادت مردمان انقلابی شهر بانه در دوران دفاع مقدس گفت: تقدیم کردن بیش از ۸۴۰ شهید که ۱۷ شهید آن کارمندان ادارات به انقلاب برگ زرینی بر افتخارات مردم این دیار است.
سرهنگ مهدی حیدری در این مراسم افزود لزوم برگزاری این مراسمات تبین دستاوردهای انقلاب و رشادت شهیدان است که باید این فرهنگ به نسل آینده انتقال داده شود.
شهید قادری از نیروهای جهاد سازندگی شهرستان بانه بود که در سال ۷۱ حین انجام خدمت در روستای یعقوب آباد این شهرستان در کمین ضد انقلاب به درجه رفیع شهادت نائل آمد و در این مراسم یکی از خیابانهای شهر بانه به نام شهید محمد رسول قادری نامگذاری شد و از تابلو آن در این مراسم رونمایی شد.